Aydaho Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Tylko nigdy nie rozumiem po co takie opisy jak wystarczy pojechać i obejrzeć samochód i będzie wszystko wiadomo podjechałem raz - do bydgoszczy i na miejscu się okazało że drooobna ale to drobna przygoda z jeleniem tak naprawdę zmasakrowała prawą podłużnice a ogólnie auto chyba kowal naprawiał nie blacharz :gwizdanie: jak masz czas i kase żeby jeździć po kraju tylko po to żeby na miejscu okazało się że opis jest lewy .... nie widze przeszkód.. ale trzeba to lubić ps. własnie dzwonili z warsztatu - dokopali się do 2masa - luzy sprzęgło - prawie zero docisk - nie istnieje 138 kkm robota pierwszego właściciela ( Katja Muller ) - jak na kobitkę to i tak ładnie wytrzymało
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Tylko nigdy nie rozumiem po co takie opisy jak wystarczy pojechać i obejrzeć samochód i będzie wszystko wiadomo Taaa..kiedyś koleś opisywał , że auto w stanie idealnym ..no karwa malina ...ojciec pojechał ..a środek auta wyglądał jakby dymało sie w nim stado owczarków podhalańskich [br]Dopisany: Październik 20, 2008, 12:16:28 pm_________________________________________________ 138 kkm robota pierwszego właściciela ( Katja Muller ) - jak na kobitkę to i tak ładnie wytrzymało Dobrze musiała strzelać ze sprzęgła [br]Dopisany: Październik 20, 2008, 12:18:22 pm_________________________________________________Michał ..nie wiedziałem , że interesujesz sie sportem
Nosfer Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Ragga to weź jeszcze dekory.. Albo może nie.. Albo weź zobaczę jak będzie wyglądało.. Ps. Nie ma ktoś wolnej dokładki do tylnego zderzaka ?? :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Michał ..nie wiedziałem , że interesujesz sie sportem Piekny jest
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Ragga to weź jeszcze dekory.. Albo może nie.. Albo weź zobaczę jak będzie wyglądało.. Dekory sa właśnie wtrakcie drogi do Daymoona [br]Dopisany: Październik 20, 2008, 01:11:15 pm_________________________________________________Gdzie moge załatać kapcia w okolicach Modlińskiej ?
AndyN Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Gdzie moge załatać kapcia w okolicach Modlińskiej ? Okolice Modlińska/Konwaliowa, po tej samej stronie co stacja BP
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Gdzie moge załatać kapcia w okolicach Modlińskiej ? Okolice Modlińska/Konwaliowa, po tej samej stronie co stacja BP Bede szukał A ile mniej wiecej kosztuje załatanie balona .. żeby mnie nie zdymali 200 % z ceny
boberek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 ciekawy widok wczoraj na modlińskiej około 14
AndyN Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 ciekawy widok wczoraj na modlińskiej około 14 Co oni tam robili?
boberek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 hmm jakby to pwoedzieć samochod sie zapalił
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 hmm jakby to pwoedzieć samochod sie zapalił Może właściciela Freelandera nie wiedział , że jego auto było wcześniej wersją UK A Zdzisław ..zapomniał czech kabli podepionć ..co wtedy po jednym głembokim pracował i noc zaszła uj ..
wit.s Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Bijemy rekordy prędkości. No Cwaniaczki, tutaj każdy ma szanse wygrać nawet z Poźkiem i Norbim http://www.grymix.pl/113/daj-jej-klapsa/ Deklarować ile kot jechał
Nosfer Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Ku*wa w pracyjestem i nie mogę napitalać myszką po blacie, zrzucając impetem wszystkie dokumenty krzycząc: Who`s your daddy !! Wit ranisz mnie.. ;( _________________________________________________ Dobra.. nie mogłem się powstrzymać i z tajniaka wykręciłem 134mph :polew:
poziek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Bijemy rekordy prędkości. No Cwaniaczki, tutaj każdy ma szanse wygrać nawet z Poźkiem i Norbim http://www.grymix.pl/113/daj-jej-klapsa/ Deklarować ile kot jechał średnia 516 km/h [br]Dopisany: 20 Październik 2008, 14:41_________________________________________________ 600mph a srednia ??
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Karwa ..nie mam wtyczek Pograne .
boberek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 hmm jakby to pwoedzieć samochod sie zapalił Może właściciela Freelandera nie wiedział , że jego auto było wcześniej wersją UK A Zdzisław ..zapomniał czech kabli podepionć ..co wtedy po jednym głembokim pracował i noc zaszła uj .. bardzo możliwe stał z zona i patrzył jak jego auto sie pali dziwne uczucie bo tak naprawde nie wiadomo co zrobic
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 dziwne uczucie bo tak naprawde nie wiadomo co zrobic No nie ..nie wiadomo czy łapać za gaśnice , kurtką gasić czy mocz oddać Ojcu sie kiedyś BX-ksiak zajarał ..ale zatrzymał sie kolo autobusem i oddał strzał z takiej gaśnicy jak armata ..pare plastików sie zaczeło jarać i mata na masce sie troszke przypaliła
AndyN Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5830244,Zrobil_na_zlosc_pracodawcy__Zakopal_mu_koparke.html
boberek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 a to dobry tekst na TVN24 czytałem pomysła miał dobrego
Rekomendowane odpowiedzi