SebMis Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Historia z cyklu: "Byłem dziś u Rogala" http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bdh_szary_myszor_andyego_modding_in_progress-t28376.0.html jest GIT, meshroom nie miał racji, serie trzymał ładnie, AndyN jeździj i się ciesz To jest GIT ??????????? Sebek, już nie przesadzajmy. Na pewno Witek zrobił co się dało, ale nie skusiłbym się na chipa dla tak niewielkiego przyrostu. Sam wykres jest praktycznie identyczny jak w serii - trzeba przyznać, że całkiem dobry. pisałem o serii a nie o chipie
Lukas Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 a nasz drugi klubowy RS4 Pawełka lansował sie u mnie na wsi na tych nowych felgach, jakoś tak dziwnie wyglada
adamooo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 mnie też się nie podobi do rsa pasują tylko jedne felgi
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Przejazd Bryni (3 para): http://pl.youtube.com/watch?v=2SYwH18UbNs
kokos Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 no no ciekawe momenty kolego uchwycil .pogratulowac
poziek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 no no ciekawe momenty kolego uchwycil .pogratulowac stary poczekaj jeszcze ciut na najlepsza fotę... :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 stary poczekaj jeszcze ciut na najlepsza fotę... :gwizdanie: Ja mam jeszcze lepszą fotkę - poziek nie wiedziałem, że masz syna
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja mam jeszcze lepszą fotkę - poziek nie wiedziałem, że masz syna noo nawet podobny do Pozia
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Poziek, coś ta jedna się za bardzo zasłoniła tą kutreczką Poziek ją zawstydził ... dobrze, że nie strzelił buraka takiego jak przy wrzucaniu głosu do urny
franio Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 coś ta jedna się za bardzo zasłoniła tą kutreczką za to druga chętnie rozchyliła
poziek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 coś ta jedna się za bardzo zasłoniła tą kutreczką za to druga chętnie rozchyliła mocniej ja uszczypłem... :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Nooo... Widzę, że się działo. Poźkowy - dociera do mnie powoli, że przerobiłeś Toi-Toi'a na kibel w Hiltonie Chyba czas się odhibernować i przestać żyć tylko robotą
franio Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Oceńcie i powiedzcie które byście wybrali dla swojej kobiety. Poziek nie ma prawa głosu moja dziewczyna obstawia te pierwsze, tylko czarne, a mógłbyś rzucić linka gdzie znajazłeś? :>
lukaszr Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Chyba czas się odhibernować i przestać żyć tylko robotą Ogarnąłbyś sie w końcu Wiciu, bo jakoś tak ostatnio nie jesteś sobą
wit.s Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Chyba czas się odhibernować i przestać żyć tylko robotą Ogarnąłbyś sie w końcu Wiciu, bo jakoś tak ostatnio nie jesteś sobą Zawsze jestem sobą Tylko czasem gdzie indziej
lukaszr Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zawsze jestem sobą Tylko czasem gdzie indziej Dobra dobra ... to widzimy się we wtorek ? :gwizdanie:
pablo666 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 hmm było już głosowanie nad moją kandydaturą ?
Rekomendowane odpowiedzi