Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 A fajna ? Co ja sie bede pytał ide popyram w Twoim profilu na NK Siorka niedługo będzie wolna więc Ragg będziesz mógł się spokojnie zakręcić Ale i tak dopiero za 10 miesięcy będziesz mógł więc musisz poczekać A ładna ? Jak ładna to Poziek ...miej sie na baczności .. jeszcze możemy być rodzina Jak wylecisz gdzieś to ja juz bede wiedział jak wyciągnąć siwego ze stodoły
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 więc dołączyłeś do zaszczytnego grona "j**anych" czuję się dozgonnie wdzięczny i ukontentowany z wdzięczności proponuję robote u ruskich na truskawkach - zapewniam wygodną pozycję do pracy
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 A ładna ? Jak ładna to Poziek ...miej sie na baczności .. jeszcze możemy być rodzina Jak wylecisz gdzieś to ja juz bede wiedział jak wyciągnąć siwego ze stodoły Jesteś wysoki - nadajesz się, tylko nie wiem czy poziek zaakceptuje takiego szwagra Ale ja mogę zrobić Tobie jeden test, po którym będę wiedział, czy przejdziesz pierwszy etap kwalifikacji u poźka - chcesz ?
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Jesteś wysoki - nadajesz się, zabrzmiało jak hasło rekrutacyjne do Kompanii Reprezentacyjnej Wojska Polskiego :polew:
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 z wdzięczności proponuję robote u ruskich na truskawkach widać, że miastowy jesteś bo to coś co one zbierają to są ogórki :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 z wdzięczności proponuję robote u ruskich na truskawkach widać, że miastowy jesteś bo to coś co one zbierają to są ogórki :gwizdanie: one są na wyższej stawce - wiem co mówię -> proponuję truskawki, decyduj się
Flyer Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Niech mi ktos poleci jakies fajne zaroweczki do podswietlenia tyjnej tablicy rejestracyjnej. Jakby swiecily w miare bialo, to by bylo git
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Jesteś wysoki - nadajesz się, tylko nie wiem czy poziek zaakceptuje takiego szwagra Ale ja mogę zrobić Tobie jeden test, po którym będę wiedział, czy przejdziesz pierwszy etap kwalifikacji u poźka - chcesz ? Jeśli przywiążesz mnie za nogi do drzewa bedziesz czaskać kijem krzycząc " Pinata Pinata " To nie Jesli to jest test strzału ze sprzęgła to mogę chcieć W ciemno nie wchodze .. chce znać wymiary Jesteś wysoki - nadajesz się, zabrzmiało jak hasło rekrutacyjne do Kompanii Reprezentacyjnej Wojska Polskiego :polew: ..albo rekrutacja do zbrioru wiśni Ten obrazek z tym zbiorem ogórków to mnie rozjebał na części pierwsze :laghing2: [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 01:38:22 pm_________________________________________________ Niech mi ktos poleci jakies fajne zaroweczki do podswietlenia tyjnej tablicy rejestracyjnej. Jakby swiecily w miare bialo, to by bylo git Jak bedziesz zamawiał to daj znać to Te co mają Tosiki i Krzyńki to jakoś sie szybko przepalały
wit.s Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ragga ale to będzie nierówna walka bo ja mam wszystko naturalne (...) (...) mój nick (...) to audiminiac (...) Laski, jak dla mnie BOMBA! Dzięki Poź - pozwalam zaprosić na najbliższego grilla. Qffa. Wy naprawdę jesteście wszyscy na urlopach, że macie czas tyle pisać
