troudyl Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jestem ciekaw co to będzie jak przyjdzie -20, czy odpalę kopciucha z "pod chmurki" i jak będzie słabo pracować zawieszenie i strzelać wszystko na nierównościach Jak już odpali to "prawie" nie ma różnicy w klekocie
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Az tak ostro by było ??? przeciez pompa pewnie nie zaciagnęła
Flyer Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Az tak ostro by było ??? przeciez pompa pewnie nie zaciagnęła poczytalem w necie i wyjebalem posta, bo powinno byc okej [w sensie zadnej awarii wiekszej]
Steav Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam. Widzę tu gęby z BT Mam sprawę, jest w stanie ktoś oglądnąć mi autko w Ożarowie?? Posiadam vin jakby ktoś miał możliwość wglądu :?:
Aydaho Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta
Góral.tz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta hehe webasto działa dobrze że już za niedługo wiosna
Aydaho Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta hehe webasto działa dobrze że już za niedługo wiosna działa ...nareszcie i przyznaje że jest za***iście
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 przyznaje że jest za***iście cieszymy sie razem z Tobą
Aydaho Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 przyznaje że jest za***iście cieszymy sie razem z Tobą :decayed:
poziek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta hehe webasto działa dobrze że już za niedługo wiosna działa ...nareszcie i przyznaje że jest za***iście ciekawe kiedy przestanie...
Rekomendowane odpowiedzi