Opublikowano 7 Czerwca 201115 l Dziękuję za spota ... i za transport Malikowi. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 20:05_________________________________________________Malik, to auto o którym mówiłem że na zlot na lawecie potrafiło jechać http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181050_192131814148043_100000536780507_660401_2029006_n.jpg http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179637_192131790814712_100000536780507_660400_7389644_n.jpg
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l to żeś zabalował na spocie..raptem godzine o całą godzinę dłużej niż niektórzy Boberek nie chciał mi auta zVagować ....
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ? Juz ustalilem z nim wczoraj ze podejdzie do mnie na Nowogrodzka i go zabiore. Spoko, bo dzwonił do mnie dzisiaj rano Ale skoro jest w Sobieskim to ma jakby nie było 10 minut piechotką.. 10 minut z Sobieskiego do Promki, to ją przysunęli w stronę centrum? Norbi, nie pij tyle szzzz karwa następny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: musisz poważnie przemyśleć ten temat bo na następnym forum Ci piszą o tym
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ? Juz ustalilem z nim wczoraj ze podejdzie do mnie na Nowogrodzka i go zabiore. Spoko, bo dzwonił do mnie dzisiaj rano Ale skoro jest w Sobieskim to ma jakby nie było 10 minut piechotką.. 10 minut z Sobieskiego do Promki, to ją przysunęli w stronę centrum? Norbi, nie pij tyle szzzz karwa następny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: musisz poważnie przemyśleć ten temat bo na następnym forum Ci piszą o tym to pewnie przez te kamery w tych komputrach , któryś mnie podpatrzył,że ze szklanicą siedzę, no albo Poziek przez GG wyczuł i się wypucował lamer jeden
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l ja nie powiem Norbiak co widzialem przez te Twoja kamere... walenie szklanami to pikus :gwizdanie: zdradze tylko, ze byles podjarany, czerwony i reka Ci dziwnie chodzila
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l ja nie powiem Norbiak co widzialem przez te Twoja kamere... walenie szklanami to pikus :gwizdanie: zdradze tylko, ze byles podjarany, czerwony i reka Ci dziwnie chodzila Już j**aną zakleiłem gumą do żucia i nic nie zobaczyta zboczuchi
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l pany którędy lepiej jechać z warszawy do piły? przez torun i bydgoszcz czy walić na poznań autostradą??
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l pany którędy lepiej jechać z warszawy do piły? przez torun i bydgoszcz czy walić na poznań autostradą?? wal na kreche.. a tak poważnie to jedź na poznań i do góry
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l pany którędy lepiej jechać z warszawy do piły? przez torun i bydgoszcz czy walić na poznań autostradą?? Buba lecisz na poznan autostradazjezdzasz na wrzesnie (unikniesz placenia frycowego na 2gich bramkach i nie bedziesz sie platac po miescie) lecisz droga ekspresowa do samego poznania potem wskakujesz na droge krajowa 11 na koszalin ktora to droga przez oborniki dolata do Pily. Pozdro
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Buba nigdzie nie jedź, będzie padać a Ty przecież masz całą dziurawą podłogę.
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Buba nigdzie nie jedź, będzie padać a Ty przecież masz całą dziurawą podłogę.