Al_Capone Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Z pol roku mne nie bylo na forum. Sledze go od dwoch dni i... czuje, ze nic nie stracilem Jak brazylijski serial. Pozdrawiam was chlopaczki
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 w kręgu klobowym by sie rozeszło :decayed nie no Witek y wszystko wykupił więc dobrze mysli chłopak :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 02:34:37 pm_________________________________________________Co jak co ..ale dziś to tryskacie humorem .. Znowu widzę ukłon w stronę Wicia :naughty: A co? Jestem jedynym zdrowym, prawdziwym, tryskającym facetem w tym zacnym towarzystwie? Poź jeśli się do tej grupy nie zaliczasz - nie chcę wiedzieć jak sobie radzisz
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 "Martke" To wiesz co i jak Lubisz podglądać ? To ma nawet swoją nazwe Podglądać, a oglądać to dwie różne rzeczy Po co odrazu na allegro ... w kręgu klobowym by sie rozeszło Poproszę o jedną kopię Z pol roku mne nie bylo na forum. Sledze go od dwoch dni i... czuje, ze nic nie stracilem Jak brazylijski serial. My też nie straciliśmy nic, że Ciebie nie było
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Co widziałeś ? "Martke" Chciałbym to zobaczyć Lubisz podglądać ? To ma nawet swoją nazwe [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 02:47:58 pm_________________________________________________ ...więc izi Znaczy sie , że czekasz na specjalną okazję .. żonka zaprosi koleżanki ect . mysłałem, że dorobię się wielkich pieniędzy sprzedając drożej na allegro :gwizdanie: Po co odrazu na allegro ... w kręgu klobowym by sie rozeszło k..rwa teraz się okaże że kolejka chętnych jest a Witek ma monopol ...ja jebie
wit.s Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 odp. 2 no to jeszcze są normalni faceci na świecie No co Wy pier**licie. Są faceci co (podchodząc do tematu poważnie) wybierają inną odpowiedź??? NIemożliwe. Prędzej uwierzę w to, że Poziek jest nietryskający
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Jestem jedynym zdrowym, prawdziwym, tryskającym facetem Wiciu chyba w twoich snach 15 lat temu to miało miejsce :naughty: Są faceci co (podchodząc do tematu poważnie) wybierają inną odpowiedź??? regularnie obserwowałem obrazek z 4 odpowiedzi...[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:58_________________________________________________Lukaszr też miał swoje obserwacje :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 To wiesz co i jak Si Podglądać, a oglądać to dwie różne rzeczy Obydwie sprowadzają sie do tego , że nic nie robisz odp. 2 no to jeszcze są normalni faceci na świecie No co Wy pier**licie. Są faceci co (podchodząc do tematu poważnie) wybierają inną odpowiedź??? NIemożliwe. Prędzej uwierzę w to, że Poziek jest nietryskający Adaś... widzisz tyle walenia skwarów o viagrze ..o Atomówkach też byśmy dali rade
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Obydwie sprowadzają sie do tego , że nic nie robisz robi ...ale drugą rękę ma wolną To wiesz co i jak Si Podglądać, a oglądać to dwie różne rzeczy Obydwie sprowadzają sie do tego , że nic nie robisz odp. 2 no to jeszcze są normalni faceci na świecie No co Wy pier**licie. Są faceci co (podchodząc do tematu poważnie) wybierają inną odpowiedź??? NIemożliwe. Prędzej uwierzę w to, że Poziek jest nietryskający Adaś... widzisz tyle walenia skwarów o viagrze ..o Atomówkach też byśmy dali rade
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 No co Wy pier**licie. Są faceci co (podchodząc do tematu poważnie) wybierają inną odpowiedź??? Taki wiekowy, z takim doświadczeniem, taki tryskający, a nie wie, że takie sytuacje się zdarzają regularnie obserwowałem obrazek z 4 odpowiedzi... Lukaszr też miał swoje obserwacje :gwizdanie Zdecydowanie ... nie chciałem wierzyć własnym oczom i uszom, ale stwierdzam, że są tacy z odpowiedzi 4 Obydwie sprowadzają sie do tego , że nic nie robisz A kto mówi, że tylko trzeba oglądać ... najpierw oglądasz, a potem się dołączasz
Al_Capone Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 My też nie straciliśmy nic, że Ciebie nie było Nooo to nie bylo mile ;( Ale tak na poważnie to wiciu jest lepszy niż Rocco. Pół warszawy kibicuje jego ejakulacjom
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 A kto mówi, że tylko trzeba oglądać ... najpierw oglądasz, a potem się dołączasz a nie mówiłem
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Rocco A był ostatnio w wawie...ale paszczury sobie wybrał...Wiciu ma zdecydowanie lepszy gust
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 A co? Jestem jedynym zdrowym, prawdziwym, tryskającym facetem w tym zacnym towarzystwie? Nie .. oczywiście pomijając tych co tryskają na ściany w toalecie lub w robocie pod biurko robi ...ale drugą rękę ma wolną Czy mówisz o efekcie latającego łokcia ?
Al_Capone Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 A był ostatnio w wawie...ale paszczury sobie wybrał...Wiciu ma zdecydowanie lepszy gust Pewnie dlatego tez jest z nami a nie w mondeo club
Nosfer Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ale natrzaskaliście tych stron przez godzinę Ragga a co Ty chłopaku na lodzie zostałeś, że już nowej kobiety szukasz ?? Czy grunt sobie szukujesz już na zapas ? Tylko weź pod uwagę, że geny ma te same co Poziowy więc możesz nie dać rady
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Nooo to nie bylo mile ;( Oj tam od razu niemiłe, ale przynajmniej jest - gorzej jakby nie było
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Oj tam od razu niemiłe, ale przynajmniej jest - gorzej jakby nie było dokładnie, twoja psychika mogłaby tego nie przeżyć...zero odzewu po pół rocznej rozłące z wyboru bo przecież neta ci nie odcięli...ani paluszków do pisania
Al_Capone Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Tak zagdza sie. Winien jestem calej linii. Zarobiony bylem, ale... wlasnie dlatego zmieniam prace wiec bedzie lepiej "Money for nothing and chicks for free"
Rekomendowane odpowiedzi