kokos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 na 99% bede Dobra , to już jest nas dwóch ... a reszta Boberek pisal ze bedzie i moze jeszcze Bogi
PIXI Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 na 99% bede Dobra , to już jest nas dwóch ... a reszta Boberek pisal ze bedzie i moze jeszcze Bogi No to
troudyl Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja dziś odpadam, chyba że w 5 minut wybudują autostrade do wawy z pod szczecina, to może się wyrobie, jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu troche pobawie się w ustawieniach kompa, a może nawet fisa rozblokuje plus pare innych ciekawych szczególików Także życzę udanego spota Ja się pojawie za rok
Buba Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ja jade do rzeszowa rezac FIS więc się nie wyrobię
TOM77 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 na 99% bede Dobra , to już jest nas dwóch ... a reszta Ja z Kokosem odbyłem dziś już mini spot, także mnie nie będzie :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja dziś odpadam, chyba że w 5 minut wybudują autostrade do wawy z pod szczecina, to może się wyrobie, jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu troche pobawie się w ustawieniach kompa, a może nawet fisa rozblokuje plus pare innych ciekawych szczególików Także życzę udanego spota Ja się pojawie za rok powodzonka [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 17:34_________________________________________________Buba , Tom szkoda było by nas więcej
Kamyk Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 no órwa udało się wszystko wyszło jak chciałem więc jeszcze raz -7
wit.s Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 10:50_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a6-o-jejku-nie-ma-duzej-navi-C22192098.html Niby na wesoło, ale desperados jest. Żeby posiadać 2,5 to trza mieć jaja
troudyl Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 te ogłoszenie to krzyk rozpaczy sam pisze ze wtopił 5 koła na kolejne 100tys km albo anty fan elektroniki w aucie
wit.s Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ktoś się orientuje czy mierzenie średniej prędkości na wlotówkach/wylotówkach już aktywne (wiem, ze uruchomili i było testowane). Ale mandaciory już wysyłają ?
T-żółw Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 o wiciu to widzę, że jakąś grubszą furą musisz się poruszać, że pytasz :gwizdanie:
troudyl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Panowie, nie żartujcie sobie że te bramki co są np na 7 one mierzą prędkość... Czy to znaczy że nie będzie już można się poruszać w ludzkim tempie nawet na takich trasach? ;( Ostatn ostatnio miedzy nakłem a piłą na zwykłej drodze take bramki widziałem ( jak do poboru opłat) i sie zaczołem cieszyć ze ekspresówke tam beda budować, a to chyba tylko by mandaty kasować?? nie ma sprawiedliwości...
moskal Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Panowie, nie żartujcie sobie że te bramki co są np na 7 one mierzą prędkość... Czy to znaczy że nie będzie już można się poruszać w ludzkim tempie nawet na takich trasach? ;( Ostatn ostatnio miedzy nakłem a piłą na zwykłej drodze take bramki widziałem ( jak do poboru opłat) i sie zaczołem cieszyć ze ekspresówke tam beda budować, a to chyba tylko by mandaty kasować?? nie ma sprawiedliwości... bramka jest bardziej opłacalna od expresówki , nie dość ze tańsza w budowie to przynosi korzysci
AndyN Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 bramka jest bardziej opłacalna od expresówki , nie dość ze tańsza w budowie to przynosi korzysci Prawie co piąta złotówka w budżecie państwa pochodzi z kieszeni kierowców. Dodatkowy haracz ściągają z nich też rządowe instytucje. Starcza na pensje dla urzędników, dopłaty do emerytury, kolei i melioracji. Najmniej zostaje na drogi. http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,10872996,Na_co_rzad_wydaje_podatki_od_kierowcow.html
wit.s Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 o wiciu to widzę, że jakąś grubszą furą musisz się poruszać, że pytasz :gwizdanie: "Fura" Dobre, dobre. To nawet na miano furmanki nie zasługuje Ale inni uczestnicy ruchu poruszali się jakby mieli kupę w majtach, więc tak sobie myślałem: "Ped*yle? Czy wiedzą coś więcej niż ja? :mysli:"
poziek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Czy wiedzą coś więcej niż ja? :mysli:" O to nie jest trudno
Rekomendowane odpowiedzi