Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koszmarne, urywające się dokładki w klimatach wiejskiego tuningu i "drutexu". Damski kolor. Wnętrze fajne. Ma takie listwy jak moje i takie siedzenia jakie chciałbym miec :)

Bo ja wiem, czy to wiejski tuning, to Ori dokładka, robiona przez MS design dla Audi, w rzeczywistości super wygląda, ale kupic do tej dokładki kratki to graniczy z cudem

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wybawca przegląda forum codziennie :thumbup: nawet czasami komuś temat zamkne :thumbup:

Opublikowano
Cześć wszystkim.

Sorki, że przerywam ale co wy na to żeby dzisiaj zrobić jakiś spocik np w standardowym miejscu TORWAR ?

Jestem nowym forumowiczem i nie miałem okazji jeszcze nikogo poznać z warszawskich klubowiczów.

Z góry dzieki za odpowiedź.

Ok rozumiem, że niestety za późno z tym wyskoczyłem :) I nikomu się już nie chce dzisiaj wychodzić z domu, przy takiej pogodzie wcale się nie dziwie. :>

Opublikowano

Wybawca przegląda forum codziennie :thumbup: nawet czasami komuś temat zamkne :thumbup:

Ty wracaj a nie na obczyźnie siedzisz i lachony wyrywasz.... [br]Dopisany: 18 Lipiec 2007, 18:12 _________________________________________________

Bo ja wiem, czy to wiejski tuning, to Ori dokładka, robiona przez MS design dla Audi, w rzeczywistości super wygląda, ale kupic do tej dokładki kratki to graniczy z cudem

Coś zawsze można wyrezać mi się tam podoba a czerwony .... może być

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Sorki, że przerywam ale co wy na to żeby dzisiaj zrobić jakiś spocik np w standardowym miejscu TORWAR ?

Jestem nowym forumowiczem i nie miałem okazji jeszcze nikogo poznać z warszawskich klubowiczów.

Z góry dzieki za odpowiedź. ;)

zapraszamy na spocik we wtorek godz 19 parking- promenada :)

Opublikowano

zapraszamy na spocik we wtorek godz 19 parking- promenada

dokladnie i innej opcji nie ma i nie bedzie :decayed:

Opublikowano

zapraszamy na spocik we wtorek godz 19 parking- promenada

dokladnie i innej opcji nie ma i nie bedzie :decayed:

Dokładnie, a Wiciu już dzwonił do administracji ? z tego co się orientuję to wyciągnął najkrótszą zapałkę w losowaniu :polew: :polew:

Opublikowano

Żeś wyskoczył z tym spotem :polew:

Pamiętaj o różowym polo na wtorek :naughty:

Opublikowano

tak powinno byc .... :naughty:

To już wiem :)

p.s co ma wspolnego 4-ty cylinder ze sprzegłem ... ? :blink:

Nic, ale jakbyś wsiadł i spróbował jechać to byś od razu stwierdził, że sprzęgła już prawie nie ma.

Opublikowano

Jooker. No, niezbyt dokładnie przeczytałeś ostatnie strony. Spoty we wtorki :D. Zapraszamy.

Angela. I co, Przasnyska?

Hornet. Oczywiście, ze dzwoniłem, ale powiedzieli, że wpuszczą tylko gości w bokserkach w paski. Mam z naszego grona wyznaczyć kogoś, kto to będzie sprawdzał. Zgadnij kto wylosuje najkrótszą zapalkę? :polew: Dziewczyny mają być w stringach - na mnie ciąży odpowiedzialność, aby tego dopilnować. Inaczej nic z tego.

Hej! Hej! Żuczki. Już mi tam cichaczem Promenady permanentnie nie lansować!!! :bicz2:

Opublikowano

Jooker. No, niezbyt dokładnie przeczytałeś ostatnie strony. Spoty we wtorki :D. Zapraszamy.

Angela. I co, Przasnyska?

Hornet. Oczywiście, ze dzwoniłem, ale powiedzieli, że wpuszczą tylko gości w bokserkach w paski. Mam z naszego grona wyznaczyć kogoś, kto to będzie sprawdzał. Zgadnij kto wylosuje najkrótszą zapalkę? :polew: Dziewczyny mają być w stringach - na mnie ciąży odpowiedzialność, aby tego dopilnować. Inaczej nic z tego.

Hej! Hej! Żuczki. Już mi tam cichaczem Promenady permanentnie nie lansować!!! :bicz2:

nie Wiciu nie Przasnyska........Motor dal mi namiar i juz sie umowilam jutro odstawiam furke.......

Opublikowano

Mam z naszego grona wyznaczyć kogoś, kto to będzie sprawdzał. Zgadnij kto wylosuje najkrótszą zapalkę? :

No nie mów że miałeś drugi raz szczęście i drugi raz wylosowałeś najkrótszą zapałkę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pytanko co do ZLOTU LETNIEGO.

Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak się to ma do kasy przelanej za noclegi?? :mysli:

Opublikowano

Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak to się to ma do kasy przelanej za noclegi??

nie zostalem wtajemniczony w taki plan...nic nie wiem na temat wczesniejszego wyjazdu :mysli:

oprócz tego co uslyszalem na odjzad ze spota od ciebie ;)

Opublikowano

Ja sie dowiedziałem na spocie od ONO ,że jest taki plan więc poruszam temat:

Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak się to ma do kasy przelanej za noclegi??

Opublikowano

Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak się to ma do kasy przelanej za noclegi??

oj to chyba plan tylko dla wtajemniczonych......ja tez nic nie wiem na ten temat....

Opublikowano

Oczywiście że cisną a jak żeś by inaczej miało być :drool: :drool:

Opublikowano

No jak ja dobrze pamiętam gadke z lukassem to polecimy w czwartek ale czy na 1000 % to jeszcze nie wiem , nie ma sie tym co przejmować.Jeśli coś takiego wyniknie to pewnie zaraz przed zlotem :)

Opublikowano

sa wstepne plany zeby jechac dzien wczesniej .... i nie tylko ludzie z Warszawy .... :naughty:

tak jak było na zlocie zimowym .... :decayed:

Opublikowano

sa wstepne plany zeby jechac dzien wczesniej .... i nie tylko ludzie z Warszawy .... :naughty:

Masz na myśli jakiegoś konkretnego dzika lubelskiego ?? :polew::thumbup: