Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka wódka na wesele ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem ci ze przed weselem bralismy pod uwage tez maximusa ale sie ostatnio cos zepsul i nie wato bylo a stock no dobry:naughty:

---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------

A powiedzcie czy 200 butele starczy na jeden dzień dla 120 osób?? Ja skłaniam się ku stock-owi:wink: Podoba mi się wygląd butelki a w smaku też dobra:decayed:

Tego nie da się wyliczyć. Wystarczy, że na liście masz dużo pijusów i już psują Ci średnią :grin:

tez racja a ze na kaszubach lubia wypic to musialam liczyc wiecej szafa musisz mniej wiecej wyliczyc ile na glowe

Opublikowano
A powiedzcie czy 200 butele starczy na jeden dzień dla 120 osób?? Ja skłaniam się ku stock-owi:wink: Podoba mi się wygląd butelki a w smaku też dobra:decayed:

Tego nie da się wyliczyć. Wystarczy, że na liście masz dużo pijusów i już psują Ci średnią :grin:

Hehe no właśnie niby w tym 100 dorosłych jest ale obie rodziny potrafią sporo wytrzymać:grin: Pomyśle jeszcze czy eei zwiększyć zapasów, w sumie jak zostanie to się nie zamrnuje:kox:

Opublikowano

ja siorce na wesele zalatwialem wooodke i doszlo do tego ze byla zubrowka biala w kauflandzie kupilem po 16.49 za o.5l

Opublikowano

dalam 18.80 za stocka 0,7 :wink:

Opublikowano

A ja sobie bimbru nakręcę :grin:

Opublikowano

mapelastik a wiesz ze najlepiej i najszybciej pojdzie :grin: warto zrobic takie urozmaicenie

Opublikowano

stock na wesele bardzo dobre rozwiązanie. a na wieczory polecam SOPLICĘ WIŚNIOWĄ

Opublikowano
stock na wesele bardzo dobre rozwiązanie. a na wieczory polecam SOPLICĘ WIŚNIOWĄ

MI jak i mojej 2 połówce mega zasmakowała soplica z orzechów laskowych:kox: Bez popijania wchodzi:thumbup1:

Opublikowano

jak by ktos chcail sprzed do samogony to na PW wbijać. :grin:dogadamy sie

Opublikowano
Finlandia biała :dance2:

Szlachta?:decayed: rozumiem ze na posiadówke mozna pic Finlandie... ale przy 200 litrach wódki to róznica nie jest mała:wink:

Ja tylko napisałem po czym nie mam kaca przy dawce 1L na dwóch :grin:

Opublikowano
jak by ktos chcail sprzed do samogony to na PW wbijać. :grin:dogadamy sie

Konkurencje widzę :polew:oj kolego bo ja tu się reklamuje ale jak chcesz to polmos uruchomimy do do spółki :polew:

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ----------

a z tym sprzętem to pomyśle bo mi ostatnio denko wy....bało i esencja poszła,ukapała setka :polew:

Opublikowano

spolica orzechowa jest zaje....sta jak zrobilismy 3 butelki we 2 w jakies 17 minut heheh

Opublikowano

Polecam zołądkową gorzką miętową .... Sztos wóda idzie bez zapojki :naughty: ale za dużo jej nie wypijesz bo dość słodka jest. :naughty:

Opublikowano

Luksusowa bardzo dobra,na ziemniaczkach robiona ;)

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

żubrówka biała

Opublikowano

Soplica Pigwowa - to dopiero wymiata :thumbup1:

Opublikowano

Ja miałem Żubrówkę Białą... Tania, smaczna,,,, tylko w morde lać:D

Opublikowano

wchodzi ja soczek ( ten gęsty do piwa) tylko ja z nia miałem przygody, po prostu nie moge jeść i pić takich wynalazków

finlandia żurawinowa działa tak samo, 0,7 i myślałem że sie wykończe i nie chodzi mi o kaca

ja miałem Pana Tadeusza ale to było pare lat temu, a przelicznik był 1litr na osobe dorosłą, do tego 5xballantines, kilka win i cytrynówka własnej roboty( na spirycie miodzie i cytrynach)

cene targowałem i miałem możliwość zwrotu całych kartonów z wódką, co było nie potrzebne

na poprawiny miałem browar ( Żywiec z kegi)

tylko ja wesele miałem w czerwcu i pogoda dopisała

Opublikowano

moja propozycja Pan Tadzio. U mnie się super sprawdził...

Opublikowano

u mnie był Stock- w smaku dobra, butelka elegancka