Opublikowano 21 Listopada 200619 l no piknie te cyferki wygladaja prawie szatanskie liczby :mrgreen: [ Dodano: 21-11-2006, 23:09 ]
Opublikowano 21 Listopada 200619 l szkoda ze to bylo takie spontaniczne bo fury nawet nie umylem :razz:
Opublikowano 21 Listopada 200619 l Ty lepiej budz prezesa zeby zakladke nowa zrobil w albumie bo nie ma gdzie tego wsadzic :razz: a lad musi byc
Opublikowano 21 Listopada 200619 l On nie spi bo mu burczy w brzuchu:) Burczy mi jak cholera i się budze A nowej zakładki Wam nie zrobie , bo już dawno jest
Opublikowano 21 Listopada 200619 l Burczy mi jak cholera i się budze ale wy macie problemy :mrgreen: A nowej zakładki Wam nie zrobie , bo już dawno jest hmm a patrzylem dopiero to nie było :razz: Tomboy łąduj ta sesje dla playboya - tomboya
Opublikowano 21 Listopada 200619 l zgadzam sie panowie spot byl super :mrgreen: ja wlasnie wrocilem z wyscigow ze spalarni i powiem wam,ze peugeot 106 rozwalal wszystkich :twisted:
Opublikowano 21 Listopada 200619 l bienio, a ja widzialem Twoje audi przy moim osiedlu Celica pojechaliscie??
Opublikowano 22 Listopada 200619 l No wszystko piknie spocik jak nigdy bo i Tomboy przypadelował i Żółw sie przebudził ale gdzie jest foto :?: bo mi z tela nie wyszły
Opublikowano 22 Listopada 200619 l fajne fotki tylko szkoda ze nie moglem zostac dluzej zeby owiecznic sie na takich fotach ale rozumiecie rodzinka i jakies obowiazki nastepnym razem postaram sie zostac dluzej i fajnie bylo wszystkich was poznac pozdro
Opublikowano 22 Listopada 200619 l Nooooo. Widzę, że nowi koledzy byli i w ogóle same zachwyty nad spotem. Nic dziwnego - po mojej wczorajszej reklamie, widze nawet dawno nieobecni się pojawili :mrgreen: . Szkoda tylko, że ja mogłem dopiero po 21 :mad: - specjalnie na tą okazję Helmut błyszczał jak psu ... jaja. Ale przynajmniej sprawdziłem, że nikt nie dobija się od wewnątrz do zamknietych drzwi parkingu. :mrgreen: :twisted: . Spodziewam się, ze w następny wtorek dotrę.