Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Raguś aleś ty się koleżeński zrobił ostatnio :polew::good:

:hi:

Moscalito ...staram się kurna wiesz...szczególnie z kobietami ocieplam ..te ..no ....stosunki :naughty::decayed::kox::polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już się ogry pobudziły? Strzała meneliki :hi:

Opublikowano

za***ista pogoda do pracy i wogole...

Opublikowano

bry

Opublikowano

Siemandero :hi:

Kurna, powiem wam coś.. Ludzie są debilami :decayed:

W Fortisie pracuje taki koleś, codziennie rano przyjeżdża do pracy (ale nie wjeżdża na praking firmowy – bo z resztą nie wszycy mogą) i parkuje na chodniku (jak większość).

Różnica jest taka, że chłopak ze 28 lat, jak zaparkuje to siedzi w samochodzie dopóki inni nie zaparkują za nim i przed nim – tak, że będzie wiedział, że jego autko jest bezpieczne.

Po czym, wychodzi z samochodu zamyka z pilota, obchodzi dookoła i ciągnie za każdą klamkę czy się nie otworzy.. :shocked::P

Zawsz jak widzę, że stoi na tym chodniku w aucie, to zawijam i parkuję za nim – tylko tak, że zaczynam hamować z opóźnieniem i zbliżam się do niego szybciej niż robi się to na parkingu.. :evil:

Rodzi się we mnie wtedy moje złe alter ego – tak zabawnie podskakuje na tym fotelu, wpatrując się we wsteczne lusterko i energicznie macha łapką, żebym się zatrzymał i cofnął do odpowiedniej dla niego odległości.. Oczywiście grzecznie cofam i idę do pracy.. A On zaczyna obchodzić swój samochód i sprawdzać klamki.. :P - mówię wam – normalnie jak w jakiś dziwnych filmach.. :rolleyes:

Mam później trochę wyrzuty sumienia, że go tak traktuje – ale jakoś tak nie moge powstrzymać się od tych pieszczot.. :decayed:

Ps. Jeździ grafitową Ibizą.

Opublikowano

wszyscy pewnie go tak traktują :polew:

Opublikowano

Nosfer, świetną masz zabawę.. :D

Opublikowano

Taka mała rozrywka :polew: :polew:

Opublikowano
Taka mała rozrywka

to już pod fetysz podchodzi, mały zboczeniec :decayed:

Opublikowano

Może ostatnio mu się coś przytrafiło i chłopak trochę wystraszony :>

Opublikowano

Heja :papa:

Stronę to ogołnie zamula :co: czy to ja mam problem z netem :disgust:

Opublikowano

:embarrassed: Wiem, nie jestem z tego dumny.. aleee..

:rolleyes:

Opublikowano

Pany ma ktoś może za dużo ramek klubowych bo mi sie jedna rozleciała dzisiaj a nie bede jezdził z trytytką sprawa pilna (może być nawet stary wzór) :notworthy:

Opublikowano

a ja dzisiaj wziąłem do pracy alkomat i dwóch delikwentów mogło sie pochwalić wynikami :

1. 1,18

2. 1,64

od razu napisali własnorecznie prośbe o zwolnienie z pracy w trybie natychmistowym bez daty które wrzuciłem do szuflady , panowie przebrali sie i pojechali do domów z NN.

Przy nastepnym "razie" podania z wpisana aktualną data i wydrukiem z alkomatu lecą do kadr.

Myśle ze to pomoże, bo ostatni mam masakre z nimi. miałem taka metode ,ze gdy złapałem pijanego kolesia to mu wstawiałem wsteczny urlop 5 dni ,czyli w praktyce wyglądało to tak ,ze miał wypisany urlop za tydzień który przepracował, ale to juz nie pomaga........

mowie wam masakra....

Opublikowano

moskal :blink:

No to ładny wuj ! Sebmiś po zlocie miał 1,17 :D

http://www.fileshost.com/download.php?id=EB3932A71 - :D Mama roku - porządne kobiety :blink:

Opublikowano

2 lata temu w Kaletce Norbi mial chyba 1,0 i polecial do domu... :D

Opublikowano

A to sie nie ma czym chwalić. Nie wiem dlaczego nikt nie powstrzymal kolegi :no:

Pijani kierowcy wiaza smierc... zwlaszcza majac ponad czysta kóni :chytry:

Opublikowano

A to sie nie ma czym chwalić. Nie wiem dlaczego nikt nie powstrzymal kolegi :no:

Pijani kierowcy wiaza smierc... zwlaszcza majac ponad czysta kóni :chytry:

Alkomat był popsuty. luzuj poślad :tongue4:
Opublikowano

moskal ależ koleżeński ...... wątpię w to aby pomogło, w tym kraju tak się robi, ile razy widziałem jak jadą rano do pracy autobusem albo własnymi autami (wtedy jakiś trzeźwy kieruje) a reszta wiali browary całą drogę ....

Opublikowano

a ja dzisiaj wziąłem do pracy alkomat i dwóch delikwentów mogło sie pochwalić wynikami :

1. 1,18

2. 1,64

od razu napisali własnorecznie prośbe o zwolnienie z pracy w trybie natychmistowym bez daty które wrzuciłem do szuflady , panowie przebrali sie i pojechali do domów z NN.

Przy nastepnym "razie" podania z wpisana aktualną data i wydrukiem z alkomatu lecą do kadr.

Myśle ze to pomoże, bo ostatni mam masakre z nimi. miałem taka metode ,ze gdy złapałem pijanego kolesia to mu wstawiałem wsteczny urlop 5 dni ,czyli w praktyce wyglądało to tak ,ze miał wypisany urlop za tydzień który przepracował, ale to juz nie pomaga........

mowie wam masakra....

Moskal od dnia w którym złapiesz delikwenta, do dnia wypłaty obcinaj po np. 3 zeta za godzinę pracy. Wóda będzie bardzo drogo ich kosztowała. Poważnie pomaga.