Nosfer Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Zapraszamy na wspólny spot - musi nas być jak najwięcej, bo A3 Club zbiera się w mocnej grupie. Jakby tak zbilansować dzisiejsze pomysły na Spocikach W. to ten jest zdecydowanie najlepszy Specjalnie dla Ciebie zaprosimy A ten jest zaraz po nim
malik Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ta ładna pani też będzie? Specjalnie dla Ciebie zaprosimy To przywieze aparat i lampy
wit.s Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ta ładna pani też będzie? Specjalnie dla Ciebie zaprosimy To przywieze aparat i lampy Ty, przecież mój obiektyw też już powinien być To, może i ja się polansuję sprzętem
malik Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ta ładna pani też będzie? Specjalnie dla Ciebie zaprosimy To przywieze aparat i lampy Ty, przecież mój obiektyw też już powinien być To, może i ja się polansuję sprzętem Wiciu, weź na pewno swojego Speedlite 580 z dyfuzorem. Mam pewien plan
wit.s Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 (...) Wiciu, weź na pewno swojego Speedlite 580 z dyfuzorem. Mam pewien plan Done. Jakbyśmy się w weekend widzieli - trzeba ten myk przećwiczyć
malik Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 jeb***em gościowi z liścia :gwizdanie: i mniej więcej wyglądało to podobnie jak tu http://pl.youtube.com/watch?v=ceIqNH0-x-Y Aż mu ta głupia czapka spadła [br]Dopisany: 22 Październik 2008, 22:36_________________________________________________ (...) Wiciu, weź na pewno swojego Speedlite 580 z dyfuzorem. Mam pewien plan Done. Jakbyśmy się w weekend widzieli - trzeba ten myk przećwiczyć Hmmmm... żeby przećwiczyć "myk" o którym myślę to musiałbym pół auta sprzętu zabrać
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Karwa .. to ja tam nie bieskiego z garage nie wyciągam bo siarra Tak w gronie A4 to jeszcze pół kiszki ..
Aydaho Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 O KURRR, słyszeliście? Wszędzie trąbią o tym, że terroryści zablokowali cieśninę Malakka, przez którą pociskają tankowce z ropą i w związku z tym ceny paliw w ciągu kilku dni mają wzrosnąć nawet trzykrotnie. Nie wiem jak wy, ale ja to jadę robić zapasy... Ja dwa dni temu tankowalem więc zapas na miesac jest - 1.9 RulezzzZz
tomaszu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Zapewnienie bezpieczeństwa energetycznego to sprawa priorytetowa. Tak, ale wszystko już wisi na włosku. Wystarczy, że jedna z głównych tras zostanie zablokowana i cały świat to odczuje.
moskal Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Tak, ale wszystko już wisi na włosku. Wystarczy, że jedna z głównych tras zostanie zablokowana i cały świat to odczuje. wyśla jeden lotniskowiec i po zawodach
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 dobry ło karwa - szykuje się megaSpot .. w co ja sie ubiore
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Trza do fryzjera iść , pachy ogolić
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Trza do fryzjera iść , pachy ogolić :polew: może jakis kolor na włosy rzucimy
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Trza do fryzjera iść , pachy ogolić :polew: może jakis kolor na włosy rzucimy Sinokoperkowy róż i z tej okazji wyciągne z szafy okayjne dresy Czyżby juz wychodziła siwizna ?
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Sinokoperkowy róż i z tej okazji wyciągne z szafy okayjne dresy Czyżby juz wychodziła siwizna ? a tak to chciałem zamaskować na koniec rozumiem wymieniamy się koszulkami
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 na koniec rozumiem wymieniamy się koszulkami :decayed Jak użyczysz mi avanta to ja sie wymienie z jakąś klubowiczką z A3 [br]Dopisany: Październik 23, 2008, 07:38:35 am_________________________________________________Mógłby ktoś podrzucić nr. tel . do Przemka Kaśki ?
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 na koniec rozumiem wymieniamy się koszulkami :decayed Jak użyczysz mi avanta to ja sie wymienie z jakąś klubowiczką z A3 [br]Dopisany: Październik 23, 2008, 07:38:35 am_________________________________________________Mógłby ktoś podrzucić nr. tel . do Przemka Kaśki ? Kaśka wie, że się umawiacie nie mam niestety
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Kaśka wie, że się umawiacie Jeszcze nie .. Kłeszczyn.. Wie ktoś gdzie regeneruja wytryski z końcowkami 216 ? Jaro444 nie odpiduje na pw.
tomaszu Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Mógłby ktoś podrzucić nr. tel . do Przemka Kaśki ? Mam ten numer, ale prościej będzie Ci zadzwonić do Kaśki i zapytać..
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Mógłby ktoś podrzucić nr. tel . do Przemka Kaśki ? Mam ten numer, ale prościej będzie Ci zadzwonić do Kaśki i zapytać.. Trzeba mieć numer do Kaśki :gwizdanie: Luz mam juz .. znaczy do Przemka nie do Kaśki
Rekomendowane odpowiedzi