A3 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 To jak koledzy środa o 21?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 BRYo99 wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja mam ustawkę z A3 w środe,Malikus dołączasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 e środa lipton..najlepiej poniedziałek 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Kto ma ochotę dziś na przejażdżkę quadem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja mam ustawkę z A3 w środe,Malikus dołączasz się? Mam nadzieje że jeszcze Poziek się dołączy choć pewnie mnie objedzie ale jestem ciekawy jego pojedynku z Tobą ja się ustawie z Poziem ale tylko z czystej ciekawości o jaką odległość dostane Coś czuje że moja skrzynia nie wytrzyma środowego wieczoru :kox: Maćko będzie miał co do roboty :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ja bym Quadem pojezdzil - ale quada nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja też nie mam. Dlatego wypożyczam http://moto.allegro.pl/item595840703_wynajem_wypozyczalnia_quad_honda_trx500_wa_w.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 W egipcie taki quadzik to 20$ i 2-3 godziny zapindalania po pustyniach oczywiście benzyna na koszt wypożyczalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 W egipcie taki quadzik to 20$ i 2-3 godziny zapindalania po pustyniach oczywiście benzyna na kosz wypożyczalni no to w wakacje musiało być fajnie jak dolar ~2pln[; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 BRY Wam wszystkim cholera jasna, BRYmaszu* się kłania!! Dziś na Grójeckiej zarobiłem 600zł i 11pkt. No tak to jeszcze nie miałem, i to kuffa z anteną na dachu. _________________________________________________ *) Zdejmijta te ankiete, bo tak powinien wyglądać mój nick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Brymasz?[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 17:13_________________________________________________Ześ pobił rekord z tymi punktami, pochwal się nam co zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 było dzwonić do KICHOLA on ogarnia tamte rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Dogonili Cię nie oznakowanym czy stali i suszyli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ześ pobił rekord z tymi punktami, pochwal się nam co zrobiłeś? Czysta rozumiem, pincet rozumiem, ale nie kur*a szejset. Nic nie dało rady zagadać. Pierwszy raz takiego służbiste spotkałem. Jechałem 116/h Grójecką wśród innych samochodów i mnie wysuszyli - banał. A przy tym taki wykład dostałem, że później 90 na tempomacie do samego Radomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Noo... dzis sporo misiakow w wawie... jak wracalem z Plonska to na samej wislostradzie 3 suszary + vectra nieoznakowana. Masakra jakas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tomaszu ale co za samą prędkość 600zł i 11 punktów?? czy coś jeszcze było do tego? bo jak za samą prędkość to coś za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 3 suszary + vectra nieoznakowana. Masakra jakas. Zbieraja na paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tomaszu ale co za samą prędkość 600zł i 11 punktów?? czy coś jeszcze było do tego? bo jak za samą prędkość to coś za dużo Nie wiem czy za dużo czy nie. Mówił, że ma tak w taryfikatorze to muszę mu wierzyć. To i tak podobno dolna granica. W sumie to był teren zabudowany, więc sporo za dużo.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 przy starym tarfyfikatorze powinieneś dostać max 500zł i 10 pkt..z tego co wiem jeszcze nie ma nowego taryfikatora..ale Who knows ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi