Opublikowano 29 Października 200718 l Niezła kombinacja zapowiada się na przyszłość Jedna wielka, kochająca się rodzinka - pięknie Może przy okazji utrze się w Plsce nowy model rodziny
Opublikowano 29 Października 200718 l jurto bede w wawce moze uda mi sie wpasc na chwile na spota z bratem :oklaski:
Opublikowano 29 Października 200718 l No jest to pewien problem szczerze mówiąc ale nie chciałem zaśmiecać tematu Ale może ktoś wie czy w okolicy parku jest jakiś strzeżony parking ?? Jest parking na batorego po stronie STODOŁY jadąc w kierunku Placu Unii Lubelskiej.
Opublikowano 29 Października 200718 l Lukaszr .... :oklaski: za zielony kolorek..... Tosik :oklaski: za rozowy kolorek...... No to wzbogacilismy sie, o nowego moderatora i nowego klubowicza :th:
Opublikowano 29 Października 200718 l kiedyś rozmawialiśmy na forum, że się nie da tak zrobić A4 B6... http://pl.youtube.com/watch?v=QBHXiwe_WiM ma mój setup
Opublikowano 30 Października 200718 l Lukaszr .... :oklaski: za zielony kolorek..... Dziękuję Tosik :oklaski: za rozowy kolorek...... Gratki Tosik :th:
Opublikowano 30 Października 200718 l Poziek. Wcięło mi gdzieś polarek. Fajny, czarny, podpisany na wewnętrznej stronie. Jakby Ktoś zlokalizował, prośba o podrzucenie dziś na spocie Lukasowi.
Opublikowano 30 Października 200718 l Poziek. Wcięło mi gdzieś polarek. Fajny, czarny, podpisany na wewnętrznej stronie. Jakby Ktoś zlokalizował, prośba o podrzucenie dziś na spocie Lukasowi. aaa to twój a ja już myślałem że niczyj i psiaka ubrałem była zadowolona :naughty:
Opublikowano 30 Października 200718 l Lukaszr .... :oklaski: za zielony kolorek..... Tosik :oklaski: za rozowy kolorek...... No to wzbogacilismy sie, o nowego moderatora i nowego klubowicza :th: Dziękuje i Gratuluje ŁukaszowiR
Opublikowano 30 Października 200718 l Panowie Panie bedziemy o 19 w galerii w piatek. Życzę Wam dobrej zabawy, bo w piatek mnie nie bedzie.
Opublikowano 30 Października 200718 l Do której dzisiaj będziecie w FW? Bo może mi się uda wcześniej wyrwać z montażu zabezpieczeń i wracając od strony Poznania wpadłbym na spocik pokazać blau niunię.
Opublikowano 30 Października 200718 l Do 22 max, bo zamykaja [br]Dopisany: 30 Październik 2007, 14:35 _________________________________________________Buahahah... to odpisalismy
Opublikowano 30 Października 200718 l Do 22 max, bo zamykaja [br] Dopisany: 30 Październik 2007, 14:35 _________________________________________________Buahahah... to odpisalismy I czego ściągasz ode mnie ???
Opublikowano 30 Października 200718 l Witam. Sory ze piszę nie w temacie, ale potrzebuję znaleźć osobę z Wawy, która odczyta mi pin do immo. Chcę zmienić kluczyk na banana, ale niestety nie mam pinu i co za tym idzie nie mogę zakodować nowego kluczyka. A4 ADR rocznik '96 Pozdrawiam.
Opublikowano 30 Października 200718 l Do 22 max, bo zamykaja [br] Dopisany: 30 Październik 2007, 14:35 _________________________________________________Buahahah... to odpisalismy I czego ściągasz ode mnie ??? eeee do 22 to raczej nie zdążę z Płochocina, może podjadę w piątek do GalMoku jak tam zrobicie spota Lukaszr nie odpowiedziałeś na PW :bicz3: