Aydaho Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Dla chcącego nic trudnego A jaka jest najszybsza i bez korów ? z Prymasa walisz w obozową, potem w lewo obok cmentarza długą i wypadasz tuż przed R. Babka ... na rondzie prosto, potem w lewo i jesteś w A. kupowac se navi Warszawiaki
Flyer Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Zobaczymy jeszcze czy bedzie odpowiednio cieplo
AndyN Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 kupowac se navi Warszawiaki Przydaje się jak cholera Wczoraj udało mi się ominąć korek przed Serockiem w stronę W-wy :gwizdanie: Dzięki navi właśnie. Sygnalizacja świetlna bez fotokomórek "klepała" zaprogramowany standardzik zupełnie w oderwaniu od realnego ruchu. Korek sięgał daleko przed Serock
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 z Prymasa walisz w obozową, potem w lewo obok cmentarza długą i wypadasz tuż przed R. Babka ... na rondzie prosto, potem w lewo i jesteś w A. aaaaa...o tym to wiedziałem ..myślałem , że jakiego niusa zapodasz kupowac se navi Warszawiaki ..eee tam ja zrezygnowałem z navi w jeździe po mieście .. człowiek sie nie uczył tylko ogłupiał tym miłym,kobiecym głosem ..a w dalsze trasy to jak najbardziej
moskal Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Według mnie jak ktoś ma ochote przyjechać na spota to przyjedzie i 50km jak ktoś nie ma to i 5km nie przyjedzie spoko ale jak mam dojeżdzac do swiateł na 9 razy to pierd..le , ja z Torunia jestem , tam przejeżdżasz całe miasto w 20 minut
Korzeń Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja mam chyba najdalej :gwizdanie: to może teraz spróbować innego miejsca można to porównać do seksu - powiedzenie "trzeba spróbować wody z wielu źródeł aby ocenić z którego najlepiej smakuje" ja mam dalej
A3 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Ja jade z Ursusa i też będe miał spory kawałek i też napewno postoje w korkach, na to się nic nie poradzi, jak były spoty w Forcie Wola (od emnie niby blisko) i jak jechałem ulicą Dźwigową to też tam potrafi się zakorkować i to całkiem nie źle i mimo że od emnie z pod bloku do FW mam 6km to były akcje że na spota jechałem 40min także korki były i będą. Osobiście na spoty będe przyjerzdżał obojętnie gdzie będą, jeżeli mnie nie ma to nie znaczy że się wkurzyłem na korki tylko sprawy zawodowe mi nie pozwoliły.
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ..eee tam ja zrezygnowałem z navi w jeździe po mieście .. człowiek sie nie uczył tylko ogłupiał tym miłym,kobiecym głosem ..a w dalsze trasy to jak najbardziej Głosik można wyłączyć tudzież zmutować
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja z Torunia jestem , tam przejeżdżasz całe miasto w 20 minut Ojej moje rodzinne miasteczko w nocy to kwestia 3,5 min ..eee tam ja zrezygnowałem z navi w jeździe po mieście .. człowiek sie nie uczył tylko ogłupiał tym miłym,kobiecym głosem ..a w dalsze trasy to jak najbardziej Głosik można wyłączyć tudzież zmutować Dokładnie ...ale wtedy człowiek łypie w ekran ...i nie poznaje ulic ect.
moskal Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja z Torunia jestem , tam przejeżdżasz całe miasto w 20 minut Ojej moje rodzinne miasteczko w nocy to kwestia 3,5 min może nie chodzi o to ze Toruń jest mały tylko dobrze sie po nim jeżdzi ,
Italiano Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 http://www.allegro.pl/item453874980_czterokolowiec_z_silnikiem_wsk_bardzo_mocny_350zl.html
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 http://www.allegro.pl/item453874980_czterokolowiec_z_silnikiem_wsk_bardzo_mocny_350zl.html Bierz ..załatwie Ci silnik od GSx-R na podmianke ..
Aydaho Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Bierz ..załatwie Ci silnik od GSx-R na podmianke .. Lukas sprawdź w garażu czy Ragga czy już silnika nie podpierdzielił
Flyer Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Nauczta sie karwa cytowac, bo musze poprawiac caly czas
krzyniek Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 http://www.allegro.pl/item453874980_czterokolowiec_z_silnikiem_wsk_bardzo_mocny_350zl.html dostępny też w wersji pick up http://pl.youtube.com/watch?v=cQd9gvY5Xxg&feature=related
T-żółw Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 w kwestii spotów Arkadia za***ista miejscówka, na jesienne wieczory wreszczie jakieś centrum gdzie jest kino!!!! jest Burger King i w uj sklepów, wiecej nie potrzeba :> echh gdzie te czasy, kiedy nie było takich niezgodności ze spotami
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Nauczta sie karwa cytowac, bo musze poprawiac caly czas ....że co ? Jajco / Flyer
adamooo Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 w kwestii spotów Arkadia za***ista miejscówka, na jesienne wieczory wreszczie jakieś centrum gdzie jest kino!!!! jest Burger King i w uj sklepów, wiecej nie potrzeba :> echh gdzie te czasy, kiedy nie było takich niezgodności ze spotami kiedyś jak byliśmy młodzi i głupi to siedzieliśmy pod torwarem i było git nawet żółw przyjeżdżał :gwizdanie: mimo braku zapiekanek, laseczek, i innych duperszmitów..tylko audi, kostka brukowa i autobusy
kokos Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 co prawda nie za czesto bywam na spotach ale po prostu technicznie nie daje rady,wiec moze nie powinienem zabierac glosu co do miejscowki ale... .z Pruszkowa to i do promki i do arkadii musze troche sie toczyc szczegolnie przy gownianej pogodzie no ale trudno. mam taka propozycje (co prawda tradycji sie nie powinno zmieniac) czy spoty nie mogly by byc np.2 razy w miesiacu? np.2 i 4 wtorek miesiaca-przynajmniej w zimie kiedy korki najwieksze? wiadomo ze przyjezdza sie na nie zeby spotkac sie i pogadac z jak najwieksza iloscia osob, jak spoty bylyby rzadziej latwiej sobie wtedy ustawic dwa wtorki w miesiacu niz 4.wqrwianie sie na dojazd tez dwa razy rzadziej. w poprzednim klubie w ktorym bylem spoty byly raz w miesiacu(troche za rzadko)w granicach 90% frekwencji calego oddzialu mazowieckiego(30-40 aut),kazdy walil zeby byc bo nastepny spot dopiero za miesiac,ale nikt nie narzekal wtedy ze daleko. miejsca spotow tez robilismy zamiennie-raz torwar raz bemowo,zeby raz mieli blizej ci a raz tamci. mnie osobiscie nie robi to wielkiej roznicy gdzie i kiedy bo i tak przyjade jesli tylko bede mogl,ale moze warto jakos pokombinowac zeby innym ulatwic mozliwosc przyjazdu.to by bylo na tyle z mojej strony.pzdr
Aydaho Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Nauczta sie karwa cytowac, bo musze poprawiac caly czas coś się pierdaczy na forum - probowałem poprawić i ass ..
Rekomendowane odpowiedzi