Kunio Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 media markt, tylko weźcie taśme;)
Kunio Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 k**wa zajebioza odkupie to od Ciebie oducze sie spokojnie jeździc
T-żółw Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 kunio nie bluzgaj bo z liscia dostaniesz :twisted: :mrgreen: właśnie Panowie gdzie jutro :?: no oprócz MM tommboy ogladałes to 1.8Tq czy na thesis czekasz :?:
adamooo Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Zółwiu nie znasz nowości..była już umowa przedwstępna..tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: ja Wam tego nie powiedziałem Tom zmiast zajmować się ubezpi, rejestr. itd to jemu tylko skóry w głowie :mrgreen: lens musi być
T-żółw Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 ja Wam tego nie powiedziałem ok rozumiem adasiu masz z liscia jutro na bank :mrgreen: a gdzie nasz Łukaszek :?: może załadował Niewiadów i pojechał po B6 :roll:
poziek Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 no jutro odbieram prawko więc możemy jechać do MM i nawet niech nas tam zamkną to plati pokaże co potrafi
T-żółw Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 poziek masz już swoje 1.8Tq gotowe :?: :roll:
poziek Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 wciaz stoi i czeka na kase z warty... szkoda gadac...
ono Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 no jutro odbieram prawko więc możemy jechać do MM i nawet niech nas tam zamkną to plati pokaże co potrafi Ty to masz dobrze Naklejamy taśme na brame i sie nie zamknie Dzisiaj Plati zamontował Kuniowi BlowOffa w 6 minut 43 sekundy I jest piękne Pssssss Psssss Sam bym sobie zapodał ale w klekocie to chyba lipa
poziek Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Kunio ja już teraz Ci mówie, że źle robisz...
spanky Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Sam bym sobie zapodał ale w klekocie to chyba lipa dlaczego :?: http://www.boost4you.de/videos/TD_BOV_mpg1.mpg :twisted:
ono Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 W klekocie nic nie daje a dla samego dzwięku to lipa
poziek Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 dla dźwięku są zestawy z głośniczkiem :)
ono Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 lans to lans no ale bez przesady
Gość Tomboy Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 i dodaja jeszcze do zestawu listwę ogrzewającą - eliminującą efekt tzw. "zimnego łokcia"
Kunio Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Kunio ja już teraz Ci mówie, że źle robisz... a to dlaczego ?
poziek Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 poczekam na twoje reakcje po laniu paliwka do baku narazie delikatnie zwracam uwagę na zurzycie paliwa
Kunio Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 eeee tam, litr w te czy we wte to zadna roznica Ale poza wiekszym spalaniem chyba nie szkodzi to silnikowi?
poziek Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 owszem szkodzi nie masz napisanego programu pod BOVa, komputer będzie wywalał błędy co jest w zasadzie niczym ale jak auto będziesz miał przelewane benzyną to EGT wzrośnie, i wtedy robi się problem. Wskaźnika egt nie masz bov w serii działa bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi