Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za życzonka. Jestem uradowany na maksa, teraz pozwólcie ale idę się najebać z racji tego.

gratuluje syna i picia bez nas :gwizdanie:

k**wa,Kali doj**ales z tym kupnem dizla,no ok chciales taniej to Twoja sprawa,ale proponowac kumplom sprzedaz drukarki 0 200 drozej niz jest wszedzie,to juz jest strzal w jaja,masz chyba wszystkich za debili czy moze jest tam Twoj autograf za 200 w promocji?

zaraz biore banki i odpalam do Nosfera po rope,mam nadzieje ze jest chrzczona bo cena jest naprawde atrakcyjna

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i zrobione :decayed:

Opublikowano

zaraz biore banki i odpalam do Nosfera po rope,mam nadzieje ze jest chrzczona bo cena jest naprawde atrakcyjna

to zrobimy minispota bo ja tez sie wybieram :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:hi:

Orientuje się ktoś czy do mojego dupowoza półośki są te same co w wersji Quattro?

Ro....łem przez zimę

Opublikowano

to zrobimy minispota bo ja tez sie wybieram :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ej.. k**wa.. Taka jest cena, ja nikomu nie kaRZe kupować... jak ktoś chce to bierze, a nie bicie piany na omlety :disgust:

Jest beznynka po 7,50 jest ropa po 7,50 = wiadomo, za darmo jej nie dostałem to i chce na tym trochę wyjść :bag:

Opublikowano

Ej.. ku***a.. Taka jest cena, ja nikomu nie kaRZe kupować... jak ktoś chce to bierze, a nie bicie piany na omlety :disgust:

Jest beznynka po 7,50 jest ropa po 7,50 = wiadomo, za darmo jej nie dostałem to i chce na tym trochę wyjść :bag:

Przestroga jakby się chcieli targować :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zostało jeszcze trochę tej ropki? bo byłbym chętny :>

Opublikowano

ku***a,Kali dowaliłeś z tym kupnem dizla,no ok chciales taniej to Twoja sprawa,ale proponowac kumplom sprzedaz drukarki 0 200 drozej niz jest wszedzie,to juz jest strzal w jaja,masz chyba wszystkich za debili czy moze jest tam Twoj autograf za 200 w promocji?

kokos to, ze można kupic taniej nie znaczy, że ja ją tanio kupiłem. dałem z wysyłką niewiele mniej niż wystawiam więc tak naprawde jak ktoś by ode mnie wziął to zarobił bym moze na 5 paczek fajków a jak by się chciało negocjowac to wyjde na zero. Miałem ją brac dla siebie ale okazało się, że jednak nie jest mi potrzebny tak dobry sprzęt i dlatego chce sprzedać nówke, nawet nie odpalaną, zeby nie stracić.

Widze, że już wiele osób przyczepiło do mnie łatke, a szkoda. Ale w takim razie musze się z tym liczyć przy każdej wypowiedzi czy spotkaniu.

Opublikowano

Wróbel na TVNie

Mówi że jego kursanci dzwonią do niego bo mieli wypadek. Dlaczego? Bo kłócili się z żoną :polew: :polew:

Opublikowano

ku***a,Kali dowaliłeś z tym kupnem dizla,no ok chciales taniej to Twoja sprawa,ale proponowac kumplom sprzedaz drukarki 0 200 drozej niz jest wszedzie,to juz jest strzal w jaja,masz chyba wszystkich za debili czy moze jest tam Twoj autograf za 200 w promocji?

kokos to, ze można kupic taniej nie znaczy, że ja ją tanio kupiłem. dałem z wysyłką niewiele mniej niż wystawiam więc tak naprawde jak ktoś by ode mnie wziął to zarobił bym moze na 5 paczek fajków a jak by się chciało negocjowac to wyjde na zero. Miałem ją brac dla siebie ale okazało się, że jednak nie jest mi potrzebny tak dobry sprzęt i dlatego chce sprzedać nówke, nawet nie odpalaną, zeby nie stracić.

Widze, że już wiele osób przyczepiło do mnie łatke, a szkoda. Ale w takim razie musze się z tym liczyć przy każdej wypowiedzi czy spotkaniu.

Kali nie znamy się osobiście, ale moim zdaniem chęć sprzedaży kumplom z którymi chodzi się na piwo, drukarki z chęcią zarobienia "5 paczek fajków" to pomysł spod H*JA, trzeba było na allegro wystawić, a tak sam sobie nasrałeś w kieszeń.

Opublikowano

czy ty w ogole zrozumiales?zarobic to sobie mozesz jak kupisz za 200,sprzedajesz za 300 a warta jest 400,a ty masz drozej niz wszedzie i jeszcze chcesz przyciac,ok.jest wolny rynek i wolno ci ja pogonic za 1000,tylko szukaj barana tam gdzie spodziewasz sie go znalezc...no chyba ze tak wlasnie robisz? a to wlasnie jest bardzo nieladnie wsrod kolegow i za to nie zyskuje sie szacunku,wiec nie dziw sie reakcji innych,a nastepnym razem zastanow sie co i komu proponujesz,a łatke to sobie sam przyklejasz,wystarczy czasem pomyslec zanim sie cos napisze

Opublikowano

A wiecie, że jest Bierhalle za tydzień ? I Kokos ma swojego osobistego drivera i gablotę ? :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

o ja pier... :gwizdanie: :shocked: :shocked: :kox:

Opublikowano

a wiecie, ze wracacie przez Ursynow ? :decayed:

Opublikowano

czy ty w ogole zrozumiales?zarobic to sobie mozesz jak kupisz za 200,sprzedajesz za 300 a warta jest 400,a ty masz drozej niz wszedzie i jeszcze chcesz przyciac,ok.jest wolny rynek i wolno ci ja pogonic za 1000,tylko szukaj barana tam gdzie spodziewasz sie go znalezc...no chyba ze tak wlasnie robisz? a to wlasnie jest bardzo nieladnie wsrod kolegow i za to nie zyskuje sie szacunku,wiec nie dziw sie reakcji innych,a nastepnym razem zastanow sie co i komu proponujesz,a łatke to sobie sam przyklejasz,wystarczy czasem pomyslec zanim sie cos napisze

Kokos już się nie ciśnieniuj tak, rozmawialiśmy o tym przez ostatnie 2 spoty odpuść i tyle. W tym przypadku dobre jest podejście Kolkova :good:

Sam się nad tym zastanawiam..

Opublikowano
  • Autor

o ja pier... :gwizdanie: :shocked: :shocked: :kox:

:D

W tym przypadku dobre jest podejście Kolkova :good:

Sam się nad tym zastanawiam..

:lol1::good:

Opublikowano

Poziek a martwiles sie nie bedziemy mieli drivera na next wypad :good:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 20:13_________________________________________________biore ta opcje pod uwage,i sie nie cisnieniuje bo ogolnie mam jak zwykle wyje...ane,tyle tylko w tym dobrego ze sie Nosfer przypucowal ze ma ropuche w dobrej cenie :polew: gupi

Opublikowano

tyle tylko w tym dobrego ze sie Nosfer przypucowal ze ma ropuche w dobrej cenie :polew: gupi

No to może i ja sie skusze i wezmę trochę :naughty:

Swoją drogą, jakby komuś się, gdzieś coś o uszy obiło o przelewającej się komuś ilości diesla to niech da cynk.

Opublikowano

tyle tylko w tym dobrego ze sie Nosfer przypucowal ze ma ropuche w dobrej cenie :polew: gupi

No to może i ja sie skusze i wezmę trochę :naughty:

Swoją drogą, jakby komuś się, gdzieś coś o uszy obiło o przelewającej się komuś ilości diesla to niech da cynk.

:naughty:

I ja też :naughty:

Opublikowano

A wiecie, że jest Bierhalle za tydzień ? I Kokos ma swojego osobistego drivera i gablotę ? :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed::kox: :kox: :kox:

no chyba zahaczysz o Grodzisk zeby mnie podrzucić ????

ty masz blisko , dam ci na taxe zebyś sobie wrócił , po co massz blokować miejsce komus kto naprawde daleko mieszka ?? :wink4: