lukaszr Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pan Jack z wąsami jest lepszy ... SpAnKy nie wiedziałem, że masz takie ciekawe fantazje: 40 letnia Basia z dużym biustem, cicha mężatka full service, niebrzydki Jacek kameralnie, wydepilowana Krysia itp itd :polew:
Nosfer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Więc możesz mu zaproponować jakieś urozmaicenie :naughty: Już to nie będzie dla niego szokiem
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Więc możesz mu zaproponować jakieś urozmaicenie :naughty: dla odmiany jebnac drzwiami od Audi ...
Nosfer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 :polew: Taaaa, a jak się już znudzi to niech przewiesi interes przez próg od bagażnika :gwizdanie:
poziek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Więc możesz mu zaproponować jakieś urozmaicenie :naughty: dla odmiany jebnac drzwiami od Audi ... j**any :polew: roześmiałem się przez niego :decayed:
Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Suli, Lukas a Lukaszr to dwie rozne osoby, wiec nazywaj ich po imieniu Fly - poczekaj. Może Suli ma jakies świerze ploty o Lukasie? HALO!!! HALO!!! Słyszeliście? Lukas podobno dostał ban'a na . Podobno dlatego, ze sam na motorze jeździ (choć to chyba plotka). Wiecie coś w temacie? Generalnie bym nie uwierzył, ale sam zainteresowany milczy, więc tylko zdaje się potwierdzać tą wiadomość ... dostał BANa po ostatniej imprezie :gwizdanie: skad Wy to wszystko wiecie Nie chce mi sie z Wami pisac ide na Urlop takze dzieciaki
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Więc możesz mu zaproponować jakieś urozmaicenie :naughty: dla odmiany jebnac drzwiami od Audi ... j**any :polew: roześmiałem się przez niego :decayed:
Suli Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Są wakacje więc się ludziom odpoczynek należy :beer1: :> Np. wczoraj wrócił mój brat ze swojego zlotu i musieliśmy parę spraw omówić Prszeee... oto czym się młodzież zajmuje... http://www.youtube.com/watch?v=Gk1RPtpkgAI Ba, nawet w TiVi byli
Nosfer Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Świetna sprawa, pierwszy raz słyszę o tym, ale sam bym polatał
Reggi Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Świetna sprawa, pierwszy raz słyszę o tym, ale sam bym polatał W sumie ja też http://www.a4-klub.pl/smf/paintball_warszawa-t2875.0.html
lexpar Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Mam pytanko do kolegów. Czy ktoś wie czy radar w tunelu pod Wisłostradą jest aktywny. Bo trochę przesadziłem i gdzie było 50 leciałem 100. Zobaczyłem błysk i się lekko wqur...em., że mogę zostać leszczem :wallbash: Jeżeli fotoradar jest , to zasługuję na tęgie :bicz3: i zbieram kasę
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Świetna sprawa, pierwszy raz słyszę o tym, ale sam bym polatał W sumie ja też http://www.a4-klub.pl/smf/paintball_warszawa-t2875.0.html Tylko, że ten temat umarł 2 lata temu..
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Czy ktoś wie czy radar w tunelu pod Wisłostradą jest aktywny. To tam jest jakiś fotoradar ? Pierwsze słyszę chyba, że postawili przenośny.
Reggi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Czy ktoś wie czy radar w tunelu pod Wisłostradą jest aktywny. To tam jest jakiś fotoradar ? Pierwsze słyszę chyba, że postawili przenośny. No też mi sie tak wydaje [br]Dopisany: Sierpień 03, 2008, 03:42:54 _________________________________________________ Tylko, że ten temat umarł 2 lata temu.. Zawsze można by reaktywować
krzyniek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Świetna sprawa, pierwszy raz słyszę o tym, ale sam bym polatał W sumie ja też http://www.a4-klub.pl/smf/paintball_warszawa-t2875.0.html mam tel do gościa co organizuje takie zabawy, wiec trzeba zebrać większa ekipę i poganiamy się w Modlinie
Reggi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 krzyniek Ja sie pisze pod warunkiem , że bedziesz w przeciwnej drużynie
krzyniek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 krzyniek Ja sie pisze pod warunkiem , że bedziesz w przeciwnej drużynie chyba nie wiesz w co wdepnąłeś ale spox Twój wybór
lexpar Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No Panowie, jak Wam coś błyszczy po oczach to co ????
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No Panowie, jak Wam coś błyszczy po oczach to co ???? To sobie zrobiłeś kosztowne zdjęcie do dowodu 10 pkt i 500 zł za zdjęcie z fotoradaru :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi