Nosfer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Przeczekaj to.. Stary ja czekam od 2 miesiecy i uruchamia sie sporadycznie ..ze 3 razy Poczekaj jeszcze troche.. A ściągnij inna wersję jeszcze.. A może Ci wywala jakiś inny program - komunikator jakis, nie wiem Mega zabezpieczający Firewall z funkcją GG BLOCK czy coś..
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Poczekaj jeszcze troche.. :przebiegly Da ..poczekam jeszcze ze 2 miesiące Mam teraz aktualna wersje..czyli co sciągać starszą ?
Nosfer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Sciągnij starszą.. Odezwij się jeszcze do "wiesz kogo" o "wiesz co" :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Odezwij się jeszcze do "wiesz kogo" o "wiesz co" :gwizdanie: :decayed No dobra A ty dowiedz sie o te kompy co wczoraj gadaliśmy
poziek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Sciągnij starszą.. Odezwij się jeszcze do "wiesz kogo" o "wiesz co" :gwizdanie: a ja "wiem za ile"
Nosfer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Sciągnij starszą.. Odezwij się jeszcze do "wiesz kogo" o "wiesz co" :gwizdanie: a ja "wiem za ile" a "wiesz kiedy"..
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dobra Nosfer nie ma co sie pytać bo znalazłem na Ceneo http://www.ceneo.pl/1038586
Nosfer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dobra Nosfer nie ma co sie pytać bo znalazłem na Ceneo http://www.ceneo.pl/1038586 .. dołożysz sobie do tego komputera poniżej, tego o którego pytałeś i będziesz miał komplet.. Jak dla Ciebie 400zł / za czarnego pytola musisz dopłacić wyjdzie 600 zł / dodatkowe opcje extra.. _________________________________________________ Ewentualnie na gwint mogą Ci nakręcić Ananasa, bo podobno to to już dla Ciebie nuda... :polew:
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Przemek odgrywasz sie za to że wczoraj przyczaiłem Cie na takiej akcji ... Nastepnym razem pohamuj sie stary bo za dziurawienie plakatów to kara podobno jest kompa juz nie chce bo widze że wyprzedajesz swoje kolekcje [br]Dopisany: Lipiec 16, 2008, 11:45:00 _________________________________________________Nosfer szykujesz kontre?
Nosfer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dobra.. słuchaj.. Są dwa rodzaje, tylko jeszcze nie wiem jak jest z dostępnośćią.. zaraz wyślę Ci parametry i ceny na PW.
Kaśka Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Fakt Kubki są mega giciarskie Teraz przyznać się kto mi nakleił naklejkę na lusterka od wewnątrz? Bo kufa jakoś tak marnie to zrobił :gwizdanie: Dobra mogę się przyznać, że to...Przemek. :>
poziek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dobra mogę się przyznać, że to...Przemek. :> No i luz, pomęcze go, z wyprostowaniem mojej stalówki :naughty:
lukaszr Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dobra mogę się przyznać, że to...Przemek. :> Skarżypyta
poziek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Ale Kaśka wczoraj dziewczęco na spocie wyglądała :gwizdanie: I kolczyki miała
Norbi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Ale Kaśka wczoraj dziewczęco na spocie wyglądała :gwizdanie: I kolczyki miała A kiedy Ty żeś na spocie był do pyty!!!
spetsnaz Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Proste!! Poziowi FMIC nie wydala... w nocy jest niższa temperatura i tylko wtedy mu fura jakoś jeździ..
poziek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Proste!! Poziowi FMIC nie wydala... w nocy jest niższa temperatura i tylko wtedy mu fura jakoś jeździ.. wy sukinkoty rozgryźlista mnie...
Kaśka Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Ale Kaśka wczoraj dziewczęco na spocie wyglądała :gwizdanie: I kolczyki miała Dziękuję ci bardzo słoneczko za miłe słowa. Jak chcesz to Ci czasem pożyczę moich kolczyków.
poziek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Ale Kaśka wczoraj dziewczęco na spocie wyglądała :gwizdanie: I kolczyki miała Dziękuję ci bardzo słoneczko za miłe słowa. Jak chcesz to Ci czasem pożyczę moich kolczyków. hmmm ale wiesz co ja mam przekute?? w sumie nawet fajnie by tam twoje wyglądały :gwizdanie: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi