Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w porzadku :good: bede Ci cos dluzny :drinks: w piatek szykuje sie po odbior autka :dance: bo wczesniej niestety nie dam rady zawitac w wawie to ozezwe sie do Ciebie abys mogl odebrac linke :wink4:

No i jak ...doktory zdiagnozowali ? Czy wypisali akt zgonu ? :tongue4:

Piątek to ja prawdopodobnie cały dzien w pracy ..az do 21 :sick3:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zbadali i recepte na nowe czesci wypisali :wink4: kazali mocno i dlugo w buta nie dawac bo to mojemu klekocikowi na zdrowie nie wychodzi :tongue4: alez mi sie zrymowalo :kox: ja i tak pewnie na noc bede chcial do domu pojechac bo popoludniowe piatki to same korki :thumbdown: zwlaszcza w Kolbieli :(

Opublikowano

Solarek4

..No , ale konkretnie to co jej było ?

Kołbiel kolego to sie objeżdża przez Jatne i wylatujesz przed samym rondem :wink4:

Opublikowano

Solarek4

..No , ale konkretnie to co jej było ?

Kołbiel kolego to sie objeżdża przez Jatne i wylatujesz przed samym rondem :wink4:

zdjagnozowano brak kompresji...tłok i korbowod poszedl sie je.ac :thumbdown: ;( tego jak sie objezdza Kołbiel to nie wiedzialem :mysli:
Opublikowano

Cześć

Niestety miałem małą przygodę i będę musiał korzystać z usług ASO (na szczęście nie na swój koszt :-)). Mam zatem pytanko, do którego z nich w Warszawa najlepiej się udać ? A może to nie ma znaczenia ? Najbliżej mam chyba do Piaseczna...

Poradźcie ....

pozdrawiam

buster

Opublikowano

Niestety miałem małą przygodę i będę musiał korzystać z usług ASO (na szczęście nie na swój koszt :-)). Mam zatem pytanko, do którego z nich w Warszawa najlepiej się udać ? A może to nie ma znaczenia ? Najbliżej mam chyba do Piaseczna...

Najpierw napisz w jakim celu jesteś zmuszony się tam udać ?

Co się stało ?

Opublikowano

Jeden taki ##@$$ zajechał mi drogę i bum....

Tak więc czeka mnie naprawa błotnika i chyba reflektora. Postaram się jutro na spota przyjechać i pokazać rany ...

Opublikowano

Jeden taki ##@$$ zajechał mi drogę i bum....

Tak więc czeka mnie naprawa błotnika i chyba reflektora. Postaram się jutro na spota przyjechać i pokazać rany ...

Przecież nie musisz tego robić w ASO - lakierników chyba jest sporo, a tutaj kilka osób ma jakieś namiary.

Chyba, że zależy Tobie na wpisie do bazy AUDI itp.

Opublikowano

Przede wszystkim zależy mi, żeby było zrobione dobrze i z oryginalnymi częściami. Będę chciał to zrobić bezgotówkowo, żeby nie użerać się z Link4 ...

Opublikowano

Bo mi powiedzieli 6-7 tygodni i sie zastanawiam, czy to norma, czy odchylenie... :mysli:

Norma, my usłyszeliśmy co najmniej 6 tygodni :blink:

A potem się jeszcze opóźnią z dostawą ze 2 tygodnie :evil:

Moje okna wg umowy powinny być zamontowane 2 tygodnie temu

Straszne masz ciśnienie na termin słońce. Dodaj do tego co myślisz pół roku to bedzie koniec stanu surowego zamkniętego :tongue4:, potem jeszcze kilka miechów i już. Zleci jak z bicza pierdolnął :decayed:
Opublikowano

Przede wszystkim zależy mi, żeby było zrobione dobrze i z oryginalnymi częściami. Będę chciał to zrobić bezgotówkowo, żeby nie użerać się z Link4 ...

spokojnie raczej nie powinno byc zadnego uzerania,ja ich w jednym roku stuknalem grubo na ponad 20000 i bez mrugniecia okiem mi wyplacili wszystko co sie nalezalo,z tym ze szkody byly z ac i juz w nastepnym roku odmowili mi ubezpieczenia :gwizdanie: a do aso nawet sie nie zblizylem,warsztat mialem dobry to po cholere pchac sie do aso. :mysli:

Opublikowano

W OBI dają na momencie

Noo... daja, ale tylko oscieznice stala. Na regulowana trzeba czekac 9 tygodni :decayed:

Opublikowano

czy ktoś wie jak można przeprogramować angielski licznik z ich jednostkami na nasze miary? :hi:

Opublikowano

:hi:

To jest debil i to jeszcze go wpychają gdzie się da.. Widzieliście już Panią Barbarę (z Youtube) w programie Majewskiego ? :kox: No kurde chyba nie zniesę :decayed:

Opublikowano

Kurna jego mać, Roztocki szaleje. :kox:

O jabany :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pani Basi u Majewskiego to nie widziałem, dawaj ją. :kox:

Opublikowano

Franio :szukaj: :gwizdanie:

dobra pany sprawa rozwiązana puk puk jeśli ktoś ma lub będzie miał tak problem to należy pójść do elektronika ( w moim przypadku gość naprawiał telewizory ale widać ze miał pojecie) i powiedzieć mu ze trzeba zmienić elementy w pamięci empromu na polska wersje i to pomoże!!!zaczęło mi wyświetlać w kilometrach i liczyć kilometry!!!! u mnie gość zażyczył sobie 150pln-ów ale jak by powiedział 200 tez bym dał. jeśli coś to mogę załatwić komuś tą usługę gość mieszka 10km ode mnie

P.S. ustawił mi nawet taki sam przebieg jak w poprzednim liczniku :notworthy:

a już nie miałem nadziei :thumbdown:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zmiana_mil_na_kilometry-t3704.0.html;#quickreply

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3704

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6661

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t42031.0.html;highlight=mile+na+km#quickreply

Tomek nie mam tego (pewnie jest na YT.com). Oglądałem Szymona ostatnio.. No masakra. Pani Barbara ma swoje 5 minut - Pani z klatki B. czy coś takiego i komentuje wydarzenia z brukowców.. Mnie to się nie podoba akurat.. Miałem kiedyś takie sąsiadki :wink4:

Opublikowano

Chyba, że zależy Tobie na wpisie do bazy AUDI itp.

A w PL serwisy COOO wpisują do (nazwijmy ją tak) bazy ogólnoeuropejskiej?

Opublikowano

Chyba tylko do "Polskiej"... :mysli:

Gosiewski sobie chlapnal wieczorem... a Radio Maryja bezczelnie do niego zadzwonilo :kox:

http://bi.gazeta.pl/im/6/5688/m5688776.mp3