Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prawko od sierpnia. Ale 5 punktów w zimie dostałem za dzwona przy 80km/h także to nie było szybko, gość we mnie uderzył i wpadłem w poślizg i wpadłem na chodnik a gość uciekł i wina poszła na mnie w grodzkim też przegrałem wiec te 5 punktów to tak na dwoje babka wróżyła.

Wiem że w to trudno uwierzyć że A3 chce zwolnić :wink4: ale musze się troche opanować :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oto dowód jak chłopaki wyjeżdzają z promenady (A3 na końcu...). :gwizdanie:

5bfbfcf0f5037f23.jpg

Jak widać nie jest to ich maksymalna prędkość. :wink4:

Opublikowano

Hehehe jeżeli to prawdziwe zdjęcie to jest spoko :) bo nie mam pewności że ten na końcu to ja :naughty: No wiesz ja nie mam 300KM więc na końcu :kox: hehe :wink4:

Opublikowano

Najprawdziwsze z prawdziwych. Ostatnie paski świateł są najdłuższe, więc jechałeś najszybciej... :decayed:

Opublikowano

A ja dzisiaj na spociku znowu będę smartem. To autko jest na prawdę śmieszne. :)

Opublikowano

Musze zpuścić z tonu bo ostanio mnie dogonili nie oznakowaną Vectrą i było na monitorku 211km/h i 500zł i 10 punktów i mam już 15 punktów. Także trzeba zwolnić nie żartuje :cool1: .

Na Połczyńskiej czy gdzie indziej i czy w ogóle w mieście ? :naughty:

Opublikowano

Na trasie Katowickiej czy w miare bezpieczne miejsce...

Opublikowano

a tu sam Norbi

aV2uAOU0.jpg

jak widać jest bardzo żwawo :naughty: A3 niestety sie nie załapał na fotę :tongue4::polew:

Opublikowano

Trzeba jednak tą pompe 11-stke załozyć to będe na fotkach :dance: i Krzynka przy okazji objade :wink4:

Opublikowano

i Krzynka przy okazji objade :wink4:

Przyjedź do Ułeży i pokaż jak "objeżdżasz". W zakrętach .... Na wprost to każdy potrafi cisnać gaz do dechy ....

Tomaszust w 1.8 "sklepał" S4 Suliego. I miał z tego co pamiętam najlepszy czas spośród wszystkich A4-ek. Potrzebny jeszcze jakiś komentarz?

Opublikowano

Trzeba jednak tą pompe 11-stke załozyć to będe na fotkach :dance: i Krzynka przy okazji objade :wink4:

... a zaraz potem stracę prawo jazdy za punkty :kox: i będę musiał chodzić na kursy :wink4:

Opublikowano

Hehehe prawda jest taka że od 17-stego od 20-stego roku życia jezdziłem bez prawka :cool1:

AndyN to z objechaniem krzynka to był żart w tym celu wstwiłem tą buźke...ja się żadko ścigam bo chodzi o sens wyścigu...

Powiedz kiedy będzie Ułęż?? jak nie koliduje to z moimi sprawami biznesowymi to chętnie przyjade...tylko nie wiem czy moją A4 bo u mnie to jest padaka a nie zawieszenie, chyba zaporzycze białe EVO9, pewnie nie którzy widzieli ten samochodzik na Warszawskich ulicach :naughty:

Opublikowano

Hehehe prawda jest taka że od 17-stego od 20-stego roku życia jezdziłem bez prawka :cool1:

wzruszyła mnie twoja historia...i pisz tak dalej na publicznych forach :polew:

Opublikowano

wzruszyła mnie twoja historia...i pisz tak dalej na publicznych forach :polew:

:polew:

są zapewne osoby na forum co zaczęły jeździć bez prawka duuuużo dużo wcześniej niż A3 :tongue4:

Opublikowano

Prawda jest taka że mase osób tak jezdzi...Poprostu bardzo lubie członków forum i chce aby mnie dobrze poznali :good:

Poziu nie złość się :)

Opublikowano

Dawaj to biale EVO... Poziek bedzie zadowolony :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: