Opublikowano 13 Grudnia 20214 l Napisałem do nich. Jak cena będzie spoko i ogarną mi to łączne pod MEMO to spoko nie będę się musiał pierdzielić z tym.
Opublikowano 23 Grudnia 20214 l Co do zajętości w b6 da się zrobić w tylnej kanapie, bo zakładałem. Co do pasażera z przodu musiałbym mieć klimatronik
Opublikowano 27 Grudnia 20214 l W dniu 23.12.2021 o 22:12, black_edition napisał: Co do zajętości w b6 da się zrobić w tylnej kanapie, bo zakładałem. Co do pasażera z przodu musiałbym mieć klimatronik Piszą, że w przednich się nie da tego zrobić, a Ty w tylnej kanapie zrobiłeś ???
Opublikowano 27 Grudnia 20214 l Tu raczej @Banan@pila24@kamil-vag Mogliby potwierdzić, czy były w ogóle liczniki z kontrolką zapięcia pasa? Coś kojarzę, że niby w kostce foteli były przewody właśnie do zapięć pasów z czujnikiem
Opublikowano 27 Grudnia 20214 l 3 minuty temu, Langista napisał: Tu raczej @Banan@pila24@kamil-vag Mogliby potwierdzić, czy były w ogóle liczniki z kontrolką zapięcia pasa? Coś kojarzę, że niby w kostce foteli były przewody właśnie do zapięć pasów z czujnikiem W b7 jest czujnik przy zapięciu pasów właśnie. W B6 nie osobiście spotkałem się z taką funkcją,aczkolwiek na schematach b6 jest opcja czujnika zapiecia pasów. Edytowane 27 Grudnia 20214 l przez pila24
Opublikowano 28 Grudnia 20214 l 12 godzin temu, Langista napisał: Tu raczej @Banan@pila24@kamil-vag Mogliby potwierdzić, czy były w ogóle liczniki z kontrolką zapięcia pasa? Coś kojarzę, że niby w kostce foteli były przewody właśnie do zapięć pasów z czujnikiem Przewody zawsze można poprowadzić. tylko kwestia co z czym podpiąć i do czego. Fotele są z a5 więc mają czujnik zapięcia pasów i zajętości fotela. Kwestia instalacji wiązki.
Opublikowano 14 Maja 20224 l Witam. Mam już inne auto ale zostały fotele z A4b6 i pytanie, czy będą pasowały do A4 b5? Pozdsrawiam.
Opublikowano 15 Maja 20224 l Witam, panowie poszukuje śruby do mocowania pasa przy fotelu tej ze zdjęcia. Jakiś numer części? Pozdrawiam
Opublikowano 16 Października 20223 l Panowie na jaka śrubę przykręcić ten pas w siedzeniach z przodu ? Macie cos konkretnego ?
Opublikowano 22 Września 20232 l Cześć. Przeczytałem temat . Widziałem że kolega wrzucił rozpiskę wtyczek b7->b8 czy ma ktoś jednak zdjęcie jak to zrobione ? Miłego
Opublikowano 23 Września 20232 l Ale co Ty chcesz innego zobaczyć? Są tam podane zarówno numery pinów, jak i kolory przewodów. Przezbrajasz kostkę z B8 na tą z B7 wg schematu i tyle.
Opublikowano 3 Października 20232 l W dniu 11.08.2014 o 19:55, Nunas69 napisał(a): Panowie jak z tym okablowaniem foteli? Mógłby ktoś wrzucić jakiś schemacik, fotki co i jak przerobić.. Pozdrawiam.. I co weszły ci te fotele z b8 do b6 ?
Opublikowano 26 Października 20232 l Czas odświeżyć temat. Mam fotele z A5 w wersji cabrio . Czy ktoś uruchamiał nawiew grzania karku do a4 b6 B7 ? Dodatkowo jest przycisk sterowania do przodu / do tyłu fotela w okolicy zagłówka . Kiedy on zadziała ? Podobno muszą być spełnione warunki jakieś. A4 b7 jest w wersji USA tak jak i fotel z A5. Kolejne pytanie odnośnie maty zajętości i poduszek , bo jest inna ilość żył. Ktoś już poruszał temat i przyspieszy mi czas rozkminy ?
Opublikowano 1 Stycznia 20242 l Witam wszystkich w nowym roku! również odkupuję, czy badał ktoś temat montażu foteli z A5 lub A4 B8 do A4 B6 Cabrio? przymierzam się do którychś z A5 tylko nie wiem od której wersji nadwozia najlepiej kupić.
Opublikowano 2 Stycznia 20242 l W dniu 26.10.2023 o 23:49, black_edition napisał(a): Czy ktoś uruchamiał nawiew grzania karku do a4 b6 B7 ? Nawiew karku ma sterownik w oparciu, sterowany jest sygnałem cyfrowym lin. sygnały pochodzą z BCM. Samo z siebie nie chce chodzić
Opublikowano 11 Marca 20242 l Odgrzewania ciąg dalszy. Pytanie odnośnie montażu przedniego pasa - widziałem w temacie możliwość zrobienia otworu w przednim fotelu i przykręcenia pasa do fotela. Pytanie, czy tą śrubę mogę wykręcić ze starego fotela z b6, czy muszę ją gdzieś kupić? Ew gdzie indziej przykręcić ten pas?
Opublikowano 12 Marca 20242 l @kirku Możesz zdradzić w jaki sposób zamontowałeś pasy? Użyłeś śruby że starego fotela z b6?