Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe .. bo ja szukam do paska .. tak czy inaczej dziś dzwoniłem :chytry:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w Jaan za tą samą szybę chcieli 6 stów :polew:

za za komplet szyba + uszczelka + wymiana dałem 400zł :guma:

Z dużym rabatem, wiadomo kogo :gwizdanie:

Opublikowano

To Ty TOM77 szyby też ogarniasz ... deal :mysli:

Opublikowano
  • Autor

kuwa Tomek ogarnia wszystko i zna wszystkich :przebiegly:

Opublikowano

Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, to przy nim pikuś!

:decayed:

Opublikowano

Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. :a4fan:

Opublikowano

Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. :a4fan:

Paweł w Ząbkach - namiary moge Ci dac na PW.

Opublikowano

:good: polecam :good:

Opublikowano

:good: polecam :good:

JA TEŻ :good:

Opublikowano

To poproszę o namiary :notworthy: A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc.

Opublikowano

no prawie wszystkich :cool1:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

aplikfejs.jpg

Opublikowano

To poproszę o namiary :notworthy: A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc.

jednak rezasz widzę :)

wpadnij na stację jakoś jak będziesz miał chwilę to pogadamy

też znam Pawła i również polecam w 100% procentach :good:

Opublikowano

Napiszę tutaj ponieważ najwięcej chyba zielonych tutaj zagląda... kurvva kto wymyślił ten oczojebny żółty kolor i białe litery odnośnie fanklubu... nic nie widać. Zmieńcie to .....

Opublikowano

powiedz ze od Kokosa,to Cie nie wpusci do garazu :polew:,a tak na powaznie jakbys mial problemy z dodzwonieniem sie do Pawla (roznie to ostatnio bywa-roboty maja troche) to dam ci namiar do Rafala ,oni robia razem.pzdr

Opublikowano

pany

jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni

nuta - cut/mniut/i/orzeszki

Opublikowano

powiedz ze od Kokosa,to Cie nie wpusci do garazu :polew:,a tak na powaznie jakbys mial problemy z dodzwonieniem sie do Pawla (roznie to ostatnio bywa-roboty maja troche) to dam ci namiar do Rafala ,oni robia razem.pzdr

I jak powiesz że od PIXI-ego to posesje zamknie :polew: Chłopaki ogarniają wzorowo temat :good:

Co do montażu (po wcześniejszych ustaleniach ) zawiozłem auto w piątek .... odebrałem wieczorem w niedzielę :hi:

Opublikowano

pany

jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni

nuta - cut/mniut/i/orzeszki

jakis zakład grubszy? czy taką karę miałes? :decayed:

Opublikowano

pany

swing to jest fajny do tanczenia :D