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Jeśli przywiążesz mnie za nogi do drzewa bedziesz czaskać kijem krzycząc " Pinata Pinata " To nie Jesli to jest test strzału ze sprzęgła to mogę chcieć To będzie test wyboru spośród kilku odpowiedzi: proste - wyobraź sobie sytuację, że przyjeżdżasz autem po M. (siorka poźka), bo chcesz iść z nią do kina. Masz 4 warianty: 1. jedziecie Twoim autem do kina, siorka kupuje bilety i coś do żarcia 2. jedziecie Twoim autem do kina, Ty kupujesz bilety i coś do żarcia 3. jedziecie jej autem, Ty swoje chowasz do garażu, bo szkoda na paliwo, w kinie ona kupuje bilety i coś do żarcia. 4. przed wyjazdem do kina łapiesz się na kolejny obiad, który siorka robi, potem jedziecie jej autem, Ty swoje chowasz do garażu, bo szkoda na paliwo, w kinie ona kupuje bilety i coś do żarcia. Wybieraj
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Jeśli przywiążesz mnie za nogi do drzewa bedziesz czaskać kijem krzycząc " Pinata Pinata " To nie Ragg Jesteś MISZCZEM [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 13:44_________________________________________________ Jeśli przywiążesz mnie za nogi do drzewa bedziesz czaskać kijem krzycząc " Pinata Pinata " To nie Jesli to jest test strzału ze sprzęgła to mogę chcieć To będzie test wyboru spośród kilku odpowiedzi: proste - wyobraź sobie sytuację, że przyjeżdżasz autem po M. (siorka poźka), bo chcesz iść z nią do kina. Masz 4 warianty: 1. jedziecie Twoim autem do kina, siorka kupuje bilety i coś do żarcia 2. jedziecie Twoim autem do kina, Ty kupujesz bilety i coś do żarcia 3. jedziecie jej autem, Ty swoje chowasz do garażu, bo szkoda na paliwo, w kinie ona kupuje bilety i coś do żarcia. 4. przed wyjazdem do kina łapiesz się na kolejny obiad, który siorka robi, potem jedziecie jej autem, Ty swoje chowasz do garażu, bo szkoda na paliwo, w kinie ona kupuje bilety i coś do żarcia. Wybieraj podpowiem bo jest haczyk nic nie jedz i nie pij - nie wiadomo czego Ci dosypie ..... przedawkuje niebieskie i jeszcze całe kino przelecisz
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 nic nie jedz i nie pij - nie wiadomo czego Ci dosypie ..... przedawkuje niebieskie i jeszcze całe kino przelecisz :decayed heheheheh j**any !!!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Qffa. Wy naprawdę jesteście wszyscy na urlopach, że macie czas tyle pisać Taka praca Jeśli przywiążesz mnie za nogi do drzewa bedziesz czaskać kijem krzycząc " Pinata Pinata " To nie Jesli to jest test strzału ze sprzęgła to mogę chcieć To będzie test wyboru spośród kilku odpowiedzi: proste - wyobraź sobie sytuację, że przyjeżdżasz autem po M. (siorka poźka), bo chcesz iść z nią do kina. Masz 4 warianty: 1. jedziecie Twoim autem do kina, siorka kupuje bilety i coś do żarcia 2. jedziecie Twoim autem do kina, Ty kupujesz bilety i coś do żarcia 3. jedziecie jej autem, Ty swoje chowasz do garażu, bo szkoda na paliwo, w kinie ona kupuje bilety i coś do żarcia. 4. przed wyjazdem do kina łapiesz się na kolejny obiad, który siorka robi, potem jedziecie jej autem, Ty swoje chowasz do garażu, bo szkoda na paliwo, w kinie ona kupuje bilety i coś do żarcia. Wybieraj Są tylko te opcje ? Kino to chjowy plan
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Kino to chjowy plan no to do teatru
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Są tylko te opcje ? Tak. Kino to chjowy plan Wybieraj !!!
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Wybieraj !!! Mówimy Poźkowi , że idziemy do kina ..a śmigamy do mnie na chate Kino to chjowy plan no to do teatru Somsiad ..ale dziś ciśniesz
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Mówimy Poźkowi , że idziemy do kina ..a śmigamy do mnie na chate Ta odpowiedź od razu Ciebie dyskwalifikuje Która w końcu z pytań testowych ?
Rekomendowane odpowiedzi