Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, Tomaszust jak jesteś dzisiaj w Radomiu to daj zanć, może zaliczymy ,,ślizgawke" wieczorem?

No no, ja sezon otworzyłem już w piątek. :kox: Co prawda w tym roku auto mam wyjątkowo podsterowne (kończą mi się amortyzatory i opony), ale jeździć się da. Oczywiście wieczorem wyjadę, więc zdzwonimy się. :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A gdzie w Wawie (albo Pruszkowiacy: W Pruszkowie iokolicach) można się poślizgać ??

Opublikowano

A gdzie w Wawie (albo Pruszkowiacy: W Pruszkowie iokolicach) można się poślizgać ??

W nocy to wszędzie...

Opublikowano

W nocy to wszędzie...

:wink4: myślałem o jakimś placyku.. ;)

Opublikowano

Brynia ponieważ jesteś z Radomia więc pewnie wiesz, jak trafić na ulicę Żółkiewskiego 140? tam jest komis samochodowy, nigdy w życiu nie byłem w Radomiu i nie mam pojęcia bende jechał normlanie od Warszawy nie żadnymi skrótami.

Opublikowano

Brynia ponieważ jesteś z Radomia więc pewnie wiesz, jak trafić na ulicę Żółkiewskiego 140? tam jest komis samochodowy, nigdy w życiu nie byłem w Radomiu i nie mam pojęcia bende jechał normlanie od Warszawy nie żadnymi skrótami.

Od Warszawy z pierwszego ronda kierujesz się na LUBLIN RZESZÓW, następnie na drugim skrzyżowaniu ze światłami skręcasz w prawo i to jest ul. Żółkiewskiego. Gdzie dokładnie ten komis to nie kojarzę, ale pojedziesz cały czas tą ulicą (jest dosyć długa) i na pewno wypatrzysz.

EDIT: Pomyłka - wytłumaczyłem Ci drogę na ul. Zbrowskiego. Zaraz zorientuję się gdzie jest Żółkiewskiego...

EDIT2: Żółkiewskiego to jest część obwodnicy Radomia, czyli na pierwszym rondzie w lewo na LUBLIN / RZESZÓW, mijasz dwa skrzyżowania, o których wcześniej mówiłem, mijasz wiadukt i po prawej stronie będzie mały komis. Bardzo prosta droga.

Opublikowano

http://maps.google.pl/ sprawdź tutaj, pokaże Ci trasę od -> do..

Opublikowano

Bronisze szefie :good:
Opublikowano

w legionowie na starej giełdzie samochodowej :) jest wielki plac :) + broniszki :D + parking m1 :)

+ u pozia na działce :)

Opublikowano

śnieg i letnie opony nie idą w parze :no::wallbash: jeśli można nazwać to jazdą to istny hard core :kox:

Opublikowano

d*pa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:08_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:27_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:39_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:49_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa

[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:37:05_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

No, za każdym razem zmienia

:polew: :polew: :polew:

Konsekwentnie za każdym razem - jak ten mały facet co w lodówce światło gasi

Uwielbiam to...

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Rozpuszcza się dupek. Na zewnątrz +1. Chyba d*pa dzisiaj ze ślizgania...

Opublikowano

Rozpuszcza się dupek. Na zewnątrz +1. Chyba pupa dzisiaj ze ślizgania...

co ty pit....sz właśnie przyjechałem i jest -1.5 :naughty:
Opublikowano

Spokojnie, na noc znowu złapie i wiunie śniegiem. :naughty:

Opublikowano

Prognoza mówi że co najmniej do piątku 0.0 mm deszczu i śniegu.

A pod koniec tygodnia nawet 4 stopnie.

Opublikowano

Prognoza mówi że co najmniej do piątku 0.0 mm deszczu i śniegu.

A pod koniec tygodnia nawet 4 stopnie.

Nabiera mocy, żeby później konkretnie wiunąć. Będzie pogoda dla wybranych. :kox:

Opublikowano

Bronisze szefie :good:

:good: :good: :good:

Właśnie wróciłem z wymiany opon... :gwizdanie:

Hehe podjchałem też z ciekawości do TESCO - Piastów / mają zapisy na tydzien w przód :decayed: KOX :D

Opublikowano

Czy ktoś się dzisiaj wieczorkiem pisze na B. ?? na pojeżdżawkę ? :evil:

Opublikowano

Czy ktoś się dzisiaj wieczorkiem pisze na B. ?? na pojeżdżawkę ? :evil:

Ja muszę dziś skoczyć do Warsiawy, ale gdzie Ty te pojeżdżawkie chcesz zrobić?? :decayed: