lukaszr Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Adrian za cytowanie w taki sposób zaraz oberwiesz Wyręczyłaś mnie Katarzyno widzę
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Weźcie do ręki Cosmopolitan ... Przeczytajcie tytuły .... Chcielibyście aby Wasze córki czytały to pismo? na razie zastanawiam czy moja córka powinna zadawac się z teletubisiami - podobno to geje ... a gej jak wiadomo to najlepszy przyjaciel kobiety ... no i mam dylemat
moskal Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Dziwisz się? To nie fotka... Znasz ją żeby tak mówić? I czy znasz jakąś sytuację że ona robiła komuś las...ę na pierwszej randce ale ja o żadnej lasce jej nie wspominałem
Kaśka Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Adrian za cytowanie w taki sposób zaraz oberwiesz Wyręczyłaś mnie Katarzyno widzę Zawsze możesz na mnie liczyć
Reggi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Dziwisz się? To nie fotka... Znasz ją żeby tak mówić? I czy znasz jakąś sytuację że ona robiła komuś las...ę na pierwszej randce ale ja o żadnej lasce jej nie wspominałem Nic a nic ?? na razie zastanawiam czy moja córka powinna zadawac się z teletubisiami - podobno to geje ... a gej jak wiadomo to najlepszy przyjaciel kobiety ... no i mam dylemat :laghing2: Kurcze Adaś...chyba dla młodej lepsze to niz Atomówki podobno to lesby
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kurcze Adaś...chyba dla młodej lepsze to niz Atomówki podobno to lesby to ja już te Atomówki przygarnę ... niech tam albo dam je Poźkowi - szybko się wyleczą
lukaszr Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Zawsze możesz na mnie liczyć Zapamiętam to sobie
Kaśka Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kurcze Adaś...chyba dla młodej lepsze to niz Atomówki podobno to lesby to ja już te Atomówki przygarnę ... niech tam albo dam je Poźkowi - szybko się wyleczą Jak dasz Atomówke Poźkowi to już na pewno orientacji nie zmienią, weź lepiej jakiegoś mężczyznę :polew: :polew: :tongue4:
Reggi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kurcze Adaś...chyba dla młodej lepsze to niz Atomówki podobno to lesby to ja już te Atomówki przygarnę ... niech tam albo dam je Poźkowi - szybko się wyleczą Czy ja wiem czy oddałbyś Atomówki w takiej postaci : Brawurka to podobno tornado
poziek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 albo dam je Poźkowi - szybko się wyleczą Ale jesteś rozrzutny :gwizdanie: Masz gest rozumiem
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kurcze Adaś...chyba dla młodej lepsze to niz Atomówki podobno to lesby to ja już te Atomówki przygarnę ... niech tam albo dam je Poźkowi - szybko się wyleczą Czy ja wiem czy oddałbyś Atomówki w takiej postaci : Brawurka to podobno tornado po co żebym musiał każdy kawał 3 razy tłumaczyć [br]Dopisany: 15 Październik 2008, 15:42_________________________________________________ Ale jesteś rozrzutny :gwizdanie: Masz gest rozumiem nie, to nie myślalem że się ucieszysz to w takim razie pozostaja Teletubisie - fink tłajs
Reggi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 po co żebym musiał każdy kawał 3 razy tłumaczyć Myśle ..że te okazy należą do bardziej bystrych ... śmieją sie z byle czego
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 po co żebym musiał każdy kawał 3 razy tłumaczyć Myśle ..że te okazy należą do bardziej bystrych ... śmieją sie z byle czego Ragga myślisz że damy rade dociągnąć tematem Atomówek do 2000 postów ?? do zrobienia 313 stron a czas goni
Reggi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Ragga myślisz że damy rade dociągnąć tematem Atomówek do 2000 postów ?? do zrobienia 313 stron a czas goni Myśle drogi sąsiedzie ..że zależy to od ilości wklejonych zdjęć owych atomówek 1700 na bank by poszło
poziek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 nie, to nie myślalem że się ucieszysz :naughty Nie jarają mnie tak podane na tacy, bez starania się :tongue4:
lukaszr Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Nie jarają mnie tak podane na tacy, bez starania się :tongue4 To mi teraz zaimponowałeś Z tej też byś zrezygnował gdyby nie trzeba było się starać ?
poziek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 W sumie tak ładnie na mnie patrzy na tym 3 zdjęciu, że jej jedynej mógłbym bez starania się zapuścić mrówkojada
Kaśka Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Łukaszur trafiłeś w najczulszy punkt Poźka.
lukaszr Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Łukaszur trafiłeś w najczulszy punkt Poźka. Oj tam od razu najczulsz Po prostu znam rzeczy, którym poziek nie może się oprzeć
tomaszu Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Zamiast pieprzyć o głupotach to pooglądajcie sobie fajne rzeczy: http://pl.youtube.com/watch?v=N5AfrOL5kDM W 1991 akurat szedłem do pierwszej kasy (chyba).
Rekomendowane odpowiedzi