Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A3 nie obraz sie, ale jak czytam co Ty piszesz to musze stwierdzic po raz kolejny, że równo pod deklem to Ty nie masz.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ale powiedz dlaczego kolego? :naughty:.

Co Ty ja się nie obrażam :)

Opublikowano

A3 nie obraz sie, ale jak czytam co Ty piszesz to musze stwierdzic po raz kolejny, że równo pod deklem to Ty nie masz.

sławequ (zajfajnie odmienia się te Wasze nicki :gwizdanie:)

zmieściłeś samą esencję w tym zdaniu, krótko zwięźle i na temat :naughty::kox: pewnie nie tylko TY tak myślisz :wink4:

ps. to może jednak będę za tym żeby Ci nie blokowali dostępu do tematu spotów wawy :tongue4::good:

Opublikowano

sławequ (zajfajnie odmienia się te Wasze nicki :gwizdanie:)

Dlatego proponuję nie kombinować z odmianami i w pisowni zamieniać q na zwykłe k :naughty:

ps. to może jednak będę za tym żeby Ci nie blokowali dostępu do tematu spotów wawy :tongue4::good:

Dzieki łaskawcze :notworthy: :notworthy: :polew:

Opublikowano

Dawaj to biale EVO... Poziek bedzie zadowolony :naughty:

Ja tez bym poczekał na Evo ..nigdy nie widziałem z bliska :decayed:

Opublikowano

Ja mówiłem o EVO w przypadku Ułęży a nie spota...nikt mi nie podał daty imprezy z Ułęży więc nie wiem czy będe mógł przyjechać

Opublikowano

A3, dawaj za tydzień na spota tym EVO. Zorganizujemy nasz własny, underground'owy rajd. Wyzywam Cię na pojedynek... A to czym ja przyjadę to będzie zaskoczenie. :naughty:

Idziesz na to? :cool1:

Opublikowano

A3, dawaj za tydzień na spota tym EVO. Zorganizujemy nasz własny, underground'owy rajd. Wyzywam Cię na pojedynek... A to czym ja przyjadę to będzie zaskoczenie. :naughty:

Tomek jak A3 przyjmie wyzwanie, to myslę że spokojnie mogę przekazać Ci kluczyki od mojego siwego, co byście auta mieli porównywalne :gwizdanie:

Opublikowano

Hehehe to auto kumpla także wiesz trzeba zapytać, ale zapytam i jestem chętny na to :) jak nie będzie miał czasu lub będzie za granicą (jego biznes jest związany z wyjazdami za granice) to wtedy moge ostatecznie przyjechać moim Audi ale zawieszenie tam to padaka musze jakiegoś gwinta zapodać. A gdzie i w jaki sposób chcesz się mierzyć? :cool1:

Auta i tak mamy poruwnywalne jeżeli przyjade Audi 152KM a 125 to nie duża różnica.

Opublikowano

Tomek jak A3 przyjmie wyzwanie, to myslę że spokojnie mogę przekazać Ci kluczyki od mojego siwego, co byście auta mieli porównywalne :gwizdanie:

Ałłłaa.. Zaszczyt mnie kopnął. :kox:

A3, jak przyjedziesz EVO to w ramach wyjątku zaproszę Cię do wyścigu i wtedy pomyślimy gdzie to zorganizować, inaczej to szkoda Twojej i mojej fatygi, haha. :decayed:

A tak serio to bierz swoją A4 do Ułęży i nie marudź, że zawieszenie masz złe - tam można jeździć seryjnymi autami. Chociaż z tego co czytałem o Twoich wyczynach to może dojść do 2 dachowania w historii Szkoły Wróblewskiego... :polew::wink4::decayed:

Przepraszam... :D

Opublikowano

A czemu nie chcesz jak przyjade A4? :wink4: musze być EVO?

Hehe spokojnie nie masz za co przepraszać :> śmiech to zdrowie...a ja na to olew

Opublikowano

A3, możesz przyjechać swoją A4, bo ja i tak nigdy się nie ścigałem i nie będę ścigał. Po prostu przyjedź do Ułęży to pojeździmy, może się czegoś nauczysz... może nie tylko prowadzenia samochodu... :wink4:

Opublikowano

Może gdzieś się w nocy ustawimy...uwielbiam noc :naughty: zresztą najlepsze spoty są w nocy :>

Opublikowano

Wybacz, ale ja wolę randki z kobietami i też wtedy uwielbiam noc. :wink4:

Opublikowano

Każdy ma swoją miłość...

Opublikowano

W sumie dobrze, że tylko tak to zinterpretowałeś, bo troche mi się głupio zrobiło, że pojechałem za ostro... :embarrassed:

Jeśli nie rozumiesz o czym mówię to tym lepiej. :decayed: