Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LPG jakiegoś mega-rezacza? :gwizdanie: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co to za wiązka, którą zaznaczyłem strzałkami?

No w podwoziu? Podwiązki! :kox:

Opublikowano

LPG jakiegoś mega-rezacza? :gwizdanie: :kox:

Chyba ta :mysli:

Opublikowano

Albo kable od megawzmaka z tylu. Za bardzo sie grzaly w srodku :)

Opublikowano

kabel do trzeciego "stopu" :decayed:

Opublikowano

kabel do trzeciego "stopu" :decayed:

To grzanie napletka :polew:

Opublikowano

musze wam sie pochwalić ze w niedziele wyhaczyłem 23 punkt karny. maskara :decayed:

Opublikowano

na moje to je strumienica

a daj zdjecie tego twojego wynalazku bo jeszcze nie miałem przyjemności oglądać

Po mojemu to też pedalska strumiennica...tak nawala, że koło psiarni to boję się przejeżdżać :thumbdown:

Zdjęć padaczki nie mam.. :tongue4:

Kumpel w Eclipse 600KM ma strumienice wjechal w tunel pod mostem swietokrzyskim 60 km/h na 5tce ponizej 2k obr przejechal obok wysepki wsrodku na ktorej stali psy :) redukcja na 2 i ogien :) podobno kafelki sie poluzowaly :)

Opublikowano
  • Autor

musze wam sie pochwalić ze w niedziele wyhaczyłem 23 punkt karny. maskara :decayed:

dobry jesteś, to teraz musisz uważać nawet jak parkujesz :decayed:

tak w ogóle to Trzenia fura stoi u mnie pod robotą :cool1:

Opublikowano

dobry jesteś, to teraz musisz uważać nawet jak parkujesz :decayed:

Miałem czarna serie , z czego 3 ostatnie w ciągu 2 tygodni ;( juz nie wsiadam za stery , za miesiac mi sie 10 kasuje wiec musze troszke cierpliwości w sobie znaleźć.

przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k.

przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k.

jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k.

wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k.

Opublikowano

przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k.

przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k.

jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k.

wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k.

Podręcznikowy pirat drogowy. :decayed:

Opublikowano

przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k. - videorejestrator w powsinie gdzie jest ograniczenie do 60 na 2-pasmowej drodze , nikt tam nie jeździ 60km/h (złośliwość policji)

przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k. - pies z suszarką stał praktycznie na rogatkach pewnego miasteczka , strzelił do mnie gdy sie rozpędzałem , 150 m od znaku "koniec zabudowanego" zwykła złośliwość policji (złośliwość policji)

jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k. - nie mial mi za co doj**ać to znalazł pasy , a mógł za szyby tylko był za głupi :kox:(nie moja wina)

wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k. - droga z Milanówka do Nadarzyna , jade w niedziele rano na chrzciny jako łojciec chrzestny , miałem wstąpić jeszcze przed całą uroczystością do fryzjera , droga w lesie ,od zakrętu do zakrętu 400 metrów , podwójna ciągła , jedzie przede mną facet starym mercem 40 km/h , no to wrzucam 3 i delikanie go wyprzedzam , nic z przeciwka nie jedzie , predkość około 60-70 , teren niezabudowany , i wychodzi taka łajza z lizakiem z lasu i HALT (złośliwość policji)

widzisz Tomku , nie pirat drogowy tylko ofiara systemu :kox:

Opublikowano

Niestety doskonale znam ten ból. Co prawda mam tylko 17 pkt, :decayed: ale kto wie co mnie jeszcze na dniach czeka. :D

Opublikowano

przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k. - videorejestrator w powsinie gdzie jest ograniczenie do 60 na 2-pasmowej drodze , nikt tam nie jeździ 60km/h (złośliwość policji)

przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k. - pies z suszarką stał praktycznie na rogatkach pewnego miasteczka , strzelił do mnie gdy sie rozpędzałem , 150 m od znaku "koniec zabudowanego" zwykła złośliwość policji (złośliwość policji)

jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k. - nie mial mi za co doj**ać to znalazł pasy , a mógł za szyby tylko był za głupi :kox:(nie moja wina)

wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k. - droga z Milanówka do Nadarzyna , jade w niedziele rano na chrzciny jako łojciec chrzestny , miałem wstąpić jeszcze przed całą uroczystością do fryzjera , droga w lesie ,od zakrętu do zakrętu 400 metrów , podwójna ciągła , jedzie przede mną facet starym mercem 40 km/h , no to wrzucam 3 i delikanie go wyprzedzam , nic z przeciwka nie jedzie , predkość około 60-70 , teren niezabudowany , i wychodzi taka łajza z lizakiem z lasu i HALT (złośliwość policji)

Ten mietek to była podpucha na leszczy :polew: Aż dziwne jest że taki mały masz wpływ na prowadzenie pojazdu (ktos Ci naciska na pedał gazu za wcześnie, ktos Ci rozpina pasy :naughty:)

Opublikowano

Ten mietek to była podpucha na leszczy :polew: Aż dziwne jest że taki mały masz wpływ na prowadzenie pojazdu (ktos Ci naciska na pedał gazu za wcześnie, ktos Ci rozpina pasy :naughty:)

:kox: :kox: dobre

Opublikowano

na moje to je strumienica

a daj zdjecie tego twojego wynalazku bo jeszcze nie miałem przyjemności oglądać

Po mojemu to też pedalska strumiennica...tak nawala, że koło psiarni to boję się przejeżdżać :thumbdown:

Zdjęć padaczki nie mam.. :tongue4:

Kumpel w Eclipse 600KM ma strumienice wjechal w tunel pod mostem swietokrzyskim 60 km/h na 5tce ponizej 2k obr przejechal obok wysepki wsrodku na ktorej stali psy :) redukcja na 2 i ogien :) podobno kafelki sie poluzowaly :)

600KM?

To pewnie ma z 30 strumienic pod spodem ;)

Opublikowano

Kto może załatwić tanio i dobrą wódkę?

Opublikowano

Prezydent RP, ale tylko w małpkach :decayed:

Opublikowano

Prezydent RP, ale tylko w małpkach :decayed:

albo palikot :naughty:
Opublikowano

albo palikot :naughty:

Ten to raczej tanie wina ... :decayed: