Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Ragga :polew: Piekny tekst Raggamanie Ja bym tego tak nie wymyslila Jak potrzebujecie przemówienia na ślub/wesele ..to walcie jak w dym :polew:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l tylko szkoda ze Boberka w nim zabrakło ;P :polew: :polew: Bo nie przewidywałem czarnych charakterów :polew: Piotruniu ..następnym razem Cię wmontuję
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l :nabijasie: W FAQ-u dla NEWBEi's trzeba by dopisać nową pozycję raggaman -główny bajacz i bajerant ekipy warszawskiej :polew:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l no mam nadzieje Będziesz homo szoferem Adaho ..którego zatrudnił Tosik po tym jak zdradziłeś go z bratem Kolkova :polew:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Norbi ile Ty masz teraz do setki przy obecnej mocy?? kiele piuntki, tak plysk minysk, bo nie mierzył ja [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 16:36_________________________________________________ Norbi ile Ty masz teraz do setki przy obecnej mocy?? 65 lat
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Norbi, Łukasz nie sugerujcie sie tym co napisałem rano o A3 Temat z nim wyjasniony, także pomożcie mu tą furke oglądnąc
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Możemy stanąć z nią na kreskę, prawda Norbi jak się okaże, że padaka tooo... weźmiemy ją dla ramek :polew:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Ragga chłopie, ale Ty masz guza mózgu Nie wiem jak to odebrać .... Ragga I ja, i ja, i ja..... Ty też masz guza mózgu ? :polew: W następnej części historyjki umieszczę Wasz wszystkich ..oczywiście z zarysem charakterystyki postaci .. :laghing2: Norbi ..będzie Bożonarodzeniowym Elfem w zielonych papuciach :polew:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l W następnej części historyjki umieszczę Wasz wszystkich ..oczywiście z zarysem charakterystyki postaci .. :laghing2: Norbi ..będzie Bożonarodzeniowym Elfem w zielonych papuciach :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Raguś - czyścisz mi monitor I szkła kontaktowe :polew: :polew:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Suli mam pytanko czy aż tak dużo Ci pali Esa że masz tak rozbudowaną wypowiedź w rubryce spalanie? chyba najdłuższy wpis na forum
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Raguś Stary ..jak zwracasz się do mnie to proszę o " dabyl dżi " ..raGGuś :polew: Suli... nie śmiej się tylko zaoszczędź trochę energii na rozmowę w Łukaszem o jego siotrze Dostaniesz formularz do wypełnienia ..i 150 podstawowych pytań
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Ostatnio Fis pokazuje mi 18,5 Ale już raz w koreczku na Łazienkowskiej, o zimowym poranku, po wieczornynym tankowaniu pokazał mi 22 Raguś Stary ..jak zwracasz się do mnie to proszę o " dabyl dżi " ..raGGuś :polew: Wybacz Książe :polew: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 17:07_________________________________________________BTW A3 A TY masz przy sobie jakąś panią z własnym polem naftowym albo stacją benzynową :?:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l Wybacz Książe :polew: Zostaje odpuszczone ..ale nastepnym razem pucujesz "Viagrę" .. Co jak co ..jakoś dziwnie to zabrzmiało :polew: :polew:
Opublikowano 10 Grudnia 200817 l (...) :nabijasie: :nabijasie: Ja nie mogę Popłakałem się ze śmiechu :polew: