Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowiek ledwo z pracy wrócił a tu takie jaja .. :gwizdanie:

:blink:

to następca carbonu :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

złoty prosiak, burberry maserati...za dużo kasy i odbija się radosną twórczością :> :>

Opublikowano

czesc..

na dzien dobry powiem ze jestem padniety bo mialem pelno spraw do zrobienia i nie mam sily przeszukiwac forum, mam nadzieje ze wybaczycie.

czy jakas dobra dusza, bylaby w stanie powiedziec mi, jak zrobic zeby rns-e wlaczalo mi sie przy przekreceniu kluczyka i wylaczalo gdy go wyjme, (dziala ta opcja) po tym jak wylaczylem recznie?

teraz tylko recznie moge wlaczyc i wylaczyc:|

a do tego nie podswietla sie na czerwono a jeszcze godzinke temu swiecilo - czemu?

a tak pozatym rns-e jest bardzo fajne:)

Opublikowano

oj, widze że na spocikach, dzieje się wiele fajnych rzeczy :>.......

Chyba nie omieszkam tam zawitać, któregoś dnia :>......

Opublikowano

najlepiej we wtorek :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Nie czaruj :decayed: Już miałeś wpadać, a Ja nawet tą obiecaną naklejkę miałem dla Ciebie, ale teraz to już sam nie wiem sam :mysli: AndyN daje 200% ceny :cool1:

Opublikowano

Nie czaruj :decayed: Już miałeś wpadać, a Ja nawet tą obiecaną naklejkę miałem dla Ciebie, ale teraz to już sam nie wiem sam :mysli: AndyN daje 200% ceny :cool1:

Czesc Nosfer, fajnie że o mnie pamietasz :>...... Spoko, jak się nie uda to poczekam na drugą edycje :>.....

Pozdrawiam :hi:....

Opublikowano

Myslałem, że powiesz "dam 300%" :tongue4: Gdzieś w tych ludziach dzisiaj ani krzty zacięcia do prawdziwych interesów :kox:

Opublikowano

Myslałem, że powiesz "dam 300%" :tongue4: Gdzieś w tych ludziach dzisiaj ani krzty zacięcia do prawdziwych interesów :kox:

...

Dobra, niech będzie po Twojemu 300%... Zobaczymy czy ktoś da więcej :>....

p.s. Wrazie czego się dzielimy po połowie :>

Opublikowano

dzieki za udany wczorajszy spocik,szczegolnie za kilka rad od Malika z niektorych dzisiaj skorzystalem,pozdrawiam

Opublikowano

co do A3 - chłopak młody jest jeszcze pstro w głowie, a jako świeży kierowca na razie przechodzi etap szpanu/wyżycia, bądźmy umiarkowanie ale wyrozumiali, prawie każdy to przechodził w "dzieciństwie" :polew:

a chłopak niech patrzy i sie uczy a przede wszystkim korzysta z wiedzy nieco bardziej wiekowo doświadczonych

AMEN

PS. dokładam do kazania lukaszar coś od siebie

Ja taki etap tez przechodziłem... tyle, że ma maluchu :D

Przy okazji, było już? coś dla miłosników opla calibry :kox::nabijasie:

Opublikowano

buachachacha mocne :)

Opublikowano

nie czruj , AndyN ma juz u mnie załatwione naklejki wiec zapomnij ze sie na nim dorobisz :polew:

Opublikowano

nie czruj , AndyN ma juz u mnie załatwione naklejki wiec zapomnij ze sie na nim dorobisz :polew:

:ranting1: Kolejny interes okazał się klapą.. :polew:

Opublikowano

Chyba obu przypierdole!!!! :decayed:

kolejny amator kwasnych jabłek .... :polew: :polew: :polew:

Spenkej jest również zaproszony :kox: z osobą towarzyszącą :naughty:

uuuuu lomot na wlasnym podwórku ... :polew: :polew: :polew:

p.s dziekuje ... :hi:

Opublikowano

uuuuu lomot na wlasnym podwórku ... :polew: :polew: :polew:

Pamiętaj leszczyku, że ja tam też będę, więc dobrze zapamiętaj drogę wjazdową, bo jak będziesz uciekał na piechotę to dobrze żebyś wiedział którędy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

czesc..

na dzien dobry powiem ze jestem padniety bo mialem pelno spraw do zrobienia i nie mam sily przeszukiwac forum, mam nadzieje ze wybaczycie.

czy jakas dobra dusza, bylaby w stanie powiedziec mi, jak zrobic zeby rns-e wlaczalo mi sie przy przekreceniu kluczyka i wylaczalo gdy go wyjme, (dziala ta opcja) po tym jak wylaczylem recznie?

teraz tylko recznie moge wlaczyc i wylaczyc:|

a do tego nie podswietla sie na czerwono a jeszcze godzinke temu swiecilo - czemu?

a tak pozatym rns-e jest bardzo fajne:)

czy ktos coskolwiek moze podpowiedziec?

Opublikowano
Przy okazji, było już? coś dla miłosników opla calibry

dla ludzi o mocnych nerwach :shocked:

Opublikowano

czy ktos coskolwiek moze podpowiedziec?

http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html

To nie odpowiedź:?

"reasumując RNS-E po zakodowaniu na A6 będzie działąć nawet w A4 z 1995 roku (jeśli w kostce idzie GALA oczywiście hyhy) ale dopiero po założeniu CAN adaptera lub po podpięciu CANów z licznika VDO z cyfrowym zegarkiem navi nie będzie wyłączała się co pół godziny, oraz będzie działało podświetlenie, wyłączanie po kluczyku oraz strzałki na zegarach..."

W tym wątku nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie?

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html

To nie odpowiedź:?

"reasumując RNS-E po zakodowaniu na A6 będzie działąć nawet w A4 z 1995 roku (jeśli w kostce idzie GALA oczywiście hyhy) ale dopiero po założeniu CAN adaptera lub po podpięciu CANów z licznika VDO z cyfrowym zegarkiem navi nie będzie wyłączała się co pół godziny, oraz będzie działało podświetlenie, wyłączanie po kluczyku oraz strzałki na zegarach..."

W tym wątku nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie?

wszystko spoko fajnie, ale....

mam can adapter zalozony

i jak wracalem do domu to mi podswietlalo ladnie wszystko i navi sie wlaczala i wylaczala z kluczyka, potem wylaczylem recznie i nie umiem teraz sprawic by znowu sie wlaczala z kluczyka, tylko ciagle recznie....

nie mam zadnych problemow z wylaczaniem sie navi itp.