Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No teraz to wygląda , pocisk :) hyhyhyhy

Widzę, że zazdrość Ciebie zżera :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe tylko o co ta zazdrość :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ciekawe tylko o co ta zazdrość :decayed: :decayed:

No nie mów, że nie chciałbyś takich ? :polew:

Opublikowano

Ciekawe do czego je sobie założe ... jutro odstawiam samochodzik ...znalazł się nowy nabywca a ja czekam na moja małą pszczółkę i jak tylko ją dostanę to lece do rogala ..ale się zdziwi peugeot 206 na chip :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ciekawe do czego je sobie założe ... jutro odstawiam samochodzik ...znalazł się nowy nabywca a ja czekam na moja małą pszczółkę i jak tylko ją dostanę to lece do rogala ..ale się zdziwi peugeot 206 na chip :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie, no proszę Cię... Peugeot 206? Zostałeś wykluczony z rady rejsu! :bicz:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2007, 19:20 _________________________________________________

.. dorzuciłbym jako kolejną opcję w głosowaniu - obstawiam, że właśnie ta opcja by wygrała

Dawaj dawaj! Wrzucaj do ankiety :)

Nawet lustrzane odbicie kołakunku i laski na podłodze załatwił - niezłe :D

Profeska nie? :)

Opublikowano

Nie, no proszę Cię... Peugeot 206? Zostałeś wykluczony z rady rejsu! :bicz:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2007, 19:20 _________________________________________________

Nic nie poradzę że takie są :bicz: ale powoli rozglądam się już za S-line Avantem

Opublikowano
........Motor dal mi namiar i juz sie umowilam jutro odstawiam furke.......

jak tam są jakieś wieści co się spsuło?

U Angeli cała zawiecha rozsypana...

no i dwumas i sprzęgło się skończyło...

fura zaraz będzie latać :th:

Opublikowano

U Angeli cała zawiecha rozsypana...

no i dwumas i sprzęgło się skończyło...

fura zaraz będzie latać :th:

Mówiłem, że sprzęgło się skończyło. Co do dwumasa i zawieszenia to ciężko stwierdzić na stojącym aucie.

Opublikowano

Zobacz tutaj:

http://www.allegro.pl/item213864723_kolpaki_15_max_ford_16_cena_za_komplet_warszawa.html

Akurat nawet sprecyzowane jest do jakiego auta - czyli idealnie do Twojego.

Cena atrakcyjna i tak jak Oniak pisał - resztę kasy przeznaczyłbyś na bardziej szczytny cel :polew: :polew:

Wiciu, dobrze piszą chłopaki. Te kołpaki to jest świetny wybór. Przygotowałem Ci nawet fotę do ankiety z glebą -50mm.

Powinieneś to teraz podpiąć do ankiety i zdać się na obiektywny wybór uczestników :naughty:

kolpakiwb2.jpg

malik od dziś jestem Twoim fanem

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

znaczy, że horneta wypisujemy z klubu??

Opublikowano

Taaaa... już zlozylem wniosek u moderatorow. Tak koncza ci co zdradzaja marke :mysli:

Opublikowano

MOtor.

Jak to cala zawiecha :shocked:

Przecież ona nie dalej jak miesiąc temu była u "macherów" z Przasnyskiej!!! To oni nic nie zauważyli!!!??? qr**! Jeśli to prawda, toście chłopaki niezłą rekomendację strzelili :bicz2:

poziek, no miejże litość. Na spoty będzi przyklejał na tą swoją "pszczółkę" :polew: logo audi i da radę. No, może jeszcze jakieś zadania specjalne od czasu do czasu? :naughty::decayed:

Opublikowano

naczy, że horneta wypisujemy z klubu??

moze sie opamieta i zrobi tak

http://pl.youtube.com/watch?v=E7eOVpBCtPo

, walnie pare razy w sciane, gdzieniegdzie mloteczkiem, pare spawikow i wyreza TO!!!

http://pl.youtube.com/watch?v=n6u5dmYXLxU

Opublikowano

UWAGA MAM WAŻNY KOMUNIKAT !!!!

Śmiejesie się z mojej przyszłej służbowej pszczólki a tu POLICJA dzisiaj słapała laskę w peugeocie 206 z radarem hahahahaha więc proponowałbym się bać.. był srebrny !!! i 5 drzwiowy.

:bicz: :bicz: spokojnie już szukam czegoś nowego .... skoro Ciebie nie było na 3 kolejnych spotach to też wylatujesz..... :gwizdanie: :gwizdanie:

Taaaa... już zlozylem wniosek u moderatorow. Tak koncza ci co zdradzaja marke :mysli:

Widzę że humory was nie opuszczają :foch:

Malik nie powiem kogo złapali na fotoradar w innej marce..... dyskutujemy dalej ?

Opublikowano

stary ja w NYC robie takiego spota, że 10 dni bede chodził :drunk: :drunk: :dance: :gwizdanie:

Opublikowano

MOtor.

Jak to cala zawiecha :shocked:

Przecież ona nie dalej jak miesiąc temu była u "macherów" z Przasnyskiej!!! To oni nic nie zauważyli!!!??? fajans! Jeśli to prawda, toście chłopaki niezłą rekomendację strzelili :bicz2:

Jeden wachacz i łącznik to wygląda ,że wymienili a reszta...??? Zawieszenie A4,A6.passat,superb wymienia się po całości jak wymienisz jeden wachacz to reszta sie w pare tygodni rozleci...temat przeorany wielokrotnie... :confused4:

Opublikowano

Malik nie powiem kogo złapali na fotoradar w innej marce..... dyskutujemy dalej ?

Eeeee... młody i głupi byłem wtedy :gwizdanie:

Opublikowano

Eeeee... młody i głupi byłem wtedy :gwizdanie:

Winny się tłumaczyy :naughty: :naughty:

Opublikowano

Zobacz tutaj:

http://www.allegro.pl/item213864723_kolpaki_15_max_ford_16_cena_za_komplet_warszawa.html

Akurat nawet sprecyzowane jest do jakiego auta - czyli idealnie do Twojego.

Cena atrakcyjna i tak jak Oniak pisał - resztę kasy przeznaczyłbyś na bardziej szczytny cel :polew: :polew:

Wiciu, dobrze piszą chłopaki. Te kołpaki to jest świetny wybór. Przygotowałem Ci nawet fotę do ankiety z glebą -50mm.

Powinieneś to teraz podpiąć do ankiety i zdać się na obiektywny wybór uczestników :naughty:

kolpakiwb2.jpg

Malik koniec świata z Tobą!!![br]Dopisany: 19 Lipiec 2007, 22:12 _________________________________________________Ese byś mi odpicował, może by Angela wkoncu na mnie poleciała :>
Opublikowano

Spoko Norbi - wystarczy jak założysz wysokie buty i Angela cie zechce :decayed: mogą być nawet szpilki :drool: