letallec Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dobrze znaja tam ten klub . Ja też im się zawsze przypominam. No i widzą ramki
SebMis Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Pociska ktoś jutro z Tarcho na spot ? Zabrał bym sie z kimś jesli była by taka możliwość nie widzę problemu
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Pociska ktoś jutro z Tarcho na spot ? Zabrał bym sie z kimś jesli była by taka możliwość nie widzę problemu
Pietro3 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 raggaman jak co mogę po Ciebie podjechać... Tylko że ja będę jechał gdzieś tak na 21... Dobra widzę że się spóźniłem
poziek Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dobrze znaja tam ten klub . Ja też im się zawsze przypominam. No i widzą ramki Jak teraz będę to im nakleję naklejkę na tablicę ogłoszeń
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 raggaman[/b] jak co mogę po Ciebie podjechać... Tylko że ja będę jechał gdzieś tak na 21... Dzięki wodzu za chęci ..
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 adaho, ja dzis bylem tam 1 raz, odstawilem auto, na razie pozytywne wrazenia. Razem ze mna stala kolejka klientow
Pietro3 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 raggaman[/b] jak co mogę po Ciebie podjechać... Tylko że ja będę jechał gdzieś tak na 21... Dzięki wodzu za chęci .. raggaman polecam się na przyszłość :P:P Jak coś to wystarczy zadzwonić
Aydaho Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Pociska ktoś jutro z Tarcho na spot ? Zabrał bym sie z kimś jesli była by taka możliwość luz - zadzwoń do mnie sąsiedzie ok 15, 16:00 - już bedę wiedział czy mam fure i jakby co taxóweczka pod Alcatraz podjedzie tel poleciał na pv[br]Dopisany: 13 Październik 2008, 12:27_________________________________________________ Adaho powiedz, że kolega Michał P. od siwego A4 polecił Ci ten serwis. spoko chyba to zanotuje żeby nie pomieszać kto jest czyim kolegą [br]Dopisany: 13 Październik 2008, 12:29_________________________________________________ adaho, ja dzis bylem tam 1 raz, odstawilem auto, na razie pozytywne wrazenia. Razem ze mna stala kolejka klientow a co robisz poza hamulcami ?
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 adaho Dzięki ..juz omówiłem sie wstępnie z Sebkiem Jak bedziesz wracał później to mogę sie zabrać z Tobą w drodze powrtonej
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 a co robisz poza hamulcami ? Czyszczenie ICków, przegląd zawiechy, płyn ham. i wspom. + pare pierdół.
AndyN Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 a co robisz poza hamulcami ? Czyszczenie ICków, przegląd zawiechy, płyn ham. i wspom. + pare pierdół. I może w końcu chips .... Jak ma się coś wysrać to niech to zrobi szybciej i w wielkim stylu
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Czipsa tez planuje... choc moja chlodnica oleju na serii nie wyrabia czasami i tu mam zgryz. Za to zadnego kulera paliwa nie mam :gwizdanie: Ty masz.
AndyN Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Czipsa tez planuje... choc moja chlodnica oleju na serii nie wyrabia czasami i tu mam zgryz. Skąd to wiesz? Po logach? Jak ta chłodnica wygląda i gdzie jest umieszczona? Za to zadnego kulera paliwa nie mam :gwizdanie: Ty masz. Podobno mam. Nie widziałem Patrząc na przykłady kompletowania A4 to chyba tylko po VINie w głównej bazie sprawdzic można co w danym egzemplarzu zamontowano
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Na VAGu podczas jazdy przeciez widac temp. Kiedys w lato robilismy z lukaszem logi i latwo osiagnac prawie 120 stopni na seryjnym sofcie, a co dopiero po koksie...
Pietro3 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 słuchajcie mam pytanie jakiego VAG-a używacie?? Bo ja od mechanika dostałem Polskiego VAG-a ver.4,9
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Zna ktoś tą firmę http://mediacyfrowe.pl/ ..mają siedzibę na Magazynowej 7 M okotów ?
Pietro3 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 powiem tak ja o nich pierwszy raz słyszę...
Pietro3 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 słuchajcie mam pytanko gdzie wymienia gobrze i nie drogo pompe paliwa??
Rekomendowane odpowiedzi