Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Było rodzinnie .. Szust mogłem być Twoim szwagrem I szacun dla kolego Kokos .. Recaro zajrąbiste
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Szust mogłem być Twoim szwagrem Hahaha, bierzesz w ciemno.. po samochodzie..?
kokos Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Było rodzinnie .. Szust mogłem być Twoim szwagrem I szacun dla kolego Kokos .. Recaro zajrąbiste [dzieki Było rodzinnie .. Szust mogłem być Twoim szwagrem I szacun dla kolego Kokos .. Recaro zajrąbiste /quote]dzieki
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Szust mogłem być Twoim szwagrem Hahaha, bierzesz w ciemno.. po samochodzie..? Jak w ciemno ? To Kasia czy Agnieszka jest właścicielką Acorda ? I ta i ta jest ładna
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Jak w ciemno ? To Kasia czy Agnieszka jest właścicielką Acorda ? I ta i ta jest ładna O kur*a, tego nie przewidzialem...
moro99 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 pany a moze tak niesmialo by sie dolaczyc do spotow A3 ? tez sa w arkadii tez w tej zoltej strefie chyba w co drugi czwartek o 20 z tego co kojaze. Autka prawie identyczne nowe znajomosci nowe opinie itd... taka mala propozycja
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 pany a moze tak niesmialo by sie dolaczyc do spotow A3 ? tez sa w arkadii tez w tej zoltej strefie chyba w co drugi czwartek o 20 z tego co kojaze. Autka prawie identyczne nowe znajomosci nowe opinie itd... taka mala propozycja To "A3" ma swoje spoty ? Jakoś mam mieszane uczucia co do tej propozycji Jak w ciemno ? To Kasia czy Agnieszka jest właścicielką Acorda ? I ta i ta jest ładna O kur*a, tego nie przewidzialem... hyhy Kasia mnie sie bardziej podoba ..ale Agnieszka ..to spojrzenie
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 w co drugi czwartek o 20 z tego co kojaze. Panie, ale tu sami tradycjonalisci sa. :> W sumie ja czasem bym chetnie zawital na takiego spota.
Tosik Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 1.Proponujesz przenieś spoty na czwartek? 2.A3 przeniesie spoty na wtorek? 3. czy wtorek i czwartek? :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 hyhy Kasia mnie sie bardziej podoba ..ale Agnieszka ..to spojrzenie Ty zboczencu. Mam zadzwonic do Twojej..?
moro99 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 przed kontaktem trzeba rzucic na ogul czy ludziska chcieliby cos takiego i przy ewentualnej akceptacji trzebaby zagadac z A3 czy oni chca
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 hyhy Kasia mnie sie bardziej podoba ..ale Agnieszka ..to spojrzenie Ty zboczencu. Mam zadzwonic do Twojej..? Kie zboczeńcu ..to moja wina że masz fajne siostry Tylko któa ujeżdża Acorda ? Czekaj ...bo ja do Twojej zadzwonie [br]Dopisany: Wrzesień 24, 2008, 12:05:08 am_________________________________________________ założe się że nie zadzwonisz Podpuszczaj go.. podpuszczaj :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 założe się że nie zadzwonisz Faktycznie, bo mam zbyt miekkie serce. Szkoda mi tego gnojka, bo nie wie co czyni.
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 założe się że nie zadzwonisz Faktycznie, bo mam zbyt miekkie serce. Szkoda mi tego gnojka, bo nie wie co czyni. Równy z Ciebie Szust Tomku A tak na serio to miło było Cie znów widzieć I obeszło sie bez obiecywanego wpirdolu
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 I obeszło sie bez obiecywanego wpirdolu Obiecuje, ze Ci wpirdole nastepnym razem jak nie przyjedziesz...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 Tosik to może co tydzień będziemy tak wracać ze spotów
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Tosik to może co tydzień będziemy tak wracać ze spotów A wlasnie - dzieki za eskorte...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 Tosik to może co tydzień będziemy tak wracać ze spotów A wlasnie - dzieki za eskorte... spoko, tylko koguty na dachu by się przydały widziałem w makro po 34zł chyba i przypomniał mi się ten kolo z A8ki
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 widziałem w makro po 34zł chyba i przypomniał mi się ten kolo z A8ki Cztery A czworki to tak jak dwie A osemki... Kurna sam to wymyslilem...
Rekomendowane odpowiedzi