Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okeyos może mnie dziś przywieje bo sprawy w okolicy załatwiam :) obezre was z mięsa :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, bongod napisał:

Okeyos może mnie dziś przywieje bo sprawy w okolicy załatwiam :) obezre was z mięsa :D

Dajesz :) Zawsze zostaje to może teraz będzie akurat :)

Opublikowano

:D

Opublikowano
1 godzinę temu, Kosmita napisał:

Słuchajcie, wezmę grilla, kupię kiełby, telerzyki, kubeczki, sztućce. Ogarnijcie jakieś ketchupy, napoje i więcej mięsa może innego niż kiełbka. pzdr.

Powinienem dzisiaj wpaść jak cos wezmę napoje i ketchup;)

Opublikowano
3 godziny temu, Kosmita napisał:

Panowie. Obgadamy dzisiaj na spocie. Spokojnie :) Zobaczymy ilu będzie chętnych. Ale też darujcie bo na 8:00 to nikt nie bedzie chcial tam jechać.. W końcu to sobota.. 

jak tak realnie o 9-10 moge startowac :) nie musimy przeciez na glownej lezec. mozna gdzies obok. obgadajcie i dajcie znac ;) 

Opublikowano
24 minuty temu, INFOLUDEK napisał:

Powinienem dzisiaj wpaść jak cos wezmę napoje i ketchup;)

Ok. Super:)

19 minut temu, Karolwnik napisał:

jak tak realnie o 9-10 moge startowac :) nie musimy przeciez na glownej lezec. mozna gdzies obok. obgadajcie i dajcie znac ;) 

Ok, zobaczymy ilu bedzie chetnych. Nawet od serocka jest fajna plaża. Ale najwazniejsze ze bedzie ekipa zdecyycdowana, wtedy szczegoly gdzie dokladnie dogramy.

Opublikowano

Jestem ale pewnie nie tu ;) narazie stoję tam gdzie kiedyś było jakaś wystawa audi niedaleko bramy nr 2 :D

Opublikowano

A teraz brama 11 :D

Opublikowano
5 minut temu, bongod napisał:

A teraz brama 11 :D

Ja 10 min

Opublikowano

I słychać ten wydech coś przy tych 5 tłumikach ? :) Szkoda że mi typ jakiś wyskoczył hehehe nie mogłem wyższych obrotów sieknąć ;)

Opublikowano

Dzięki Panowie i + 1 Pani za dzisiejsze spotkanko oraz przy okazji za porady :)

Opublikowano

Dzięki za spocisza dzisiaj:) 

Powstała oficjalna grupa naszej warszawskiej ekipy Audi A4 Klub Polska na FB. Klepnięta przez @Hugo:) Dla tych którzy wolą w ten sposób otrzymywać bieżące informacje o oficjalnych i mniej oficjalnych warszawskich spotach to zapraszam do wysyłania zgłoszeń. Będą przypomnienia i zaproszenia na grille, wspólne wypady na miasto, jedzenie, spoty, informacje o zlotach itp. Link będzie podpięty na początku tego wątku oraz co jakiś czas będę go wklejał dla przypomnienia. Wysyłajcie zgłoszenia z nickiem z forum. Pozdrawiam.

https://m.facebook.com/groups/1788701567814652

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano
12 godzin temu, Kosmita napisał:

Dzięki za spocisza dzisiaj:) 

Powstała oficjalna grupa naszej warszawskiej ekipy Audi A4 Klub Polska na FB. Klepnięta przez @Hugo:) Dla tych którzy wolą w ten sposób otrzymywać bieżące informacje o oficjalnych i mniej oficjalnych warszawskich spotach to zapraszam do wysyłania zgłoszeń. Będą przypomnienia i zaproszenia na grille, wspólne wypady na miasto, jedzenie, spoty, informacje o zlotach itp. Link będzie podpięty na początku tego wątku oraz co jakiś czas będę go wklejał dla przypomnienia. Wysyłajcie zgłoszenia z nickiem z forum. Pozdrawiam.

https://m.facebook.com/groups/1788701567814652

Wysłałem zgłoszenie, chociaż i tak z fejsa korzystam bardzo, bardzo rzadko, więc i tak raczej tutaj będę zaglądał po wiedzę...

Opublikowano

Panowie, kto dzisiaj chętny na spota ok. 19-20 pod Narodowy? Jak ktoś chętny to piszcie tutaj. Ja wstępnie być może tylko nie wiem jeszcze o której godzinie się wyrobię.. 

*FB: https://m.facebook.com/groups/1788701567814652

Opublikowano
  • Autor

Ja dziś nie dam rady :kwasny:

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja muszę w końcu się ogarnąć i zajechać na spota, może czegoś w końcu ciekawego się dowiem i nie tylko ;D

Opublikowano

Zapraszamy dziś od 19:00 na błonie Stadionu Narodowego. Pogadamy później może jakieś ciasteczko na mieście :) pzdr

Opublikowano

Hey!

Michał, rzeczywiście przy 5 tłumikach jest cichutko. Coś zamruczał na starcie ;D

Również dzieki za doborowe Towarzystwo ;D

PS. Dziś 19 wpadajcie na Stadion (mam nadzieje, że nie popada...)

Do zobaczenia!

Opublikowano

To git [emoji4]

Ja wyjeżdżam więc odpadam :)060a6ad9d59ea7d9156f11db33e54a90.jpg

Opublikowano

Hey ;D

Dobrze się czarny bandyta z tym packiem prezentuje ;D

Szerokości !