Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy ze tektura wloty pozatyka i nie wyciągnie psa z budy :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież jak On to qwa odpali to mu psa z budy wyciągnie :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no to teraz pewnie bedzie z 250 kuni .. jak w seryjnym dizlu .... :polew:

Zapraszam cie wąski na jazdę próbną :th: Choćby dzisiaj :th: Możesz zabrać ze sobą O. tez ją "przewiozę" :naughty:

jak zalozysz tego potwora to nie omieszkam skorzystac z zaproszenia .... :naughty::kox:

ale kurfa wielka locha .... :th:

po wczorajszej korekcie u Exa jest circa, about 320KM...... :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2008, 12:39 _________________________________________________

wystarczy ze tektura wloty pozatyka i nie wyciągnie psa z budy :polew:

myślę, że i to łopatki ladnie przemielą :naughty:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2008, 12:40 _________________________________________________Zapraszam na imprezę:

http://wst.org.pl/index.php?page=kontakt&PHPSESSID=fbd22ce5925193408b47dff4c095442a

Opublikowano

po wczorajszej korekcie u Exa jest circa, about 320KM...... :gwizdanie:

:notworthy: [szczere]

to byles wczoraj u niego na nowej hamowni ..... ?

Opublikowano

:notworthy: [szczere]

to byles wczoraj u niego na nowej hamowni ..... ?

powiem więcej... w Wiśle miał 268 kucy....

a wczoraj był pomiar wstępny...korekta...pomiar końcowy...najpier wykres dałem prezesowi do akceptacji i jest w trakcie weryfikacji :kox:

Opublikowano

a wczoraj był pomiar wstępny...korekta...pomiar końcowy...najpier wykres dałem prezesowi do akceptacji i jest w trakcie weryfikacji :kox:

dawaj wykres do k**wy nedzy .... :naughty:

Opublikowano

we wtorek.... :wink4:

Opublikowano

No, co Ty, przecież jak przyciśniesz to Ci całość pojedzie, a karoseria zostanie, bo nie przystosowana do takich mocy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No i co się qwa spinasz.Siedzę nad wykresem w paintcie , więc musi to troszkę potrwać , żeby ładnie wszystko zrobić :polew:

Opublikowano

No i co się qwa spinasz.Siedzę nad wykresem w paintcie , więc musi to troszkę potrwać , żeby ładnie wszystko zrobić :polew:

ne denerwuj sie .. bo reka Ci sie omsknie i wykres nie bedzie równy .... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

WYKRES!!!!

Opublikowano

WYKRES!!!!

Buduję napięcie.... Specu a ty chyba masz zaległą jazdę próbna ?? :decayed:

Opublikowano

Buduję napięcie.... Specu a ty chyba masz zaległą jazdę próbna ??

ja nawet jednej testowej nie miałem ;(

Opublikowano

WYKRES!!!!

Buduję napięcie.... Specu a ty chyba masz zaległą jazdę próbna ?? :decayed:

:naughty: 3 tydzień ćwiczę lewą nogę pod spieka :decayed: jak się znowu przepływka nie wysra to będzie kox
Opublikowano

widziałem wykres , widziałem wykres :dance: jako pierwszy.................. ...znajomy ma wykres se swojej dłubnietej S4 i właśnie poziu dzwonił czy by nie pożyczył :>

Opublikowano

widziałem wykres , widziałem wykres :dance: jako pierwszy.................. ...znajomy ma wykres se swojej dłubnietej S4 i właśnie poziu dzwonił czy by nie pożyczył :>

:kox:

Opublikowano

Poziek a Ty to tylko jazdy probne obiecujesz :polew: Mi w Wisle nawet dwa razy :gwizdanie:

Opublikowano

Poziek a Ty to tylko jazdy probne obiecujesz :polew: Mi w Wisle nawet dwa razy :gwizdanie:

slaweq.. najpierw trzeba ostro trenować lewą nogę.. w poźka furze wcisnąć sprzęgło to trzeba chłopa!!
Opublikowano

Nie chciałbym Was wkur... ale wykres widziałem już wczoraj, bo kochany pozieczek mi jako pierwszemu pokazał ... wykres oczywiście :tongue4::wink4:

Opublikowano

Nie chciałbym Was wkur... ale wykres widziałem już wczoraj, bo kochany pozieczek mi jako pierwszemu pokazał ... wykres oczywiście :tongue4::wink4:

coś więcej?? :naughty:
Opublikowano

zeby jego fura sie przejechac trzeba miec kat.C :>