Seba_LDZ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Właśnie weszły takie dwie.. brunety ..ale jedna fajna.. może jakieś fotostory ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ikzcedrom oknameiS .enzcimehc ikząiwz et juzakop i iktof jakyc ?ypud az oc aggaR ..rrrb ..ezrowd an tsej awaizdźip akaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kali jeszcze raz napiszesz jak Arab to przysiegam wlepie Ci kropsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ?im zsizorG reylF einaP zsamyzrtod awołs eż ,ejeizdan maM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ?im zsizorG reylF einaP zsamyzrtod awołs eż ,ejeizdan maM Pierwsze objawy choroby jąder przewleczonej z perforacją moszny oraz objawy gwałtu analnego Właśnie weszły takie dwie.. brunety ..ale jedna fajna.. może jakieś fotostory ?? Eee za daleko siedzą a ja mam słaby aparat w telefonie Rok temu szły foty z Teresą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 leeeee no to skąd mamy wiedzieć ze są ładne kwestia gustu byś pokazał to byśmy się wypowiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ?im zsizorG reylF einaP zsamyzrtod awołs eż ,ejeizdan maM Kali weź bo c**jna czytać z prawej do lewej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kali weź bo c**jna czytać z prawej do lewej.. Нет проблем дружище, я сожалею, что вы сделали это трудно понять мое послание. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kali weź bo c**jna czytać z prawej do lewej.. Нет проблем дружище, я сожалею, что вы сделали это трудно понять мое послание. No pa ruskij ja umiejju ćitac.. Tylko bukf nie chce mi się szukać.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ?im zsizorG reylF einaP zsamyzrtod awołs eż ,ejeizdan maM Pierwsze objawy choroby jąder przewleczonej z perforacją moszny oraz objawy gwałtu analnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.flickr.com/photos/mediafunpl/sets/72157622879262187/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.flickr.com/photos/mediafunpl/sets/72157622879262187/ ciekawe czy to na prawdę mleko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 :polew: spadlem z krzesla :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy oświadczyła mu, że jest w ciąży. On, nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę pieniędzy, aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu. Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko. Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać ci wiadomość, kiedy dziecko się urodzi? - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres domowy, z jednym tylko słowem: "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na utrzymanie dziecka. I wyjechała.Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona mówi: - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za kartka. Maż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę bacznie go obserwując. Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał. Na kartce było napisane: "Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu!" [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 14:06_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Adran weź dla mnie podłokietnik dzisiaj. [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 14:39_________________________________________________Szkoda, ze u nas tak nie grają http://sport.onet.pl/0,0,138562,21,0,0,0,fotoreportaz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 cellulit premier lige :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Pany orientujecie sie gdzie u nas w okolicy można rozkodować radio?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Przytrzymujesz 2 guziki, wpisujesz kod, znowu przytrzymujesz 2 guziki i po sprawie. podaj mi kod do swojego radia a za 200 zł Ci to załatwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi