Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 a no tak tomboy bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Wjechac tam spojrzec w dół kiedy już otworzy bramke to też wyzwanie. A potem jak juz wydrze jape 3,2,1 bungeeeeee to trza jebnąć bez namysłu, bo myślenie i czekanie wcale nie pomaga :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 a no tak tomboy bedzie Tylko musiałbym sie pilnować zeby spychać dopiero jak Cie przywiążą do gumy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no tak i wszystko w tym temacie Tomboy w koszyku nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 hehehhehe....... Zbieramy ekipe na bungee!! i uczymy sie latać... Kociol ty reflektujesz??Moze Adamoo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja w grudniu bym walnął na łeb takiego przyspieszenia nie znajdziemy nawet w Audi tylko to trzeba za dnia zrobić bo zdjęcia nie wyjdą. Czy mam się dowiedzieć o szczegóły????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no dowiedz sie co gdzie jak ... ja sobie strzele taka dawke speeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Szczeguły to 140zeta ze zdjeciami, skok z wysokosci tarasu widokowego PKiN :mrgreen: czyli 90 metrow najwyzej w polsce. Wjazd bez skoku to bodajze 20 zeta, ale jezeli zapna Cie w gume i nie skoczysz to palcisz jak za skok Z wiekszej wys. mozna sieknac z zapory w Szwecji 300 metrow :mrgreen: [ Dodano: 01-11-2006, 14:51 ] Skoki w Warszawce panowie obok trasy Torunskiej na wysokosci basenow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja w grudniu bym walnął na łeb ale w grudniu to zanim dolecisz do dolu to zamarzniesz i jak walniesz na leb to rozsypiesz sie a nie jak w lecie plama mozna sieknac z zapory w Szwecji 300 metrow tam to pewnie konca nie widac jak sie leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Moja żonka też z chęcią dygnie z nami i to nie bedzie sama moja siostra tez pewnie bedzie Tomboy zamowiles kulki ono tez chcial ale nie wie czy bedzie - pewnie pojedzie nad wisle Norbi ale jak cos to i tak sie z toba podzierlimy - mamy komplet na zakup kulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 ono tez chcial ale nie wie czy bedzie juz ja mu ta wisle z glowy wystrzelam kulkami :twisted: juz raz go nie bylo i to wystarczy :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Moja żonka też z chęcią dygnie z nami i to nie bedzie sama moja siostra tez pewnie bedzie Tomboy zamowiles kulki ono tez chcial ale nie wie czy bedzie - pewnie pojedzie nad wisle Norbi ale jak cos to i tak sie z toba podzierlimy - mamy komplet na zakup kulek ja powiedzialem ze nie mam czasu na odbior kulek chyba ze gdzies mam kupic w W-wskim sklepie ale podejrzewam ze bedzie drozej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 ok to ja zamawiam i policzymy sie przed kulkami oki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Oki plati nie widze problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 ok to ja zamawiam i policzymy sie przed kulkami oki? no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Najnowszy fotos od zblakanej naszej owieczki ONO :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Najnowszy fotos od zblakanej naszej owieczki ONO Ja tez tak u siebie chce. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no pierdzielisz ze w sudetach juz snieg jest :shock: rewelka, chwie temu Łono do mnie dzwonil, ale sie nic nie chwalil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Dopiero co mi wyslal a wiec i wam pokazalem bo naprawde fajnie. A ono sprawdza letnie opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 w quattro to tylko musi uwazac przy hamowaniu, w jezdzie to troszke umiejetnosci i ALL TIME DRIFTINNG :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi