Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znamy go dobrze, przynajmniej Ci którzy są dłużej na forum i nie wydaje mi się, żeby próbował Cię przewalić. M yślę,że spokojnie sprawę załatwisz.

Tak a propos Fleya jest na jakimś zakręcie? :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może faktycznie ma jakieś problemy. Ja wiem, że tam gdzie jest kasa pojawiają się i spięcia, ale wydaje mi się że z Flyerem idzie dogadac się na spokojnie. Jeszcze nie słyszałem, żeby kogoś przewalił chocby na paczkę dropsów :wink4:

Zegary wysłał Ci pewnie kurierem z pracy bo pracuje w biurowcu więc żaden wykręt :wink4:

Opublikowano

cytuję kamil24pl : "i powiedział ze jedyny problem to może być taki ze może przekłamywać prędkościomierz ale nie musi." to by było na tyle..Twój elektryk w/g Ciebie się zna się dobrze na licznikach a ja widzę, że jest chyba średnio..

Opublikowano

Tak a propos Fleya jest na jakimś zakręcie? :decayed:

A bo Ja wiem.. :)

[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 16:47_________________________________________________

cytuję kamil24pl : "i powiedział ze jedyny problem to może być taki ze może przekłamywać prędkościomierz ale nie musi." to by było na tyle..Twój elektryk w/g Ciebie się zna się dobrze na licznikach a ja widzę, że jest chyba średnio..

Będzie przekłamywać bo diesel jak jedzie 100km/h to tak naprawdę jedzie 120km/h..

Benzyna za to wtedy jedzie 80km/h :kox:

Opublikowano

:sick3:

Dziękuję za życzonka :notworthy:

Opublikowano

:sick3:

Dziękuję za życzonka :notworthy:

Mam nadzieję,że nie piłeś...
Opublikowano

zrobiliśmy krówkę na 15 osób ..siusiu paciorek i spać :wink4:

Opublikowano

co do znających się fachowców to nie napisałem ze mam angola. ale poco to pisać skoro widzę ze nie którzy wiedzą lepiej albo najlepiej . Flyer sam powiedział ze kasę odda. po co szukać wymówek za gościa. kończmy i sorki za zamieszanie jeszcze raz.

Opublikowano

co do znających się fachowców to nie napisałem ze mam angola. ale poco to pisać skoro widzę ze nie którzy wiedzą lepiej albo najlepiej . Flyer sam powiedział ze kasę odda. po co szukać wymówek za gościa. kończmy i sorki za zamieszanie jeszcze raz.

Nikt nie szuka wymówek, napisałeś tu posta w jakimś celu i dlatego temat został pociągnięty, nie tłumacze Flyera, ale znam go i wątpię żeby sprawa nie została rozwiązana w pokojowej atmosferze. :gicior:
Opublikowano

co do znających się fachowców to nie napisałem ze mam angola.

nikt z fachowców tak nie napisał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a jak to się nazywa fachowo czy przywłaszczenie pieniedzy czy złodziejstwo jedno i to samo wychodzi na koniec.

ja za to wiem jak to sie nazywa fachowo - na tym etapie to pomówienie..

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 20:48_________________________________________________

ciekawy jestem jakiego dymu można się spodziewać po podłączeniu zegarów do samochodu mógłbyś mi to wyjaśnić.

tutaj zacytuje Ciebie :cool1:

diagnoza licznik uwalony dla upewnienia zabrał go do domu rozebrał i powiedział ze jest przepalona płytka i jeden jakiś rezystorek.

Opublikowano

kufa dymią wszędzie nawet tu :kox: ludzie co z wami jest ? :gwizdanie:

Opublikowano

wracaj na Pyry :tongue4:

Opublikowano

Fly pewnie zajebał kase za licznik i spierdolił z polski , teraz siedzi pod palma i inwestuje w ropę . :polew:

Opublikowano

Fly pewnie zajebał kase za licznik i spieprzył z polski , teraz siedzi pod palma i inwestuje w ropę . :polew:

:polew: :polew:

Czasem rozne sytuacje czlowieka dotykaja w zyciu ale pieniadze Ci kolego na pewno nie przepadna :cool1:

Opublikowano
:hi: :hi: :kawa:
Opublikowano
  • Autor
:przebiegly:
Opublikowano
:kawa:
Opublikowano

Piękna pogoda w Bukowinie :naughty:

Opublikowano
:hi: