Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lampy same wypadają, jakieś stroboskopy zamiast żarówek itd.. :gwizdanie: :polew: :polew:

o tego nie wiedziałem , wiem ze zderzak mu sie z tyłu urywał , ale żeby stroboskopy ?? :shocked: :shocked: ,

Adrian stroboskopy ???? :shocked: :shocked:

Yeah right.. Jeszcze się chwal, że nie potrafisz sobie znaleźć czasu na forum..

Źle zorganizowany jestes po prostu :confused4::tongue4:

ta dzisiejsza mlodzież , nic nie potrafia , nawet sciemniac w robocie

musi byc czarnoskóry i miec 22cm minimum :polew:

zapomnij o "klubowiczce" m jestesmy organizacja pokroju KKK

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kiedyś był u nas na forum czarnoskóry człek .... przynajmniej z nicka :polew: i ese objeżdża dieslem ...
Opublikowano

znam takich co nie sa czarni i maja wiecej

kiedyś był u nas na forum czarnoskóry człek .... przynajmniej z nicka :polew: i ese objeżdża dieslem ...

był był

Opublikowano

dobra chłopaki ja spadam mam plany na póznu wieczór w przeciwieństwie do was :polew:

Opublikowano

dobra chłopaki ja spadam mam plany na póznu wieczór w przeciwieństwie do was :polew:

a skąd wiesz ze my nie mamy ??? :naughty:

Opublikowano

moskal osobiście znasz??wow :good:gratuluję[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:29_________________________________________________pa pa miłej nocki :>

Opublikowano

moskal osobiście znasz??wow :good:gratuluję[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:29_________________________________________________pa pa miłej nocki :>

"mamy" a nie "znamy" :wink4:[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:35_________________________________________________pa

Opublikowano

"mamy" a nie "znamy" :wink4:[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:35_________________________________________________pa

ŁOMIARZ :shocked::polew:

Opublikowano

nie licze prezesa modów i vip-ów bo to nadludzie

siem nie podlizuj :decayed:[br][br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:41_________________________________________________

Tak tak, pranie i zmywanie czeka :polew:

Opublikowano

siem nie podlizuj :decayed:

to akurat w formie czysto szyderczej napisałem :tongue4::kox:

Opublikowano

Yeah right.. Jeszcze się chwal, że nie potrafisz sobie znaleźć czasu na forum..

Źle zorganizowany jestes po prostu :confused4::tongue4:

nosfer - Mistrzu - Przychodze po nauki do Ciebie celem doskonalenia mej marnej istoty :evil: :evil: :evil:

A tak na serio - u mnie w firmie wasza strategia nie dziala :P:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Krzychu

Żarówki H6W - nie pamiętam ile płaciłem - tak coś koło 40 - 50 zeta za komplet

Na spocie będziecie mogli zgadnąć, która moja postojówka to BlueVision a która zwykła :decayed:

Przerabiałem temat w B6. Nie ma różnicy. Ale ja podobno kolorów nie widzę :wink4:

Opublikowano

Tak tak, pranie i zmywanie czeka :polew:

cały dzień przy kompie laba ,a na wieczór zostawiła sobie same przyjemności :polew: :polew:

A tak na serio - u mnie w firmie wasza strategia nie dziala :P:polew: :polew: :polew: :polew:

zmień firme

Opublikowano

Kasiu,z racji tego, ze jestem świeżo upieczonym klubowiczem pozwolę sobie udzielić Ci nie proszonej rady :cool1::tongue4:

Jeśli chcesz zostać Klubowiczką, to na początku proponuję posłuchać Moskala i uzupełnić poprawnie profil wpisując kod silnika. Jeśli nie jesteś pewna, to sprawdź go na wlepce w bagażniku. Niby drobiazg, ale pokazuje profesjonalizm podejścia do sprawy, a takim profesjonalistą powinien być klubowicz :cygaro: - a przynajmniej takie sprawiać wrażenie :D

Po drugi trochę musisz poudzielać się na forach technicznych. :bla: Na początku nie musisz wiedzieć :patrzy: - możesz pytać. :read: Ważne, żebyś tę wiedzę, którą nabędziesz posyłała dalej, świeżym forumowiczom :przebiegly:

Po trzecie musisz brać aktywny udział w "życiu towarzyskim" Klubu :naughty: pojawiać się regularnie na spocikach, może wybrać się na zlot :witch:, brać udział we wspólnych :drinks: oraz udzielać w dyskusjach na wątkach "towarzyskich" forum - np. takich jak ten.

Po prostu ludzie musisz dać się poznać ludziom, muszą Cię kojarzyć i lubić jako równą kumpelę :friends:

O czymś takim jak koleżeństwo i chęć udzielania pomocy innym klubowiczom nie wspominam bo to oczywistość :beach:[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:57_________________________________________________Poszła sobie... :think2: motyla noga :palacz:

Opublikowano

[...]

_________________________________________________Poszła sobie... :think2: motyla noga :palacz:

:polew:

Opublikowano

Poszła sobie...

a ty tak sie Suli pięknie spuszczałeś :polew:

Opublikowano

Suli nie wiadomo czy ma pole naftowe , albo chociaż stacje. Piszesz sie bez względu na to ????

Oczywiście, że tak :yes2: No risk, no fun :polew: :polew:

Zawsze może się okazać, że ma :naughty:

stację beznynową :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 22:06_________________________________________________

Poszła sobie...

a ty tak sie Suli pięknie spuszczałeś :polew:

No właśnie :angry: tyle się człowiek naprodukował i wszystko w próźnię :ranting1:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No właśnie :angry: tyle się człowiek naprodukował i wszystko w próźnię :ranting1:

jest nadzieja że jutro przeczyta :wink4:[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 22:11_________________________________________________Spokojnej nocy pany.

Opublikowano

aleście się naprodukowali .. a podobno kobiety łagodzą obyczaje :cool1:

no dobra poudzielałam sie na forum to teraz poprosze o miano klubowiczki :>

100 postów to minimum, regularny udział w spotach i przynajmiej jednym zlocie. Niestety będziemy nieugięci :gwizdanie:

Szykuj się na wtorek :decayed:

O zlotach nic w regulaminie nie ma ... to co ....może dasz się namówić na wódkę i zioło :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

O zlotach nic w regulaminie nie ma (...)

FORMALNIE nie ma, ale w praktyce udział w zlocie jest argumentem na + , bo dowodzi aktywności i udziału w życiu Klubu. :drinks: Poza tym jest szansą, która umożliwia dać się poznać pozostałym Klubowiczom, :friends: a to oni przecież głosują na TAK lub NIE.