poziek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 wit.s dzisiaj dzwoni do ciebie młoda niewiasta :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Słyszałem, że spot się udał w ch u j nie było Cie wiec jak mógł się udać generalnie mnie tam nigdy nie będzie bo arkadia jest zjebanym pomysłem no to koniecznie musimy zmienić miejsce spotów - tak nie może być
poziek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 no to koniecznie musimy zmienić miejsce spotów - tak nie może być :decayed oczywiście, że może jeżeli odpowiada wam frekwencja rzędu 12-13 aut :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Bogu dziekowac ze mnie tam nie ma , ja mam swoją ciepłą posadke na Wilanowie i nie zamierzam nigdzie sie ruszac , tam cała Europa na to patrzy Niech się coś tam nie uda i nie dotrzymają terminów Podobno tam szybko zaczęli prace rozbiórkowe, bo, co było wielce zaskakujące, żadna z firm przegranych w przetargu nie oprotestowała jego wyników Ciekawe czemu nie było protestów, które są plagą?
Flyer Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 oczywiście, że może jeżeli odpowiada wam frekwencja rzędu 12-13 aut :gwizdanie: Nigdy nie bedzie tak, ze dojazd bedzie kazdemu pasowal...
moskal Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Niech się coś tam nie uda i nie dotrzymają terminów Podobno tam szybko zaczęli prace rozbiórkowo bo, co było wielce zaskakujące, żadna z firm przegranych w przetargu nie oprotestowała jego wyników Ciekawe czemu nie było protestów, które są plagą? po pierwsze to jest robota "prestiżowa" która w razie niepowodzenia moze pogrążyc firme , a w razie powodzenia moze wynieść na szczyty wiec nie obawiam sie o to , termin napewno bedzie dotrzymany , o to można byc spokojnym , POL-AQUA jest bardzo dużą firmą , bardzo dobrze usprzętowioną... w tej chwili tylko WARBUD jest wiekszy na teenie Wawy , nie licze konsorcjów , połączonych firm , np MOSTOSAL+HYDROBUDOWA bo wiadomo że takie molochy mają siłe rażenia po drugie , nikt nie oprotestował bo nie ma czasu na protesty , był jeden przetarg i wygrany brał , to jest rzadowa robota... nie ma czasu , Platini patrzy i czuwa
AndyN Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 (...) nie ma czasu , Platini patrzy i czuwa I tak trzymać Żeby jeszcze taki sam bat czuł nad sobą GDDKiA ...
Nosfer Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 :polew: :polew: :polew: GENIALNE !!! :>
AndyN Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Czemu nikt do tej pory nie wrzucił zdjęć ostatniego moda auta Malika zrobionego na spocie?
wit.s Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Wiciu, CB działa ? Nie masz pojęcia jak za***iście wreszcie słyszeć normalne głosy z CB :> Cieszyłem się wczoraj w drodze do domu bardziej niż kiedyś Poziek z diodek w podsufitce Jeszcze raz dzięki - następnym razem od razu będę do Ciebie dzwonił, które przełączniki spartaczyłem [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 11:04:16_________________________________________________ Czemu nikt do tej pory nie wrzucił zdjęć ostatniego moda auta Malika zrobionego na spocie? Malinowy - ja wiedziałem, że jak Ci się podepną do kompa to coś spartaczą
lukaszr Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 następnym razem od razu będę do Ciebie dzwonił, które przełączniki spartaczyłem A zapytałem po raz kolejny o AM/FM. Nie przypuszczałem natomiast, że będziesz miał przełączony LOCAL/DX Czemu nikt do tej pory nie wrzucił zdjęć ostatniego moda auta Malika zrobionego na spocie? Mod był pierwszej klasy - a Malik miał już nic nie robić przy aucie:
wit.s Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 następnym razem od razu będę do Ciebie dzwonił, które przełączniki spartaczyłem A zapytałem po raz kolejny o AM/FM. Nie przypuszczałem natomiast, że będziesz miał przełączony LOCAL/DX (...) CB ma dużo przełączników, kóre mozna spartaczyć Fura Malika wygląda teraz jak wózek widłowy [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 11:20:25_________________________________________________ wit.s dzisiaj dzwoni do ciebie młoda niewiasta :gwizdanie: Czekam ogolony i wypachniony
krzyniek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 generalnie mnie tam nigdy nie będzie bo arkadia jest zjebanym pomysłem jestem tego samego zdania , zj***na jak ch.uj , zeby 23 kilometry przejechać w 1,5 godz ???? po drodze miałem ochote dwa razy zawrócic , takiego miałem wkur. wa , a zeby trafic w żółty sektor na -2 to 3/4 parkingu przejechałem pod prąd e tam jak ja jechałem to nie było żadnych korków, bo to trzeba wiedzieć kiedy przyjeżdżać a nie się tak wyrywać i śpieszyć :gwizdanie: a z ty pod prąd to luzik ja też tak jechałem
wit.s Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 generalnie mnie tam nigdy nie będzie bo arkadia jest zjebanym pomysłem jestem tego samego zdania , zj***na jak ch.uj , zeby 23 kilometry przejechać w 1,5 godz ???? po drodze miałem ochote dwa razy zawrócic , takiego miałem wkur. wa , a zeby trafic w żółty sektor na -2 to 3/4 parkingu przejechałem pod prąd e tam jak ja jechałem to nie było żadnych korków, bo to trzeba wiedzieć kiedy przyjeżdżać a nie się tak wyrywać i śpieszyć :gwizdanie: a z ty pod prąd to luzik ja też tak jechałem A Tyś kiedy był
poziek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Czekam ogolony i wypachniony no to uważaj bo laska będzie chciała się spotkać i pogadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mam nadzieje, że J. nie ma na forum i że żaden radar jej nie doniesie :tongue4: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 A Tyś kiedy był Przyjechał 1 minutę po tym, jak Ty pojechałeś
krzyniek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 generalnie mnie tam nigdy nie będzie bo arkadia jest zjebanym pomysłem jestem tego samego zdania , zj***na jak ch.uj , zeby 23 kilometry przejechać w 1,5 godz ???? po drodze miałem ochote dwa razy zawrócic , takiego miałem wkur. wa , a zeby trafic w żółty sektor na -2 to 3/4 parkingu przejechałem pod prąd e tam jak ja jechałem to nie było żadnych korków, bo to trzeba wiedzieć kiedy przyjeżdżać a nie się tak wyrywać i śpieszyć :gwizdanie: a z ty pod prąd to luzik ja też tak jechałem A Tyś kiedy był no jak już nie było korków byli jeszcze najwytrwalsi
wit.s Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Czekam ogolony i wypachniony no to uważaj bo laska będzie chciała się spotkać i pogadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mam nadzieje, że J. nie ma na forum i że żaden radar jej nie doniesie :tongue4: :polew: :polew: Byłbym rozczarowany, gdyby J. jeszcze nie wiedziała. Dotychczas nie zawodziła :polew:
Rekomendowane odpowiedzi