Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A my wczoraj z Żółwiem po sąsiedzku wydoiliśmy dwie krówki hyhyhy , oj bania boli :D

Ładnie, tez chciał bym takiego sąsiada mieć :

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ono napisał/a:

A my wczoraj z Żółwiem po sąsiedzku wydoiliśmy dwie krówki hyhyhy , oj bania boli :D

Ładnie, tez chciał bym takiego sąsiada mieć :

niedługo będziesz to oniak z A przyjedzie do nas i razem zrobimy kika krówek :cool:

nieżle oniak było ale mnie główka nie boli :wink:

Opublikowano

Panowie macie jakiś kontakt z Lookierem albo aktualny tel. do niego, bo próbuję się dodzwonić od 2 dni i ciągle offline, nie wiem czy zmienił numer ostatnio czy co...

Opublikowano
Panowie macie jakiś kontakt z Lookierem albo aktualny tel. do niego, bo próbuję się dodzwonić od 2 dni i ciągle offline, nie wiem czy zmienił numer ostatnio czy co...

Lookier ostatnio miał troszke problemów rodzinnych (problemy zdrowotne coreczki) ogolnie jest ciezko dostepny .... (Ostatnia wizyta: 24-03-2007, 07:50 (Minut: 1) ) :rolleyes:

Opublikowano

Oniak ty to jak zwykle po weekendzie (glowa boli) :biggrin:

Opublikowano
Oniak ty to jak zwykle po weekendzie (glowa boli) :biggrin:

to jest jego standardowy post w sobote rano .... :twisted:

Opublikowano
kupiłem samą nakładke na podłokietnik witku

eeeeeeeee już myślałem, ze coś pohandlujemy, a ja nie będę musiał się pierd*lić z kolesiami z Allegro :evil:

A my wczoraj z Żółwiem po sąsiedzku wydoiliśmy dwie krówki hyhyhy
A ja wyjątkowo w weekend byłem grzeczny jak 13-letnia dziewica
niedługo będziesz to

...to trzeba będzie zorganizować coś w szerszym gronie. Nie codziennie Klubowicze z Lądka przyjeżdżają, to trzeba ich przyjąć z pełnym wypasem :twisted:

Opublikowano
to trzeba będzie zorganizować coś w szerszym gronie

no ponoc juz cos sie organizuje gdzies jakos :a4fan:

lece do Łodzi na spota :wink: jak cos komus moze trzeba z tego miasta to dzwonic

Opublikowano

PZU chyba pojebalo. Zadzwonilem do ASO ile kosztuje sama wymiana reflektora przedniego. ASO powiedziano mi, ze 1029PLN. A PZU wymiane reflektora przedniego, przedniego kierunkowskazu, naprawa i lakierowanie blotnika, lakierowanie zdezaka, ktory z reszta wg. mnie kwalifikuje sie do wymiany wyzenilo mi na 1200PLN :eek:

Przedziki. Co robiic? Kogo bic? :bicz:

Opublikowano
Przedziki. Co robiic? Kogo bic?

Czemu nie znajdziesz warsztatu, który załatwi za Ciebie bezgotówkowo?

Ty dogadujesz sie z warszatatem (niech bedzie i ASO), a z reszta to iech oni się już martwią.

Z ubezpieczycielami to tak zawsze jest. Proponują wielokrotnie zaniżone stawko, a nóż się skusisz - żeby wydrzeć swoje musisz wielokrotnie osobiście jeździc, straszyc pisma pisać.

Spróbuj też pogrzebać tutaj

http://www.das.pl/doc.php

ktoś na forum pisał, że goście naprawdę daja radę (chociaż nie wiem czy Ty jeszcze łapałbyś się na to)

Opublikowano

No jezeli to ubezpieczenie to pewnie skoro u mnie po fakcie to juz nie da rady :(

[ Dodano: 26-03-2007, 11:34 ]

Jeszcze musze sie dobijac do j**anego kierownika teraz grrrrr co za pomyskl, zeby zalatwiac to w wypiz*owym inspektoracie w miedzeszynie. Na pory zawsze ladnie wyceniali!!!

Opublikowano

tylko zakład - już swoje z auto vivą przeszedłem i nie chce tego drugi raz przechodzić...

coś się organizuje na szersze grone w piatek... :wink:

Opublikowano

Lookier ostatnio miał troszke problemów rodzinnych (problemy zdrowotne coreczki) ogolnie jest ciezko dostepny .... (Ostatnia wizyta: 24-03-2007, 07:50 (Minut: 1) ) :rolleyes:

No to niedobrze :confused: jakby się ktoś z nim widział, to weźcie jakiś nr tel. jeśli zmienił. Albo po prostu przekażcie, że chcę się z nim skontaktować.

[ Dodano: 26-03-2007, 13:48 ]

Dobra, już się Lookier odezwał, także sprawa nieaktualna :wink:

Opublikowano

Jak tam z jutrzejszym spotem?

Rzeczywiście Real?

ono. A. będzie? Ja ze swoją siostrą jutro przyjeżdżam, więc miałyby co robic :biggrin: (w sensie pogadać :twisted: )

Opublikowano
Rzeczywiście Real
Estem ZAAAAAA!!!!! :rotfl:
Opublikowano
Rzeczywiście Real
Estem ZAAAAAA!!!!! :rotfl:

jest ciepło ... moze Torwar ... :twisted:

Opublikowano

mnie tam wszystko jedno byle d*py wpadły :bicz::rotfl:

Opublikowano

hehe te z tango :) najlepsza była ta w czerwonych gaciach :bicz:

Opublikowano

Wit ,będzie będzie :)

Opublikowano

Al_Capone,

PZU chyba pojebalo. Zadzwonilem do ASO ile kosztuje sama wymiana reflektora przedniego. ASO powiedziano mi, ze 1029PLN. A PZU wymiane reflektora przedniego, przedniego kierunkowskazu, naprawa i lakierowanie blotnika, lakierowanie zdezaka, ktory z reszta wg. mnie kwalifikuje sie do wymiany wyzenilo mi na 1200PLN :eek:

witaj w klubie Al_Capone, ja już ponad miesiąc się z Wartą bujam - baba, która mi wjechała tam była ubezpieczona... dziś dostałem kolejne pismo, pokreślone ołówkiem na kartce papieru wyglądającej jak brudnopis - i tak 2000 za mało niż wycena z audi... bezgotówkowo mogę zapomnieć żeby się warsztat dogadał, bo jak usłyszeli, że Warta to się zaczęli głośno śmiać.... :rolleyes:

i już teraz wiem dlaczego...

jutro dzwonię i burdel zaczynam robić, bo mnie już szlag trafia, bezkitu...

same problemy, a najśmieszniejsze jest to, że skreślili w wycenie Szewczyka ich stawki za roboczogodzinę... ołówkiem - ze 125 złotych na 80 zł... słabo??

tylko se w łeb pier... :bicz: