Lukas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 lukas23 cos masz juz podpis nieaktualny... juz poprawiony bylem na urlopie 5 dni i przez to takie mam zastoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 a nie lepiej gokarty?? moze za tydzien bo wybieram sie do was wtedy i chetnie bym " Pokubicowal " :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 nie ma zadnego kibicowania wszyscy jezdza bede mial wiecej osob do dubla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 to gdzie ja wkoncu mam jechac? na torwar czy MM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 A ja nie dałem rady f*ck..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 A ja nie niałem czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 no bryk to bylo 8 razem z A6 ale zawsze to OOOO takze jeszcze 6 sztuk i bijemy rekord polski czekamy tylko na tomboya i adasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 łukaszku przeciez hhacek napisał "pokubicować" a nie kibicować dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 hhacek brak snu robi swoje hhacek cos mi żółw mowil ze niewiadomo czy bedziecie w poniedzialek na spocie bo ty nie wiesz czy sie wyrobisz a wiesz ze musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 hhacek cos mi żółw mowil ze niewiadomo czy bedziecie w poniedzialek na spocie bo ty nie wiesz czy sie wyrobisz a wiesz ze musisz nie wiem czy bede w poniedzialek na paintball-u bo nie wiem czy sie dotocze do naszago pieknego kraju do tego czasu, ale powinienem byc we wtorek wiec wpadne na spota i jak pisalem chetnie poszedl bym pozapodawac na gokartach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 chlopaki mam takie pytanie,czy nie potrzebowalibyscie przypadkiem nowego uczestnika takich spotow :?: :mrgreen: jeszcze nigdy nie bylem na takim spocie uczestnikow A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 z takim parametrami jak masz w opisie to zapraszamy na chrzest w najbliższy wtorek do chrztu należy cię należycie przygotować czyli przyjechać z wystarszającą ilościa paliwa w baku. ZAPRASZMY :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 juz mi sie podoba :twisted: i na czym dokladnie polega ten chrzest :?: :mrgreen: a ja z taloma kucykami zapraszam czwartek na wal zawadowski :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 bienio wlasnie mialem ci pisac na gg ze moze bys sie pojawil na spocie a tu ciach i sam sie zglaszac a chrzest to tylko autko odczuje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 no mam nadzieje,ze ja nie dostane w dupe jako nowicjusz :smile: i co wy tam wariaty robicie na tych spotach :?: wpadajcie jutro na wal,bo tam jest bardzo malo A4-ja i czasami jeszcze tylko jedna ale ogolnie jest bardzo duzo samochodow :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 i co wy tam wariaty robicie na tych spotach a roznie np. testujemy nowe nabytki klubowe lub od czasu do czasu dajemy sie zamknac w parkingu w MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 to ciekawie na pewno sie pojawie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ONO pamietaj ze masz wrocic do poniedzialku bo idziemy w pierwszej lini ataku a i uwazaj w samolocie na facetow w turbanach i murzynow juz na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 to ciekawie na pewno sie pojawie :mrgreen: male OT ... czy to zdjecie w podpisie to twoje autko .... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 a ja wlasnie wrocilem - w oczach mam zapalki i wszedlem na forum AAAAAAA <zieeewam> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi