malik Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Jutro ma być 14 stopni. Może przenosiny do Promenady? A Arkadia jest zla? Zarcie jest, miejsce jest, filip z kluczami jest Śmierdzi z zsypu śmieci.
mcm Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Pokłóciły się okrutnie części ciała. No, bo kto tu rządzi? - Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję. - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie. - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku. - My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka. - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie... - JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd d**a - I JUŻ. śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać. - DOBRA - odpowiedziała d**a - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została d**a.I tak to już jest drodzy moi. Szefem może zostać tylko ten, co gówno robi."
moskal Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 A tak na marginesie , kiedy kończy się ta ankieta i zostanie oficjalnie zmieniony nick zainteresowanego ???
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 A tak na marginesie , kiedy kończy się ta ankieta i zostanie oficjalnie zmieniony nick zainteresowanego ??? Mom twój numer tutaj wyświetluny, ja sie tobum zajme! :bicz3:
SebMis Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Jół pasztety, a w wszczególności tarchomiński pasztet. e !!!
angela Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Adaho Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :drunk:
krzyniek Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 A tak na marginesie , kiedy kończy się ta ankieta i zostanie oficjalnie zmieniony nick zainteresowanego ??? Mom twój numer tutaj wyświetluny, ja sie tobum zajme! :bicz3: BryTomek a mogłeś napisać kulowe słowa: mamy sprzęt, mamy gpsa, wiemy gdzie pan jest ....
poziek Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Bry BryTomek i Brymowicze Adaho - elastycznej smyczy , mocnej głowy na wypadach klubowych zawsze twardej pytki i i aby nigdy Ci akumulatory nie padały :przebiegly:
moskal Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 BryTomek Bry BryTomek wykończycie chłopaka nerwowo :kox:
boberek Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Hotel, recepcjonista do nowo przybyłej pary: - Urlopik? - Tak… - A dzieci państwo posiadają - Posiadają! - A to tym razem państwo nie zabrali? - Nie zabrali… - Tylko we dwoje?… Romantyczny wypad!!! - Tak… - A kto został z dziećmi? - Żona! - …….[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 10:28_________________________________________________Przyjezdża generał do wojska amerykańskiego, stacjonującego na pustyni. Podchodzi do pierwszego żołnierza i pyta: - No a jak tam, szeregowy, wasze życie seksualne? Na to żołnierz: - No ciężko, ciężko, ale mamy tu taka starą wielbłądzicę, więc jakoś dajemy sobie radę... Generał pyta drugiego i ten mu odpowiada to samo, trzeci też to samo, więc zaciekawiony generał mówi: - No to zaprowadźcie mnie do tej swojej wielbłądzicy. Zaprowadzili go do namiotu wielbłądzicy, zrobił co trzeba, wychodzi i mówi: - No stara, ale jeszcze niezła ta wasza wielbłądzica. Na to żołnierze: - No pewnie że niezła, do miasta zawsze podjechać można! :polew: :polew: :polew:
boberek Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Jutro ma być 14 stopni. Może przenosiny do Promenady? A Arkadia jest zla? Zarcie jest, miejsce jest, filip z kluczami jest no to jak będą spoty w promenadzie to nie bede mnie tak często
Kolkov Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Shii alternatywa dla kobiet http://www.youtube.com/watch?v=vDeHp4pWhi8
malik Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Adaho, to rozumiem, że mamy tort i szampana dzisiaj na spocie. Nie pokazuj się bez! Wszystkiego naj! Niech Ci córa zdrowo rośnie
Reggi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 to w końcu gdzie dziś się widzimy?! Lukas nic nie zmieniał więc nie robić burzy w sedesie
Kaśka Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 hejka all ale zajefajna pogoda:) BryWszystkim Zgadzam się, że rewelka. Tyle słońca w całym mieście... Kolkov, niezły filmik :polew:
malik Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 hejka all ale zajefajna pogoda:) BryWszystkim Zgadzam się, że rewelka. Tyle słońca w całym mieście... Co z tego jak spot będzie w śmierdzącym bunkrze pod ziemią
Rekomendowane odpowiedzi