Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jak jest ciepło to Torwar :good:

Brak żarcia na miejscu i siku pod drzewko :gwizdanie:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To może i ja zajade :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

no jak jest ciepło to Torwar :good:

Brak żarcia na miejscu i siku pod drzewko :gwizdanie:

Konsumpcja w domu :!: a spot jest do spotowania, a nie sikania. :decayed:

Poza tym do torwaru czuje jakiś taki sentyment :good:

Opublikowano

Poza tym do torwaru czuje jakiś taki sentyment :good:

Ty może juz sie tak nie rozczulaj bo nam sie zaraz rozbeczysz :decayed:

Opublikowano

Panie i Panowie,

W tak pięknych okolicznościach przyrody... i tego... niepowtarzalnej, proponuję niniejszym opuścić śmierdzacy bunkier w Arkadii i przenieść się z powrotem w gościnne, przewiewne progi Promenady! We wtorek ma być 20 stopni!

Lukas, zmieniaj info o spotach!

Dac mu flaszke, dobrze gada :)

Opublikowano

moskalTy spać nie możesz?

Tłucze gruche po nocach :polew::tongue4:

Opublikowano

czyli jak rozumiem przenosimy sie spowrotem do Promenady ?

Szkoda do arkadii mialem bliziutko (mimo iz bylem pare razy) ale teraz sprobuje sie poprawic :)

Wtorkowe zajecia mi wkoncu wypadly :)

Opublikowano

Panie i Panowie po debatujcie do poniedziałku rana nad tymi spotami fakt faktem że niestety każdemu nie dogodzi sie, jeden ma blisko drugi daleko a Arkadia jest w centrum, boję sie szybko zmieniać na Promke bo z Norbim się nie porzegnaliśmy :decayed:

Opublikowano

a co ? norbiak ma lek wysokosci i zjezdza tylko na podziemne parkingi ? - te pietrowe odpadaja ? :P

Opublikowano

Panie i Panowie po debatujcie do poniedziałku rana nad tymi spotami fakt faktem że niestety każdemu nie dogodzi sie, jeden ma blisko drugi daleko a Arkadia jest w centrum, boję sie szybko zmieniać na Promke bo z Norbim się nie porzegnaliśmy :decayed:

Lukasku, nie pitol. Spoty w Promce są od 2 lat i czasami frekwencja podchodziła pod 40 autek. Więc dla chcącego nic trudnego.

Arkadia śmierdzi! Czas wyjść na słońce!

Opublikowano

ja się dostosuję do waszej decyzji jako nowicjusz:P :confused4:

Opublikowano

Cze Ogry.

33 strony, nie będę czytał ;)

Co nowego?

Opublikowano

Promka :mysli:

Spotkamy się po sezonie :decayed:

Opublikowano

Cze Ogry.

33 strony, nie będę czytał ;)

Co nowego?

głównie to co zwykle laski, tyłki,(trochę motoryzacji jak przystało na forum o tematyce motoryzacyjnej) motocykle, dodatkowo filmiki w szczególności trafiające (w cohonez) do facetów :kox: a no i spokój na forum zakłóciła niejaka Kasia82 wklejając bardzo nieprzyzwoite fotki nagich ale to musisz sam zobaczyć :naughty:
Opublikowano

no tak ja jestem ta niedobra zła dziewczynka co wkleja nieprzyzwoite fotki a zrobiłam to tylko raz ,wielkie halo z tego robiciezupełnie niepotrzebnie [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________pustki na forum pewnie wszyscy pobiegli palemki święcić :>[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 09:08_________________________________________________a zmieniając temacik czy któryć z was słyszał o wosku diamentowym który naklada sie na lakier (ponoć zabezpiecza on lakier na 2 latka )???

Opublikowano

moskalTy spać nie możesz?

Tłucze gruche po nocach :polew::tongue4:

Mam ludzi od tego :decayed:

Promka :mysli:

Spotkamy się po sezonie :decayed:

;( będziemy tęsknić ;(

Opublikowano

a zmieniając temacik czy któryć z was słyszał o wosku diamentowym który naklada sie na lakier (ponoć zabezpiecza on lakier na 2 latka )???

Kaśka, nie wierz w takie rzeczy jak woski diamentowe, magnetyzery i inne bzdury.

Tutaj masz dobry temat dot pielęgnacji nadwozia http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_wwwmeguiarspl_znizka_10_dla_klubu-t1514.0.html

Opublikowano

Lukasik ma rację, pożegnanie z czerwonym dywanem wymagane. Co do Torwaru gadałem poważnie. Spotkania tam miały klimat, Promenada to też bunkier tylko trochę wyżej. Z tego co pamiętam z Torwaru uciekliśmy bo z drzew lecaiło na autka, do tego typu zdarzeń jeszcze daleko, więc...

Za Torwarem też przemawia jego umiejscowienie, nieco bliżej centrum niż Promka. Tyle ode mła :)

Opublikowano

Za Torwarem też przemawia jego umiejscowienie, nieco bliżej centrum niż Promka. Tyle ode mła :)

Postaram się żeby Zarząd rozważył Twoja propozycje :kox: :kox: :kox: :kox: