Flyer Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Tak z ciekawości; a jakie Ty felgi sprzedajesz 18" od RS6, juz sprzedane.
Reggi Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Dziś złapałem kapcia.. i juz wiem , że moje repliki lecą na wersję zimową Jak bedzie odpowieni dział to podsumuje te fele odpowiednio Gdzie załatać gume ?
Pietro3 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 podobno kondo Dziś złapałem kapcia.. i już wiem , że moje repliki lecą na wersję zimową Jak będzie odpowiedni dział to podsumuje te fele odpowiednio Gdzie załatać gumę ? raggaman podobno kondonów się nie lata A jak już to u wulkanizatora
Reggi Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 raggaman podobno kondonow sie nie lata Podobno miałeś regenerowaną turbinę i parę innych rzeczy A jak już to u wulkanizatora Pytanie gdzie najlepiej
Pietro3 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 raggaman podobno kondonow sie nie lata Podobno miałeś regenerowaną turbinę i parę innych rzeczy A jak już to u wulkanizatora Pytanie gdzie najlepiej Wiesz to nie ja regenerowałem Ja tam robię wszystko u swojego wulkanizatora w Serocku...
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 raggaman, załataj u Przemka.
lukaszr Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dzień Dobry, do wczoraj miałem takie ładne auto i lakierek, a dzisiaj rano: Uważam, że większość (nie wszystkie) kobiet nie powinna jeździć autem, a bynajmniej wykonywać manewry zmiany pasa ruchu - co najlepsze jechała za mną i zmieniała pas z lewego na prawy
soolek Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Koledzy i koleżanki... pomożecie Link TUTAJ Szczególnie chodzi o naoczne sprawdzenie...
spanky Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dzień Dobry, do wczoraj miałem takie ładne auto i lakierek, a dzisiaj rano: Uważam, że większość (nie wszystkie) kobiet nie powinna jeździć autem, a bynajmniej wykonywać manewry zmiany pasa ruchu - co najlepsze jechała za mną i zmieniała pas z lewego na prawy ehh ... szkoda ...
SebMis Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 w weekendy strach z domu wyjeżdżać takie patałachy pchają się na ulice swoimi parchami
tomaszu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 lukaszr, przykra sprawa, ale auto w ten sposób nabiera charakteru..
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Nie tylko w weekendy... Dzis jechalem do pracy, 2 pasmowy dojazd od wislostrady do placu wilsona - jechalem prawym pasem, lewym kobieta - obok niej dziecko w foteliku... a tu nagle jakis burak zaczal zawracac z przeciwnej strony i wjechal kobicie przed maske... Widac bylo ze 100m, ze jedziemy... :gwizdanie: Na szczescie babka miala dobry reflex i wyhamowala, a ja strabilem idiote. lukaszr, przykra sprawa, ale auto w ten sposób nabiera charakteru.. Dobre :decayed:
AndyN Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 lukaszr, przykra sprawa, ale auto w ten sposób nabiera charakteru.. Dobre :decayed: Przy warszawskim natężeniu ruchu takie rzeczy są chyba nie do uniknięcia, niestety ... ;(
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 raggaman, załataj u Przemka. Troszkę nie po drodze..ale jak bede w poblirzu to zajade..narazie niebieski stoi w garage ( pod wpływem kombinacji kłopotów)..na jeden 15 stce A ja muszę sie przeprosić z ZTM
Aydaho Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 a ja jutro multiservis na przasnyskiej robię ( mam nadzieję że ten serwis mnie nie zawiedzie ) turbo -> noofka ( moze się nie rozsypie ) termostat pleciona i cholera wie co jeszcze wyjdzie - jak bedzie tzreba cały silnik wymienie - zawziąłem się
AndyN Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Może jakiś rabat dla a4-klub da się wywalczyć na Przasnyskiej? Kolejne auto z klubu ....
Aydaho Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Może jakiś rabat dla a4-klub da się wywalczyć na Przasnyskiej? Kolejne auto z klubu .... generalnie to wolę zapłacić więcej i mieć pewność że są rzetelni niż mieć rabat i kolejne plany na usuwanie usterek w przyszłości
poziek Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Adaho powiedz, że kolega Michał P. od siwego A4 polecił Ci ten serwis. Jak skojarzą (nie widzę inaczej ) to za tydzień negocjujemy rabacik. Kurde nawet 5% byłoby git.
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Pociska ktoś jutro z Tarcho na spot ? Zabrał bym sie z kimś jesli była by taka możliwość
AndyN Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Adaho powiedz, że kolega Michał P. od siwego A4 polecił Ci ten serwis. Jak skojarzą (nie widzę inaczej ) to za tydzień negocjujemy rabacik. Kurde nawet 5% byłoby git. To przy okazji negocjacji możecie nadmienić, że to szare A4 B6, w którym ostatnio robili wymianę oleju i filtrów a później grzebali w zawieszeniu też jest z klubu ...
Rekomendowane odpowiedzi