Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, to tylko Poźka brakuje w tym chórze szyderców :polew: :polew: :polew:

Pewno już dawno siedzi i pisze do wszystkich dziewczyn jakie ma tomaszust na naszej klasie :polew:

W najlepszym wypadku już się z nimi umawia ;)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widzieliście już w Warszawie R8 ? :buhaha: Robi wrażenie, nie ma co... :slina:

Opublikowano

Bryńka, NIC NIE POWIEM! :decayed:

Opublikowano

NIC NIE POWIEM!

właśnie już wszystko powiedziałes brachu :> :>

Opublikowano

UMÓWIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ, NA KTÓREJ MI BARDZO ZALEŻY, HIHIHI. :banan: :banan: :banan:

Pewnie i tak tego nie rozumiecie, hyhy. :decayed:

Ale mam banana na gębie. :banan::naughty:

PS. Jestem umówiony na wtorek, więc spota olewam, hyhyhyhy. :decayed:

Dziękuję za uwagę. :>

żadna nowość i tak olewasz spoty bo się urywałeś do niej.... :tongue4: Redżi dobrze mówił :naughty: :gwizdanie:

A nie mowiłem .. :acute: Tomek olewał wypady na szame po spocie .. to musiało chodzić o szturchanie :lol1:

tomaszust odpuść sobie, gadałem z nią nic z tego nie będzie :gwizdanie: :tongue4:

Znowu bajerujesz moją babkę .. :D

Opublikowano

oj to był żarcik ale widzę że temat ładnie się rozwinął :naughty:

Tomek do tego czy na pewno warto to musisz być pewny na 100% a nawet na 102% (nie mylić z najlepszą teściową na 102...- 100km od domu 2 m pod ziemią) ja tez byłem pewny i co ... :confused4: ;( jak sie skończyło niektóre osoby z forum wiedzą

Opublikowano

To wszystko jest piękne i fajne, nazywa się to pigułka miłości, ma czerwony kolor i jest w kształcie serca, podobno działa do 3 dni i jest się mocno zakochanym w osobie której nigdy się nie poznało :polew:

P.S. Furka odebrana od lakiernika

Opublikowano

Pierd.lita pany. Krzyniek, nie zapominaj, ze cały czas jestem w podobnym kryzysie co ty, raggaman, pierd.lisz. :decayed: Adecneo, ty też pierd.lisz. :D

Wszyscy pierd.licie. :decayed:

Tak dla wyjaśnienia: jeszcze się nie zakochałem w tej dziewczynie, póki co jestem tylko zauroczony. Wiem, że nie można ufać kobietom, bo mam nauczkę, poza tym nikomu nie można ufać. Tak czy siak będzie dobrze - już mam dość imprez bez zobowiązań. A teraz wypadałoby wytrzeźwieć na jutrzejszy egzamin, więc dobranoc. :)[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2008, 02:33 _________________________________________________

NIC NIE POWIEM!

właśnie już wszystko powiedziałes brachu :> :>

Ty też pierd.lisz... :D

Opublikowano

Ja też pie*dolę :decayed:

Lubię pie*dolić :punk:

Opublikowano

Ja też pie*dolę :decayed:

Lubię pie*dolić :punk:

i tak trzymać panowie :th:

Opublikowano
  • Autor

czytam i umieram ze śmiechu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tomaszust pamiętaj że jak będziesz planował już dzieciaki to służę znakomitym podłożem genetycznym , tak po znajomości za FREEE .

Opublikowano

oczywiście przy krówce..oniak dajesz na grilla za godzine ?

Opublikowano

Nie pije pier**le , wczoraj miałem glebe :sick3:

Opublikowano

Nie pije pier**le , wczoraj miałem glebe :sick3:

a dzisiaj naginałeś furą koło promki :tongue4:

k**wa nawet ludzi nie widzisz .... trochę za późno się zorientowałem ale odbijałem do BMW do fusa

Opublikowano

A no nie widziałem , jechałem do maca.

Opublikowano

tomaszust pamiętaj że jak będziesz planował już dzieciaki to służę znakomitym podłożem genetycznym , tak po znajomości za FREEE .

wiedzialem ze mozna na was liczyc i pomagacie sobie w takich tematach ale spokojnie sam sie z tym zmierze dziekuje za propozycje heh
Opublikowano

wiedzialem ze mozna na was liczyc i pomagacie sobie w takich tematach ale spokojnie sam sie z tym zmierze dziekuje za propozycje heh

cosik mi się wydaje że co to niektórych będzie lączyć nie tylko miłość do a4 :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

rrrrrrrrrrwa

pokonałem stół do kuchni.

Wykończy mnie ten pierd olony remont. A raczej preprowadzka

FCUK

Opublikowano

cosik mi się wydaje że co to niektórych będzie lączyć nie tylko miłość do a4 :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

Mozliwe, ze niektorych tak - skoro padaja takie propozycje to moze ktos sie kiedys skusi. Chociaz w przypadku konkretnej propozycji onego to musialby byc ktos bardzo slepy albo zdesperowany... :wink4::decayed: