Nosfer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Nosfer przyhamuj ja lubię polonezy zresztą my też mamy bzika na punkcie audi.... Krzyniek – AndyN trochę się nie zrozumieliśmy Ja nie mam na myśli „Ej, kurna patrzcie kozaków w polonezach, buachacha itp. Itd.” Napisałem, że podpis jednego forumowicza mnie rozwalił I bóg stworzył Poloneza, i zobaczył, że dobre FSO – z tą marką nie można się nudzić I, że chłopaczyny mają dobrego bzika Nic prześmiewczego.. A już na pewno nie przyszłoby mi do głowy traktować ludzi po ich zasobności portfela.. :doh1: A tak na marginesie to prawdopodobnie ich Poldki palą więcej niż nasze i zapewne w naprawach też trochę pieniędzy siedzi.. Nie trzeba mnie umoralniać – zapewniam
malik Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Malika robota że wszyscy tyle piszą, żeby zdążyć z ilością stron do końca roku. Opanujcie się i tak zdążymy. :> Hmmm... skoro tak dobrze idzie to może podniesiemy poprzeczkę. 3k stron do końca roku?
AndyN Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Hmmm... skoro tak dobrze idzie to może podniesiemy poprzeczkę. 3k stron do końca roku? Proszę ..... Nie .....
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 zastanwia mnie tylko ta panna z zakopanego ciekawe na ile staraczją baterie i gdzie sie je wkłada
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nikomu nic z tyłka nie będę wyciągał nawet po litrze spirytusu rozumiem, że jest fajnie, integracja ale ustalmy jakies zasady Sasiad ..zapomniałem dodać ze to atrakcje nie dla władców pierścienia . obrączek co innego Blondynka , duże... niebieskie oczy... Widze , że mamy podobne gusta i mogę jej wyjąć, włożyć etc .. Poczekaj ...aż żonka zajrzy na forum ..klucziki od furki i motorka zawisnął na gwoździu po jej stronie łóżka Czy ja to blondi ? Bo zrecenzował bym :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ZA DOLARA 3 zeta ;( W czwartek o godz. 12:10 za euro płacono 3,9354, a za dolara 3,0659 zł. W czwartek o godz. 09:14 za euro płacono 3,8103, a za dolara 2,9723 zł. Kurs euro/dolar wynosił 1,2819. W środę ok. godz. 16:30 za jedno euro płacono średnio 3,7644 zł, a za dolara 2,9274 zł. Kurs euro/dolar 1,2857. W środę ok. godz. 09:10 za euro płacono 3,5826, a za dolara 2,6803 zł. Kurs euro/dolar wynosił 1,3370. więcej info: http://waluty.onet.pl/1849298,wiadomosci.html
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Jakby ktoś chciał to moge mieć 2 karnety do Enklawy na slase .. za Freee
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Jakby ktoś chciał to moge mieć 2 karnety do Enklawy na slase .. za Freee Biorę :gwizdanie:
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ale masakra z tymi walutami kurde ze ja nie pomyslaem kupił bym ze 20 tys $ miesiąctemu i teraz bym był troche do przodu ehhhh
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jakiś leszcz wyczyscił :thumbdown: :thumbdown:
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Biorę :gwizdanie: Serio ? Bede wiedział wieczorem co i jak ale masakra z tymi walutami kurde ze ja nie pomyslaem kupił bym ze 20 tys $ miesiąctemu i teraz bym był troche do przodu ehhhh I skończyły sie słodkie sny o maskach i lusterkach z carbonu ...karwa
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nikomu nic z tyłka nie będę wyciągał nawet po litrze spirytusu rozumiem, że jest fajnie, integracja ale ustalmy jakies zasady Sasiad ..zapomniałem dodać ze to atrakcje nie dla władców pierścienia . obrączek co innego Blondynka , duże... niebieskie oczy... Widze , że mamy podobne gusta i mogę jej wyjąć, włożyć etc .. Poczekaj ...aż żonka zajrzy na forum ..klucziki od furki i motorka zawisnął na gwoździu po jej stronie łóżka Czy ja to blondi ? Bo zrecenzował bym :gwizdanie: jakaś górska koza ... Spanky ma ją w klatce podstawić na lanserskiego spota mit A3 Treffen
lukaszr Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Euro jest droższe niż jak kupowałem auto ponad rok temu ... nieźle
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Biorę :gwizdanie: Serio ? Bede wiedział wieczorem co i jak serio serio
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Biorę :gwizdanie: Serio ? Bede wiedział wieczorem co i jak serio serio Jak mnie wkrecasz to Ci lufe ukręce ..bo po te karnety to ja sie musze ze swoją byłą spotkać jakaś górska koza ... Muflon znaczy sie Spanky ma ją w klatce podstawić na lanserskiego spota mit A3 Treffen Chyba jako zaginiony okaz krzywizny i wychudzenia ... poobijał by sie w takiej miednicy
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 .bo po te karnety to ja sie musze ze swoją byłą spotkać :decayed Poziek....connecting people...again :polew:
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 poobijał by sie w takiej miednicy k**wa Ragga skąd Ty bierzesz te teksty
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 poobijał by sie w takiej miednicy :thumbdown A mnie się zdaje, że mógłbyś w tej miednicy spokojnie rękami zaklaskać :oklaski: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 What`s up ? a nic , nie spamujesz to myslałem że faktycznie pojechałeś po Paulinów.. zastanwia mnie tylko ta panna z zakopanego ciekawe na ile staraczją baterie i gdzie sie je wkłada W du.pe
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 .bo po te karnety to ja sie musze ze swoją byłą spotkać :decayed Poziek....connecting people...again :polew: To grozi zamieszkaniem w garage poobijał by sie w takiej miednicy kurfa Ragga skąd Ty bierzesz te teksty Ostatnio po spocie znalazłem notesik : " Dobre Teksty vol .2 " Autor Michał Poźniak Przy okazji jakieś sprośne rysunki A mnie się zdaje, że mógłbyś w tej miednicy spokojnie rękami zaklaskać :oklaski: Fakt ..wygląda na taką co szarga łechtaczką po ziemi podczas niedzielnego spaceru ..juz nie mówie o potykaniu sie o wargi
Rekomendowane odpowiedzi