Opublikowano 21 Września 201015 l Jest jeszcze Promenada Tam można wypożyczyć łyżwy, a ślizgawka na parterze jest czynna cały rok :nabijasie:
Opublikowano 21 Września 201015 l Gratulacje zią Parafisko gratki Nononon gratkiii PARAF Dzięki Panowie
Opublikowano 22 Września 201015 l Trochę mnie nie było na forum... a oto powód... :> gratulacje , ale nie rozumiem twojej absencji , tak długo robileś czy moze rodziłeś ?? :kox: :kox:
Opublikowano 22 Września 201015 l PARAF Trochę mnie nie było na forum... a oto powód... :> gratulacje , ale nie rozumiem twojej absencji , tak długo robileś czy moze rodziłeś ?? :kox: :kox: to samo mnie zaczelo zastanawiac
Opublikowano 22 Września 201015 l :> gratki Paraf fajna dzidzia .... mam nadzieję że się wyspałeś wcześniej porządnie
Opublikowano 22 Września 201015 l mam nadzieję że się wyspałeś wcześniej porządnie najlepsze jest to ze kazde dziecko jest baaardzo spokojne przez pierwsze 2-3 tygodnie , rodzice myślą ze jest git nie bedzie kolek itp. a tu po 3 tygodniach BUM !!!!!!! :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 22 Września 201015 l SIEMA Trochę mnie nie było na forum... a oto powód... :> gratulacje , ale nie rozumiem twojej absencji , tak długo robileś czy moze rodziłeś ?? :kox: :kox: Człowieku.... Nie rodziłem i nie byłem przy porodzie ;( Natomiast kilka dni "przed" i 2 dni "po" nie schodziłem poniżej 1,5 promila mało tego, gdyby nie jakieś tam znajomości to musiałbym spędzić noc w jednym z najdroższych hoteli - Kolska Ale za to od wczoraj jestem wzorowym ojcem Paraf gratulacje Dzięki mam nadzieję że się wyspałeś wcześniej porządnie najlepsze jest to ze kazde dziecko jest baaardzo spokojne przez pierwsze 2-3 tygodnie , rodzice myślą ze jest git nie bedzie kolek itp. a tu po 3 tygodniach BUM !!!!!!! :polew: :polew: :polew: damy rade
Opublikowano 22 Września 201015 l nie byłem przy porodzie ;( a ja byłem :naughty: :naughty: :naughty: damy rade nie masz wyjścia , przecież nie oddasz dziecka do schroniska
Opublikowano 22 Września 201015 l Eee... 1,5 promila to przeciez lekkie wciecie. Na zlocie miewalismy po 3,5 i trzymalismy sie spoko
Opublikowano 22 Września 201015 l Eee... 1,5 promila to przeciez lekkie wciecie. Na zlocie miewalismy po 3,5 i trzymalismy sie spoko no teraz miałem około południa w sobote 3.7
Opublikowano 22 Września 201015 l PANOWIE, CHYBA CZAS NA PRZENOSINY DO ARKADII ?! Paraf gratki. Niedługo podzielę Twój los ;(
Opublikowano 22 Września 201015 l nie masz wyjścia , przecież nie oddasz dziecka do schroniska Wpadnę do WGM i poszukam moskalowej niańki :naughty: Paraf , a twoje ? co moje? PARAF gratulacje!! Dzieki Na zlocie miewalismy po 3,5 i trzymalismy sie spoko Tylko pogratulować. Ja powyżej 3,0 byłbym pewnie abonentem poza zasięgiem...[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 09:31_________________________________________________ Paraf gratki. THX Niedługo podzielę Twój los ;( "Misiek, nie płacz - kupię ci chechłacz"
Opublikowano 22 Września 201015 l Niedługo podzielę Twój los i teraz pozostanie wam walenie w "zapasówke" lub blow..... :naughty: :naughty: :naughty: bo cieplutkiej cipulki przez jakiś czas nie uświadczycie :polew:
Opublikowano 22 Września 201015 l Niedługo podzielę Twój los i teraz pozostanie wam walenie w "zapasówke" lub blow..... :naughty: :naughty: :naughty: bo cieplutkiej cipulki przez jakiś czas nie uświadczycie :polew: To Ty po porodzie chyba nie miałeś koleżanek "chętnych do pomocy" młodemu ojcu...
Opublikowano 22 Września 201015 l Niedługo podzielę Twój los i teraz pozostanie wam walenie w "zapasówke" lub blow..... :naughty: :naughty: :naughty: bo cieplutkiej cipulki przez jakiś czas nie uświadczycie :polew: Luzik. W przeciwieństwie do Ciebie, ja mam koleżanki w pracy. Dobre koleżanki
Opublikowano 22 Września 201015 l Niedługo podzielę Twój los i teraz pozostanie wam walenie w "zapasówke" lub blow..... :naughty: :naughty: :naughty: bo cieplutkiej cipulki przez jakiś czas nie uświadczycie :polew: Luzik. W przeciwieństwie do Ciebie, ja mam koleżanki w pracy. Dobre koleżanki [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 09:38_________________________________________________A moskal to chyba na budowie robi... :gwizdanie: ah, te spocone męskie opalone ciała pracowników budowlanych...