moskal Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A sam jest sprawdzany czysta razy na sekunde .." tak Kasiu parówki sa w lodówce ..a nic ..no na spocie jestem .." musze jutro bliżej sie temu przyjrzeć , a raczej przysłuchać
Nosfer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie dajcie się chłopaki ! :naughty: Mi sie wydaje ze on wszystkich mierzy swoją miarką :polew: Dziękuję _________________________________________________ Apropo Malika: chyba gdzieś w jego okolicach, kilka osób kupowało jakieś CB. Jeśli dobrze pamiętam Kaśka mi wspominała coś o tym..
Flyer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sklep z CB z rozsadnymi cenami to cbradio24.pl. Wszystko od reki praktycznie.
Reggi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 moskal Te a Ty lepiej wstaw sobie w polu " Imię - Dawid " ..ostatnio dzwonie do Ciebie ..odbiera kobieta ..a ja ...yyyyyyyyyyyyyy...se myśle jak Ty miałeś na imie ..i przychodzi mi do głowy tylko MOSKAL ..ale Pani Moskalowa wyhaczyła o co chodzi
moskal Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 moskal Te a Ty lepiej wstaw sobie w polu " Imię - Dawid " ..ostatnio dzwonie do Ciebie ..odbiera kobieta ..a ja ...yyyyyyyyyyyyyy...se myśle jak Ty miałeś na imie ..i przychodzi mi do głowy tylko MOSKAL ..ale Pani Moskalowa wyhaczyła o co chodzi telefon zostawiłem u niej w pracy , ale ona bystra dziewucha jest, jarzy o co chodzi
Nosfer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sklep z CB z rozsadnymi cenami to cbradio24.pl. Wszystko od reki praktycznie. Dzięki
hornet Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 W legionowie jest tańszy sklep Podam namiary wieczorem bo nie mam w robocie. Powołać się trzeba na A4 klub. Taki zestawik jak jest w sklepie podanym przez Flyera w legionowie 20 zł mniej.... jak komuś chce się gonić to można :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 W legionowie jest tańszy sklep Ja mieszkam w L-wie
Norbi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Pies fajna sparawa ..taka pocieszka .. Moi rodzice zafundowali sobie po raz kolejny pudla..ale trafili na najgorszą bestię z całego miotu ryzie wszystko co mu wpadnie w pysk ..i ma fetysz na białe skarpetki Mój na razie jest grzeczny, tylko dał koncert wycia o 3 w nocy, potem chciał się bawić i o 4 w nocy znowu poszedł spać. Ukcio chciał nas obie ( mnie i psa) wygonić z łóżka w sypialni, ale się nie dałyśmy sufit jak nic
wit.s Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 donner Jak browar z biedronki Nie idź w zaparte tylko słuchaj starszych :tongue4 Ale Witka na forum coś ostatnio nie ma [br]Dopisany: Sierpień 25, 2008, 02:28:45 _________________________________________________ Trzeba "medalikowi" jutro spuścic łomot , nie uwazasz ???? Wyrzucimy go z dachu Promenady nosfer wszystkich dojezdza , mi zarzucał ze moja kobita nie puszcza mnie na spoty , tobie, ze twoja nie cie nie dopuszcza. Mi sie wydaje ze on wszystkich mierzy swoją miarką :polew: A sam jest sprawdzany czysta razy na sekunde .." tak Kasiu parówki sa w lodówce ..a nic ..no na spocie jestem .." Pies fajna sparawa ..taka pocieszka .. Moi rodzice zafundowali sobie po raz kolejny pudla..ale trafili na najgorszą bestię z całego miotu ryzie wszystko co mu wpadnie w pysk ..i ma fetysz na białe skarpetki Mój na razie jest grzeczny, tylko dał koncert wycia o 3 w nocy, potem chciał się bawić i o 4 w nocy znowu poszedł spać. Ukcio chciał nas obie ( mnie i psa) wygonić z łóżka w sypialni, ale się nie dałyśmy sufit jak nic Brynia. Ja to na początku próbowałem Cie jakoś zamaskować, ale widzę, że dalej brniesz w ten ślepy zaułek. Weźże sie w garść Dziewczyno! Najgorsze, że nie wiadomo gdzie szukać przyczyn: - chłop - jest - dzieciak - jest - bryka - jest - chałupa - jest - klimakterium - dużo za wcześnie Profesor Doktor Witold zaleca wyjazd na Zlot. Jak najszybciej
Reggi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Gracjan bedzie 2 września w Rozmowach w Toku Temat to coś tam o gwiazdach Disco Polo .. "życie sexualne chce zacząć w wieku 50..60 lat.." ..madefaker
krzyniek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ludziki co Wy oglądacie chyba wam się bardzo nudzi :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ludziki co Wy oglądacie chyba wam się bardzo nudzi :gwizdanie: Reklama była w TV ..
poziek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Już nie możemy doczekać się wyjazdu; Ja, Ukcio i...................Mimi :> mój siwy ma doskonałe doświadczenia w zakresie rozjeżdzania takich kundlów "przypadkiem" :gwizdanie: także uważaj na Mimi bo ja za siwego na zlocie nie reczę
_Solar_ Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 do zobaczonka jutro na spociku mam nadzieje ze dojade jutro na czas i bez problemow trafie na wlasciwe miejsce pozdrawiam
Norbi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Już nie możemy doczekać się wyjazdu; Ja, Ukcio i...................Mimi :> mój siwy ma doskonałe doświadczenia w zakresie rozjeżdzania takich kundlów "przypadkiem" :gwizdanie: także uważaj na Mimi bo ja za siwego na zlocie nie reczę dasz poprowadzić...... bracie
poziek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 dasz poprowadzić...... bracie :decayed spoko ty upalasz siwego a ja będę cykał fotki piórek tego lwa :gwizdanie: wylatujących spod kół :decayed:
_Solar_ Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 mam jeszcze male pytanko przy jakim nr na Ostrobramskiej odbywa sie spocik
AndyN Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jutro mnie na spocie nie będzie ;( Żona umówiła dentystę na wtorek Więc kabla i softu niet ...
tomaszu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Solarek4, do Warszawy wjeżdzasz od Lublina? Nru nie pamiętam, ale i tak by Ci to niewiele pomogło - szukaj napisu "Promenada". Jakoś trafisz.
Rekomendowane odpowiedzi