Korzeń Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Normalnie jak przyjedziesz na spota i udowodnisz to i ja sie pofatyguje ;-)
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tomek, moj kumpel palil od 8 lat, rzucil z dnia na dzien i od miesiaca nawet go nie ciagnie do palenia... mimo, ze mieszka z gosciem, ktory sporo pali, chodza na imprezy... Kwestia silnej woli i charakteru.
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 PS. Może założymy jakiś klub byłego palacza i będziemy się nawzajem wspierać..? Już zakłam wątek bo z miłą chęcią i ja rzucę palenie
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Korzen, za tydzień nie udowodnię, bo na spocie będę jeszcze palił pety, dopiero po spocie kończę, więc na kolejnych spotach możesz sprawdzić. Flyer, również kwestia odpowiedniego wmówienia sobie i silnej motywacji, a akurat tego mi nie brakuje. :th: hornet, to dobre jest. Może hurtowo wszyscy rzucimy? Zapraszam do rzucania od 26 sierpnia. :>
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Hehehe zrobimy taką małą grupę wsparcia To może i Ja się zapiszę Brakuje mi silnej woli Suli jak wciąż będziesz "w potrzebie" to napisz mi przed spotem PW to Ci zabiorę naklejeczkę..
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/ogolno_klubowe_rzucanie_palenia-t42040.0.html
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 PS. Może założymy jakiś klub byłego palacza i będziemy się nawzajem wspierać..? Już zakłam wątek bo z miłą chęcią i ja rzucę palenie a ty nie rzuciłeś już ??
slaweq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wezcie Angele do swojego grona rzucających palenie :notworthy:
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Korzen, za tydzień nie udowodnię, bo na spocie będę jeszcze palił pety, dopiero po spocie kończę, więc na kolejnych spotach możesz sprawdzić. to co napisales wyzej zaprzecza temu nizej .... Flyer, również kwestia odpowiedniego wmówienia sobie i silnej motywacji, a akurat tego mi nie brakuje. :th:
adamooo Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 spanky urlop już wzięty ? Trenujesz juz żeby nie leżeć pod stołem jak ostatnio ?
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Korzen, za tydzień nie udowodnię, bo na spocie będę jeszcze palił pety, dopiero po spocie kończę, więc na kolejnych spotach możesz sprawdzić. to co napisales wyzej zaprzecza temu nizej .... Nie zaprzecza, bo palenie rzucam 26 sierpnia (tj. we wtorek), ale przecież nie jest powiedziane o której godzinie. Teoretycznie mam czas do północy (z wtorku na środę). Nic nie zaprzecza, nie wytrącaj mnie z równowagi...
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 spanky urlop już wzięty ? Trenujesz juz żeby nie leżeć pod stołem jak ostatnio ? ja pod stolem Ty w kiblu .... urlop bedzie ... ale nie nad Polskim morzem ...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ja pod stolem Ty w kiblu .... :nabijasie kto z kibla w wiśle spieprzał ze strachu to wiemy
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 kto z kibla w wiśle spieprzał ze strachu to wiemy Spankuś to leszczyk więc nie miał wyjścia
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spankuś to leszczyk on juz nie zasługuje na miano leszcza...
Aydaho Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tomek[/b], moj kumpel palil od 8 lat, rzucil z dnia na dzien i od miesiaca nawet go nie ciagnie do palenia... mimo, ze mieszka z gosciem, ktory sporo pali, chodza na imprezy... Kwestia silnej woli i charakteru. jak mieszka z gościem który pali to kumpel biernie się nawdycha i to tłumaczy czemu go nie ciągnie [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 13:01 _________________________________________________ Dobra, ja to idę sobie jeszcze zapalić i spać. BTW, za tydzień (tj. we wtorek) przyjeżdzam na spota i palę tam ostatniego papierosa. Specjalnie mówię to na forum, żeby zmanipulować swoją podświadomość - żeby trafiło do niej to, że jeśli nie dotrzymam słowa to wyjdę na kogoś niesłownego - i to będzie dla mnie dodatkowa motywacja. CAŁKOWICIE RZUCAM PALENIE! Dobranoc dobra - ja się przyłączam do tomaszust za tydzień ostatni fajek na Spocie
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 za tydzień ostatni fajek na Spocie okej czyli na spotach nie będziesz już palił ??
Aydaho Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A po chu.... rezygnowałeś ja taki mały chudy nikomu nic nie zrobie nie ma co pękać...Kasia by mi za***ała i leże nie ma co pękać no ... pare dni mnie nie było i nasuwa mi się jeden wniosek : róbmy obowiązkowe testy przed rejestracją na forum + wyrywkowo dyktando z ortografii [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 13:14 _________________________________________________ za tydzień ostatni fajek na Spocie okej czyli na spotach nie będziesz już palił ?? więcej wiary Poziu
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Angela, tylko, że ja potrzebuję 1 góra 2 sztuk (na wypadek, gdyby ta pierwsza się zepsuła ) Czy Twój chłopak będzie się bawił na zlocie też w detal ? moge ci dwie sztuki odpalic jak chcesz...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 więcej wiary Poziu tak na dobry start
Rekomendowane odpowiedzi