Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo mili koledzy, a do tego zazwyczaj (...), erotomani-gwędziarze"

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Brynia spoko, zawsze możemy się czule pożeganć :wink::tongue::afro::grin:

Najważniejsze w towarzystwie to się dobrze zintegrować :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Co do ciezarowki to najlepsze jest spalanie 1000 litrów paliwa na kilometr toz to prawie jak moje 3,0 :grin:

Opublikowano

Zastanawiałem się gdzie on to trzyma? Standardowo ciągnik ma ile pojemności zbiornika? 500 litrów? To jakby chciał mieć standardowe zbiorniki, to za nim musiałaby lecieć cysterna i tankować w powietrzu. Jak myśliwiec qr**, jak myśliwiec :polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2007, 16:31:44_________________________________________________Dobra Misie. Ruszam w drogę na południe. Eeech nie wiem czy się na jutro ustawiliście, ale jeśli tak, to ... już mam syndrom dnia nastepnego-z zazdrosci :grin:

Opublikowano

zbiornik paliwa to tak kolo 700 litrow aktualnie z braku granic UE stosuje sie zbiorniki po 1400litrow ale z mysliwcem masz racje :wink:

Opublikowano

Właśnie co z tym jutrem ? Działamy jakoś i coś :bicz:

Opublikowano

Właśnie co z tym jutrem ? Działamy jakoś i coś :bicz:

A może dziś jakieś małe co nieco gdzieś??
Opublikowano

dziś to ja nawet chętnie - jakieś proposale??

Opublikowano

o w morde ta ciezarówka jest niesamowita :afro:

Opublikowano

Tak jak Spanky psize hamowac mi tu bajere :bicz: my sie znamy na naszych zartach a nowa kolezanka jeszcze nie jest wtajemniczona :wink:

czym prędzej się ją wtajemniczy tym lepiej dla nas buahahhaah :cheesy: :cheesy:

no wiec moze ktos wkoncu mnie wtajemniczy....i powie na jakiej zasadzie dzialaja spoty :)

Opublikowano

no wiec moze ktos wkoncu mnie wtajemniczy....i powie na jakiej zasadzie dzialaja spoty :)

pisalas, ze jakis klubwicz wprowadzil ciebie tutaj..nie wyjasnil nic wiecej :rolleyes:

:tongue:

na spotach jest generalnie LANS i KOX :afro:

Opublikowano

na spotach jest generalnie LANS i KOX :afro:

Ja też jestem nowy, byłem dopiero 2 razy na spocikach, ale chłopaki to spoko goście i naprawdę da się ich polubić :cool: :cool: :cool: - ale strzeliłem wazelinkę :grin: :grin:

A tak na poważnie to naprawdę warto przyjechać - można pogadać i się trochę pośmiać - ogólnie miło spędzony czas w doborowym towarzystwie :afro: :afro:

Opublikowano

no niestety nie wyjasnil.......

pewnie dlatego ze to byl przypadek ze tu sie znalazlam.....

[br]Dopisany: 25 Maj 2007, 21:48 _________________________________________________.....zaczepil mnie chlopak i powiedzial ze jest taki klub do ktorego warto sie zapisac,ze jest fajnie i wogole ......wiec jestem

......nic wiecej nie wiem......:)

Opublikowano

Angela na pierwszym spocie sprawdzamy Twój samochód. Podpianamy vaga(komputer, ktory wykaże czy masz jakieś błędy, uszkodzenia np. w silniku czy instalacji elektrycznej) Potem lakiernicy oceniają stan blachy i lakieru i ewentualnie sugerują co można poprawić. Następnie styliści pomagają dobrać felunek ewentualnie obniżenie itp. Później jest kwestia ustawienia świateł. Po tym wielu z nas ustawi Ci w końcu radio abu grało jak Pan Bóg przykazał.

A na koniec zaprosi Cię jeden taki kolega na seans filmowy do swojego A4 DVD TRIXENON DEMO CAR.

Tak z grubsza, będzie wiele innych atrakcji, o których nie wspomniałem.

Opublikowano

Tak z grubsza, będzie wiele innych atrakcji, o których nie wspomniałem.

O tych najważniejszych właśnie nie wspomniałeś :polew:

Opublikowano

prosze was......zaczynam sie bac........[br]Dopisany: 25 Maj 2007, 22:10 _________________________________________________

O tych najważniejszych właśnie nie wspomniałeś :polew:

a o czym zapomnieliscie wspomniec????? :)))))

Opublikowano

Lody u Żółwia :)

Opublikowano

słuchajcie coś czuje, że Angela będzie hitem sezonu letniego 2007 :afro::a4fan:

Opublikowano

A na koniec zaprosi Cię jeden taki kolega na seans filmowy do swojego A4 DVD TRIXENON DEMO CAR.

Oj Poziu Poziu ....

prosze was......zaczynam sie bac........[br]Dopisany: 25 Maj 2007, 22:10 _________________________________________________

tak naprawdę to nie wiem dlaczego Cię straszą. Śmiało pokazuj się na spocie a przekonasz się iz jest sympatycznie :a4fan: :a4fan:

Chłoapki nie straszyć mi tu nowej spotowiczki bo w taki sposób nie powiększymy się, a Ty Poziu spokojnie , emocje trzymaj na tej smyczy bo inaczej :bicz:

By the way kiedy te lody u żółwia ?? Może jutro ?? ( mam tak uje...ną) Niunię że głowa boli [br]Dopisany: 25 Maj 2007, 22:24 _________________________________________________

słuchajcie coś czuje, że Angela będzie hitem sezonu letniego 2007 :afro::a4fan:

Więc już DVD, 15" fele i różowe polo Adasia pójdą w odstawkę :polew: :polew: :polew: